kolmi Odesláno 8. duben 2013 Autor Odesláno 8. duben 2013 safi díky moc však jednou ty káry na srazu vokoukáme gronholm - tyjo přemýšlel,ale nevydrželo by to na tom,je to pružný a občas tím chytnu obrubník,nebo když najíždím do garáže,takže .. asi to nepůjde :/ leda něčím naimpregnovat ale nato dnes nebyl čas,ani sem to neleštil leštěnkou. .. Citovat
lukaro Odesláno 9. duben 2013 Odesláno 9. duben 2013 Co plastidip ? Vydrží co jsem viděl hodně Citovat
kolmi Odesláno 9. duben 2013 Autor Odesláno 9. duben 2013 No ale plastidip je matnej. Ikdyz četl jsem někde,že se dá dokoupit i leskly bezbarvy,kterým docilis klasickyho lesku. No uvidíme.. plastidipem sem lakoval teď kola přítelkyni na aute a vypadá to parádně tak uvidíme,jak dlouho to vydrží. Stejně sem přemýšlel o lizatku z cupry,protože jak to snizim,tak tohle belo fakt extrémně nízko a cupracky je menší. takže spíš tam supnu to z leona Citovat
kolmi Odesláno 9. duben 2013 Autor Odesláno 9. duben 2013 Tak včera jsem snad vyřešil můj velký problém. Kvůli těm delším svodům jsem nemohl použít ty dva modrý silentbloky hned v ohybu za vlnovcem. a první silentblok od svodů byl až ten první,kterej má být za středovým tlumičem.. Tak a po pátým zničeným vlnovcu sem už musel něco udělat tak snad tohle bude fungovat!! [upravil dne 14/4/13 13:01 od kolmi] Citovat
kolmi Odesláno 20. duben 2013 Autor Odesláno 20. duben 2013 dnes jsem něco zkoušel co na to říká oko zkušených tunerů? Citovat
kolmi Odesláno 20. duben 2013 Autor Odesláno 20. duben 2013 já vím,bude to neustálé čištění,ale výsledek by mohl být dobrej,ne? ještě nějak odstínít popř. to omotat termopáskou .. Citovat
safi1 Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 Neni ten filter hovadina takto dole ? Ved to bude nasavat teply vzduch v lete z vozovky... Cisto len rozmyslam Ono ho uz bude teraz nasavat lebo je uz teplo a asfalt raz tolko zohriaty ako vzduch Citovat
KingSpade Odesláno 20. duben 2013 Odesláno 20. duben 2013 a nedejbože jak trefíš kaluž, to si odrovnáš motor raz dva Citovat
Marek.206 Odesláno 21. duben 2013 Odesláno 21. duben 2013 Ten stredový panel taktiež uvažujem dať do čiernej lesklej Vyzerá to super! Citovat
Rejty Odesláno 21. duben 2013 Odesláno 21. duben 2013 lesklá se musí odrážet ve skle.....origo je lepší. filtr cchce nějakou oochranu zespod a zpředu z nárazníku bych vzduchotechnickou hadicí přivedli náporový vzduch Citovat
FiFa_cze Odesláno 21. duben 2013 Odesláno 21. duben 2013 Já bych to sání udělal uplně jinak. Tohle je určitě hůř vyřešené, než origo sání. Je to moc dlouhé, naohýbané a navíc špatně umístěné. Bude tam plno prachu z vozovky, to nemluvím ani o vodě. Délka sání je dlouhá a moc ohybů. Sání by mělo být stejně jako výfuk co nejméně naohýbané a mělo by být krátké. Co to zkusit udělat jinak? Co okopírovat, nebo koupit náporové sání přímo dělané na 206ku? Viz třeba tohle vlákno Citovat
kolmi Odesláno 21. duben 2013 Autor Odesláno 21. duben 2013 Ten středověk lesklej panel se ve skle neodrazi,pěkně se leskne. Jinak samozřejmě je to otázka vkusu,mě se to líbí a to sání třeba od gsr je vyřešené podobně právě,dělal sem to právě s umyslem,že by to mohlo fungovat. Tak ho zkrátím a udělám tam naporak z té hliníkové housenky. Právě to krátký sem mel minulou sezónu,a udelanej naporak. Tak sem chtěl zkusit tohle. Ale stejně to budu muset předělat,protože v tom dešťi to bude špatný. Každopádně diky za reakce ) Citovat
winco Odesláno 21. duben 2013 Odesláno 21. duben 2013 tomu saniu by som vytkol 2 veci dlžka je super lenže spodne koleno by som dal 45° s tý že by som ho dal trochu výš a potom z anim dal dlhšiu trubku tak aby filter bol schovaný za tm palstovým podbehom (mám to skoro stejne) .....takže teplo v lete nasávať nebudeš voda a prach tam bude minimálne čo sa týkal toho že sanie ma byť krátke tak je to volovina......sanie ma mať presne ako výfuk určite vlastnosti a určitu geometriu, pretože tým sa mení prietok vzduchu a či kratšie a širšie sanie bude tak prietok bude dobrý akurát tak v otáčkach okolo 12000 a to ti žiadny motor netočí takže sanie dať dostatočne dlhé a primerane úzke, može sa využiť venturiho trubica ktora bude odladena tak aby to v určitých otáčkach fakt malinko preplňovalo motor (tým sa zaoberá sanie GSR) Citovat
kolmi Odesláno 21. duben 2013 Autor Odesláno 21. duben 2013 Winco díky za radu. To není spatnej nápad to by bylo urcite lepší. Jinak myslíš ze pomuze hlinikova páska,aby aspoň trošku odvadela teplo a vzduch byl co mozno nejchladnejsi.? Nebo to nebude mít žádnej efekt. Kdybych mel rozměry GSR sání,tak si to udělám úplně přesně ,ale bohuzel ..:/ Tak zkusím předělat a uvidime Citovat
winco Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 Mas to z novoduru ze jo??? Takze tam moc toho odvadenia tepla nemusis robit plast neni teplotne vodivy takze sa ti vzduch skoro vobec nezahrieva to by sa azfakt pri dlhej jazde a velkej teplote ....ale ked to chces tak by pomohlo keby to teda omotas najskor nejakym izlonatom (sklennou tkaninou, robia saz nej aj pasky na vyfuk) a pak az tou hlinnikovou foliou Citovat
kolmi Odesláno 24. duben 2013 Autor Odesláno 24. duben 2013 Jojo,novodur : ok,zkusím pohledat tu skelnou tkaninu.. díky za radu .. Citovat
kolmi Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 chlapci prosím jaký a kolik oleje do převodovky? měním pružiny a říkal sem si,že zrovna vyměním gufero na poloose,kde mi prosakuje olej .. díky díky !! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.