Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

S16 (prodaná) ---------> PEUGEOT 206 RC :))))

Recommended Posts

Odesláno

To lízo z cupry je parádní .. :) Jak se me dostane pod ruku,beru ho ;)

čakom - tvoji 406ku výdávám v brně občas .. vypadá brutálně ;) a jo,bydlím kousek za slatinou..

Odesláno

super super super.

jak jsem četl postupně ty úpravy, jenom jsem kýval hlavou a říkal si \"přesně tak bych to udělal já...\". Fakt parádní decentní styling, moc se mi líbí.

Odesláno
Ahoj :)

Pekna 206 :super

Ako sa prejavila ta uprava vzduchoveho filtra ? Okrem toho ze to ma teraz lepsi zvuk , je tam pocit ze to aj lepsie ide ? :)

No,zvuk každopádně :) a motor je takovej živější..ale musis to udelat fakt poradne,jinak se motor dusí,prehriva a je lenošny.. :)

Odesláno

Dneska sem nakonec dal pryč i zadni logo a podznacku .. rozsypala se me vodící kladka, jak je drážkovej řemen .. tak se dneska dělalo komplet (řemen,napínací a vodící kladka) a když už sem byl v AK, tak sem koupil i anténu,ta má stála za prd. Tahle je maličká,pěkna,a stoji cca 120kč.

post-26633-14109626034148_thumb.jpg

Odesláno

Vyzera to PARADNE... Tiez som nadtym rozmyslal ale neviem ako sa vyberaju VON tie mlhy :D a na nete som zbadal ze mlhy s čočkou takze ked budu zbytocne peniaze tak si ich kupim :)

ale 206 je pekna lubia sa mi tie cervene doplnky !

Odesláno

levá mlhovka (na straně řidiče) jde ven lehko.. mlhovka drží nahoře na dvou packách,které jsou jen zacvaknuté a dole je šroub. S levou nebyl problém,ale u pravé není přístup - zavazí tam nádobka na vodu do ostřikovače. pak sem sundal kolo a podbeh,a nejak sem to tam nandal :) tady fotka -

imag1033a.jpg

Odesláno

Ahoj,fakt moc pěkný autí a líbí se mi Tvé decentní úpravy :super

Ten výfuk a filtr jsem taky instaloval a motor jde pěkně za plynem :super

Mám sice jen 1.4i 8mi ventil,ale zvuk zní parádně :super

Přeji Ti mnoho šťastných kilometrů a snad Tvé krásné autíčko uvidím na nějakém srazíku :papa

Odesláno

Klasická čtvrteční večerní projížďka .. Je tu někdo z Brna,nebo okolí,kdo občas zavíta ve čtvrtek na Ústřední Hřbitov kouknout se na sraz plechovek ? :)

imag0511ye.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...