ozzy1 Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Mám telefonní číslo na doktora Chocholouška, je skutečně dobrej. Když budeš mít zájem , tak Ti ho pošlu. Citovat
Dadadavid Odesláno 25. červenec 2012 Autor Odesláno 25. červenec 2012 Hoši,omlouvám se vám,že jsem mladej a že nevim co chci,protože koukám hlavně po tom si co nejvíc vydělat...já vím,všichni kolem jste od narození bezchybní a jste jedničky...prostě best... Citovat
punkac Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 chceš vydělat? sbírej šrot! Nikdo nepíše, že jsme the best of...., ale tímhle jsi to rozsekl úplně. Jestli chceš něco dokázat, musíš začít pomalu, od nenáročných pozic se propracovávat k náročnějším. Začal jsem jako prodavač v elektru, pak kulisák, elektrikář, údržbář, výstupní kontrolor, kontrolor u výroby, laboratorní technik a dnes dělám šéfa laborky . 4 posledně jmenované pozice u jedné firmy za posledních 6 let - to předchozí taky celkem 6 let. Jestli budeš takhle hrhrrhrrrhhhrrrrr a půjde ti jenom o prachy, budeš mít celej život hovno. Oni i ty ostatní poznají, jestli jsi vhodnej a to velmi rychle Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 nemuzes hned nekam vlezt a brat hned x desitek tisic , dneska lidi kteri makaj 20 let delaj z bidou za 20hrubeho a jsou radi kdyz maj aspon stravenky k tomu . proste realita je opravdu nekde jinde. jestli nemas dlouho praci vem toho nakladaka a mas tri mesice na to koukat zase po necem jinem a mit aspon nejake lepsi penize nez ty od statu. Citovat
Dadadavid Odesláno 25. červenec 2012 Autor Odesláno 25. červenec 2012 No však jo,přesně jak to tady říkáte,já neříkám,že si chci co nejrychleji vydělat,ale co nejvíc...proto já klidně pujdu do toho t-mobile a od vás jsem tady vůbec nechtěl to,co tady píšete,ale chtěl jsem jen zkušenosti od lidí,co tam dělali....píšete tady různý věci,ale zkuste si přečíst úvod... Citovat
Péťa Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Davide, já v Tvém prvním příspěvku čtu: \"Můžu jít pracovat do kanceláře v T-mobile, ale pokud někdo máte super reference na Relom HK, tak se možná nechám přesvědčit i na to\". Nikde už nepíšeš, že teprve půjde k pohovoru, to jsem musel najít na jiných serverech. A taky mi z toho není zrovna jisté, že budeš někde v kanceláři. Jak jsi na tom s jazyky? A jestli chceš vydělat hodně (jak píšeš), tak co ten bagr? Tam by bylo nejvíc. Tak už proboha otevři oči. Za chvíli se ženíš a budeš mít možná i nějakou odpovědnost nejen za sebe. Ale když si vzpomenu na vlákno, kde se ptáš, na kterou školu má nastoupit Tvá přítelkyně, tak opravdu nevím. Citovat
Charlie 1 Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 ten T-mobile není špatnej kamarád tam dělá rok začínal na 14000Kč čistejch ted je na 21000Kč a dělá firemní klientelu,ale hodin a sobot a nedělí jak nasráno,učí je tam ,že k firmě musíš být loajální a tudíž tam trávit hodně času zadarmo a neodmítat a ve v´šm vyjít vstříc nadřízeným... Citovat
Dadadavid Odesláno 25. červenec 2012 Autor Odesláno 25. červenec 2012 Peta: Víš,možná je to v tom,že rád vše prokonzultuji s ostatními...jsem velmi komunikativní typ člověka....jazkyky?? anglicky se určitě slovem i písmem domluvím...koukal jsem po nějaký brigošce v anglii,kde bych si zlepšil jazykové dovednosti,pač mě aj baví... Jinak ten bagr byl jen,když jsem nemohl nic sehnat..ovšem že bych chtěl dělat v kanclu než za volantem,ale nevím,jak velká to bude zodpovědnost,vše mě teprve čeká ,a proto jsem založil vlákno zde,protože tady se setkávám se vzdělanými,občas i inteligentními lidmi.. Jsou to lidé,kteří mají různé zkušenosti a mohou mi lecos doporučit...na tu pozici k t-mobile se mě snaží dohnat moje setra a stím,že jí mám věřit,že pro kanclovej začátek nic lepšího neseženu...já ji věřím,protože je vzdělaná,má vejšku a hlavně má praxi několik let v kanceláři... takže asi tak... jo a ta škola,žes to připomněl....tak přítelkyně jde nakonec do Pardubic na vejšku Citovat
Guest Džůny Odesláno 25. červenec 2012 Odesláno 25. červenec 2012 Telemarketing dělat nechceš, věř mi. A vůbec je blbost se \"rozhodovat\", když za sebou nemáš pohovor. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Davide: ke směnosti u nákladáku, určitě v něm bude tachograf, takže max 8,5 hodiny denně jízdy (neznamená, že zaměstnavatel nebude chtít více, ale to ty už si koleduješ o průšvih). Občas se lze dostat do nelehké situace, že budeš pouhých 100 km od baráku a končí ti čas jízdy - jak to řešit? Přespat někde na parkovišti, nebo vytáhnout kartu (případně kolečko) a risknout to bez ní domů ... Vše ale záleží na tom, co se vozí a kam se to vozí. Víš, co budeš vozit, kdy budeš muset vstávat? T-Mobile hodnotit nebudu, nemám zkušenosti. Citovat
