Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

S16 (prodaná) ---------> PEUGEOT 206 RC :))))

Recommended Posts

Odesláno

safi díky moc :) však jednou ty káry na srazu vokoukáme :)

gronholm - tyjo přemýšlel,ale nevydrželo by to na tom,je to pružný a občas tím chytnu obrubník,nebo když najíždím do garáže,takže .. asi to nepůjde :/ leda něčím naimpregnovat :) ale nato dnes nebyl čas,ani sem to neleštil leštěnkou. .. :)

Odesláno

No ale plastidip je matnej. Ikdyz četl jsem někde,že se dá dokoupit i leskly bezbarvy,kterým docilis klasickyho lesku. No uvidíme..:) plastidipem sem lakoval teď kola přítelkyni na aute a vypadá to parádně :) tak uvidíme,jak dlouho to vydrží. Stejně sem přemýšlel o lizatku z cupry,protože jak to snizim,tak tohle belo fakt extrémně nízko a cupracky je menší. :) takže spíš tam supnu to z leona :)

Odesláno

Tak včera jsem snad vyřešil můj velký problém. Kvůli těm delším svodům jsem nemohl použít ty dva modrý silentbloky hned v ohybu za vlnovcem. a první silentblok od svodů byl až ten první,kterej má být za středovým tlumičem.. Tak a po pátým zničeným vlnovcu sem už musel něco udělat :D tak snad tohle bude fungovat!!

[upravil dne 14/4/13 13:01 od kolmi]

post-26633-14109630655862_thumb.jpg

Odesláno

Neni ten filter hovadina takto dole ? Ved to bude nasavat teply vzduch v lete z vozovky...

Cisto len rozmyslam :)

Ono ho uz bude teraz nasavat lebo je uz teplo a asfalt raz tolko zohriaty ako vzduch :)

Odesláno

lesklá se musí odrážet ve skle.....origo je lepší.:) filtr cchce nějakou oochranu zespod a zpředu z nárazníku bych vzduchotechnickou hadicí přivedli náporový vzduch

Odesláno

Já bych to sání udělal uplně jinak. Tohle je určitě hůř vyřešené, než origo sání. Je to moc dlouhé, naohýbané a navíc špatně umístěné. Bude tam plno prachu z vozovky, to nemluvím ani o vodě. Délka sání je dlouhá a moc ohybů. Sání by mělo být stejně jako výfuk co nejméně naohýbané a mělo by být krátké. Co to zkusit udělat jinak? Co okopírovat, nebo koupit náporové sání přímo dělané na 206ku? Viz třeba tohle vlákno :)

Odesláno

Ten středověk lesklej panel se ve skle neodrazi,pěkně se leskne. :) Jinak samozřejmě je to otázka vkusu,mě se to líbí :) a to sání třeba od gsr je vyřešené podobně právě,dělal sem to právě s umyslem,že by to mohlo fungovat. Tak ho zkrátím a udělám tam naporak z té hliníkové housenky. Právě to krátký sem mel minulou sezónu,a udelanej naporak. Tak sem chtěl zkusit tohle. Ale stejně to budu muset předělat,protože v tom dešťi to bude špatný. Každopádně diky za reakce :))

Odesláno

tomu saniu by som vytkol 2 veci :) dlžka je super lenže spodne koleno by som dal 45° s tý že by som ho dal trochu výš a potom z anim dal dlhšiu trubku tak aby filter bol schovaný za tm palstovým podbehom (mám to skoro stejne) .....takže teplo v lete nasávať nebudeš voda a prach tam bude minimálne

čo sa týkal toho že sanie ma byť krátke tak je to volovina......sanie ma mať presne ako výfuk určite vlastnosti a určitu geometriu, pretože tým sa mení prietok vzduchu a či kratšie a širšie sanie bude tak prietok bude dobrý akurát tak v otáčkach okolo 12000 a to ti žiadny motor netočí :) takže sanie dať dostatočne dlhé a primerane úzke, može sa využiť venturiho trubica ktora bude odladena tak aby to v určitých otáčkach fakt malinko preplňovalo motor (tým sa zaoberá sanie GSR) :)

Odesláno

Winco díky za radu. To není spatnej nápad :) to by bylo urcite lepší. Jinak myslíš ze pomuze hlinikova páska,aby aspoň trošku odvadela teplo a vzduch byl co mozno nejchladnejsi.? Nebo to nebude mít žádnej efekt. Kdybych mel rozměry GSR sání,tak si to udělám úplně přesně ,ale bohuzel ..:/ Tak zkusím předělat a uvidime :)

Odesláno

Mas to z novoduru ze jo??? Takze tam moc toho odvadenia tepla nemusis robit :) plast neni teplotne vodivy takze sa ti vzduch skoro vobec nezahrieva to by sa azfakt pri dlhej jazde a velkej teplote :) ....ale ked to chces tak by pomohlo keby to teda omotas najskor nejakym izlonatom (sklennou tkaninou, robia saz nej aj pasky na vyfuk) a pak az tou hlinnikovou foliou :)

Odesláno

chlapci prosím jaký a kolik oleje do převodovky? měním pružiny a říkal sem si,že zrovna vyměním gufero na poloose,kde mi prosakuje olej .. díky díky !!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...