Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Relom Hradec Králové či T-Mobile ?

Recommended Posts

Odesláno

Mám telefonní číslo na doktora Chocholouška, je skutečně dobrej. Když budeš mít zájem , tak Ti ho pošlu.:D

Odesláno

Hoši,omlouvám se vám,že jsem mladej a že nevim co chci,protože koukám hlavně po tom si co nejvíc vydělat...já vím,všichni kolem jste od narození bezchybní a jste jedničky...prostě best...

Odesláno

chceš vydělat? sbírej šrot! :D Nikdo nepíše, že jsme the best of...., ale tímhle jsi to rozsekl úplně.

Jestli chceš něco dokázat, musíš začít pomalu, od nenáročných pozic se propracovávat k náročnějším. Začal jsem jako prodavač v elektru, pak kulisák, elektrikář, údržbář, výstupní kontrolor, kontrolor u výroby, laboratorní technik a dnes dělám šéfa laborky . 4 posledně jmenované pozice u jedné firmy za posledních 6 let - to předchozí taky celkem 6 let.

Jestli budeš takhle hrhrrhrrrhhhrrrrr a půjde ti jenom o prachy, budeš mít celej život hovno. Oni i ty ostatní poznají, jestli jsi vhodnej a to velmi rychle

Odesláno

nemuzes hned nekam vlezt a brat hned x desitek tisic , dneska lidi kteri makaj 20 let delaj z bidou za 20hrubeho a jsou radi kdyz maj aspon stravenky k tomu . proste realita je opravdu nekde jinde. jestli nemas dlouho praci vem toho nakladaka a mas tri mesice na to koukat zase po necem jinem a mit aspon nejake lepsi penize nez ty od statu.

Odesláno

No však jo,přesně jak to tady říkáte,já neříkám,že si chci co nejrychleji vydělat,ale co nejvíc...proto já klidně pujdu do toho t-mobile a od vás jsem tady vůbec nechtěl to,co tady píšete,ale chtěl jsem jen zkušenosti od lidí,co tam dělali....píšete tady různý věci,ale zkuste si přečíst úvod... :)

Odesláno

Davide, já v Tvém prvním příspěvku čtu: \"Můžu jít pracovat do kanceláře v T-mobile, ale pokud někdo máte super reference na Relom HK, tak se možná nechám přesvědčit i na to\". Nikde už nepíšeš, že teprve půjde k pohovoru, to jsem musel najít na jiných serverech. A taky mi z toho není zrovna jisté, že budeš někde v kanceláři. Jak jsi na tom s jazyky?

A jestli chceš vydělat hodně (jak píšeš), tak co ten bagr? Tam by bylo nejvíc.

Tak už proboha otevři oči. Za chvíli se ženíš a budeš mít možná i nějakou odpovědnost nejen za sebe. Ale když si vzpomenu na vlákno, kde se ptáš, na kterou školu má nastoupit Tvá přítelkyně, tak opravdu nevím.

Odesláno

ten T-mobile není špatnej kamarád tam dělá rok začínal na 14000Kč čistejch ted je na 21000Kč a dělá firemní klientelu,ale hodin a sobot a nedělí jak nasráno,učí je tam ,že k firmě musíš být loajální a tudíž tam trávit hodně času zadarmo a neodmítat a ve v´šm vyjít vstříc nadřízeným...;):papa

Odesláno

Peta: Víš,možná je to v tom,že rád vše prokonzultuji s ostatními...jsem velmi komunikativní typ člověka....jazkyky?? anglicky se určitě slovem i písmem domluvím...koukal jsem po nějaký brigošce v anglii,kde bych si zlepšil jazykové dovednosti,pač mě aj baví... Jinak ten bagr byl jen,když jsem nemohl nic sehnat..ovšem že bych chtěl dělat v kanclu než za volantem,ale nevím,jak velká to bude zodpovědnost,vše mě teprve čeká ,a proto jsem založil vlákno zde,protože tady se setkávám se vzdělanými,občas i inteligentními lidmi.. Jsou to lidé,kteří mají různé zkušenosti a mohou mi lecos doporučit...na tu pozici k t-mobile se mě snaží dohnat moje setra a stím,že jí mám věřit,že pro kanclovej začátek nic lepšího neseženu...já ji věřím,protože je vzdělaná,má vejšku a hlavně má praxi několik let v kanceláři... takže asi tak... jo a ta škola,žes to připomněl....tak přítelkyně jde nakonec do Pardubic na vejšku :)

Odesláno

Telemarketing dělat nechceš, věř mi.

A vůbec je blbost se \"rozhodovat\", když za sebou nemáš pohovor.