Lihous Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Tak jsem si precetl cele vlakno a nevim jedna vec je rozhodnost a tu jsme kazdy v utlem mladi nemel a dokonce se nejednomu z nas zdalo ze se zemekoule toci kolem me a ne obracene nez prislo prvni druhe ..... zkalmani vysrizliveni. Ono je pekna vize byt cisty mit pevnou pracovni dobu a max penez ale jsme v CZ a tady je to tak nejak vse jinak. Asi bych volil nakladak sice to nebude top cista prace narocna na cas Ale T-mobil ...... tam to bude vice mene monolog sefa - chci musis .... A pokud ne padej mam jineho. Jo a stydet se za praci rukama tedy delnika nemusis Sam za sebe taky delam robota na lince a ziju. 100% souhlasim ale je lepsi pracovat nez jen cucat podporu a brecet jak je svet spatnej. /Tady to ber jako vseobecne zdeleni ne jen pro tebe/ Citovat
punkac Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 Lihous: Souhlas, přesně jsi to napsal s tou zeměgulou - taky jsem přišel na to, že nejsem středobodem vesmíru, když mě vyhodili z vejšky. Prozření si přiznat, že to bylo jen kvůli mé neschopnosti bylo kruté, ale myslím, že se mi celkem podařilo na sobě zapracovat v průběhu let. Holt jsem si musel připustit, že na studia nejsem a budu dělat rukama, za montérky jsem se nikdy nestyděl. Myslím si Davide, že i na tom bagru potažmo náklaďáku se naučíš jedný věci. Budeš sám za sebe a stroj 100% zodpovědný jenom ty. Všechny chyby, které uděláš, budeš moc vyčítat jen sobě. Naučíš se sebedisciplíně a možná si sebe začneš i více vážit, když uvidíš, že je za tebou kus práce, na kterou si lze šáhnout teplýma. Věř mi, že to hřeje víc než nějaký prodeje blbejch tarifů A hned se neurážej, že jsme mistři světa! Ber to tak, že jsme si tímhle ve velké většině všichni prošli, a proto to někdy vypadá, že jsme snědli šalamounovo hovno, ale jsou to jen zkušenosti. Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 paradoxem je, ze kdyz jsem delal provozniho manazera administrativnich budov, nebo technickeho reditele hotelu a obchodniho centra, tak jsem bral min, nez jako bezpecnostni manazer.............. ale vydrzel jsem to delat jen tri, (tri zlate roky), ale je to masakr a v podstate jsem rad, ze budu bud na pracaku nebo delat chvili praci, kde nemusim premyslet........ oprava, kde nemusim resit a omlouvat prusery lidi, ktere mam pod sebou............. zatim jen teoreticky uvazuju rozjet spravu nemovitosti, mala firma do 4 lidi, no je to jen sen, money and clients chybi :/ PS: mel jsem daleko vyssi plat nez je prumer v CR, mel jsem pruznou pracovni dobu, takze treba i v 10 rano do prace, a ve 4 doma a hura do bazenu, ale taky mi lidi volaji o pulnoci, v sobotu ve 4 rano, na Silvestra, a furt jsem na telefonu a neco resim. Bojim se uz zvednout cizi cislo............takze ted chci klid a klidne i chvili volna, ale jak se znam, tak si najdu neco, aspon na preziti............. [upravil dne 26/7/2012 23:28 od Scratch] Citovat
Dadadavid Odesláno 27. červenec 2012 Autor Odesláno 27. červenec 2012 Tak super,ačkoliv jsem to nečekal,tak z 25ti uchazečů,co přišli na to další kolo do t-mobile,tak vybrali tři,jeden z nich sjem já,1.září nastupuju :) ten náklaďák jsem si zkusil a hrůza,to fakt dělat nechci..takže díky za názory a připomínky,budu u T-mobile ) Citovat
milhaus Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Dadadavid: vlákno jsem četl, i to s bagrem , ale radši jsem nic nepsal...nicméně gratuluju k prvnímu zaměstnání, nějak se začít musí...já jsem dneska taky našel práci mimochodem:aut Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Jako že se ted dáš tydýtům? A nebo naopak od nich honem pryč?:D Citovat
Rotorhead Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 elton: proc ? dame mu cas a muze se z nej stat poradce pro levne mobilni tarify, jako tu mame pojistovaky... Citovat
elton Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Si dělám srandu, jinak mám T-debile:aut:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.