Odesláno

Davide: ke směnosti u nákladáku, určitě v něm bude tachograf, takže max 8,5 hodiny denně jízdy (neznamená, že zaměstnavatel nebude chtít více, ale to ty už si koleduješ o průšvih). Občas se lze dostat do nelehké situace, že budeš pouhých 100 km od baráku a končí ti čas jízdy - jak to řešit? Přespat někde na parkovišti, nebo vytáhnout kartu (případně kolečko) a risknout to bez ní domů ...

Vše ale záleží na tom, co se vozí a kam se to vozí. Víš, co budeš vozit, kdy budeš muset vstávat?

T-Mobile hodnotit nebudu, nemám zkušenosti.

Odesláno

Tak jsem si precetl cele vlakno a nevim jedna vec je rozhodnost a tu jsme kazdy v utlem mladi nemel a dokonce se nejednomu z nas zdalo ze se zemekoule toci kolem me a ne obracene nez prislo prvni druhe ..... zkalmani vysrizliveni.

Ono je pekna vize byt cisty mit pevnou pracovni dobu a max penez ale jsme v CZ a tady je to tak nejak vse jinak.

Asi bych volil nakladak sice to nebude top cista prace narocna na cas

Ale T-mobil ...... tam to bude vice mene monolog sefa - chci musis ....

A pokud ne padej mam jineho.

Jo a stydet se za praci rukama tedy delnika nemusis

Sam za sebe taky delam robota na lince a ziju.

100% souhlasim ale je lepsi pracovat nez jen cucat podporu a brecet jak je svet spatnej.

/Tady to ber jako vseobecne zdeleni ne jen pro tebe/

Odesláno

Lihous: Souhlas, přesně jsi to napsal s tou zeměgulou ;) - taky jsem přišel na to, že nejsem středobodem vesmíru, když mě vyhodili z vejšky. Prozření si přiznat, že to bylo jen kvůli mé neschopnosti bylo kruté, ale myslím, že se mi celkem podařilo na sobě zapracovat v průběhu let.

Holt jsem si musel připustit, že na studia nejsem a budu dělat rukama, za montérky jsem se nikdy nestyděl.

Myslím si Davide, že i na tom bagru potažmo náklaďáku se naučíš jedný věci. Budeš sám za sebe a stroj 100% zodpovědný jenom ty. Všechny chyby, které uděláš, budeš moc vyčítat jen sobě. Naučíš se sebedisciplíně a možná si sebe začneš i více vážit, když uvidíš, že je za tebou kus práce, na kterou si lze šáhnout teplýma. Věř mi, že to hřeje víc než nějaký prodeje blbejch tarifů

A hned se neurážej, že jsme mistři světa! Ber to tak, že jsme si tímhle ve velké většině všichni prošli, a proto to někdy vypadá, že jsme snědli šalamounovo hovno, ale jsou to jen zkušenosti. :roker

Odesláno

paradoxem je, ze kdyz jsem delal provozniho manazera administrativnich budov, nebo technickeho reditele hotelu a obchodniho centra, tak jsem bral min, nez jako bezpecnostni manazer..............

ale vydrzel jsem to delat jen tri, (tri zlate roky), ale je to masakr a v podstate jsem rad, ze budu bud na pracaku nebo delat chvili praci, kde nemusim premyslet........ oprava, kde nemusim resit a omlouvat prusery lidi, ktere mam pod sebou.............

zatim jen teoreticky uvazuju rozjet spravu nemovitosti, mala firma do 4 lidi, no je to jen sen, money and clients chybi :/

PS: mel jsem daleko vyssi plat nez je prumer v CR, mel jsem pruznou pracovni dobu, takze treba i v 10 rano do prace, a ve 4 doma a hura do bazenu, ale taky mi lidi volaji o pulnoci, v sobotu ve 4 rano, na Silvestra, a furt jsem na telefonu a neco resim. Bojim se uz zvednout cizi cislo............takze ted chci klid a klidne i chvili volna, ale jak se znam, tak si najdu neco, aspon na preziti.............

[upravil dne 26/7/2012 23:28 od Scratch]

Odesláno

Tak super,ačkoliv jsem to nečekal,tak z 25ti uchazečů,co přišli na to další kolo do t-mobile,tak vybrali tři,jeden z nich sjem já,1.září nastupuju :) :) ten náklaďák jsem si zkusil a hrůza,to fakt dělat nechci..takže díky za názory a připomínky,budu u T-mobile :))

Odesláno

Dadadavid: vlákno jsem četl, i to s bagrem :D , ale radši jsem nic nepsal...nicméně gratuluju k prvnímu zaměstnání, nějak se začít musí...já jsem dneska taky našel práci mimochodem:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...