Petr605 Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Tak jsem teď o víkendu zjistil, že prakticky nemám poslední díl výfuku. V rohu, který je nejblíže ke kolu bych do toho tlumiče mohl klidně strčit pěst a ten zbytek toho horního plechu je náádherně shnilej a dál se sype.. Přitom na zvuku se to poznat nedá. Já už jsem si delší dobu všímal, že mi funí dým, když startuju někde okolo podběhu, ale že tam najdu takovouhle spouš?, to jsem nečekal. A teď mě díky tomu, že ty horký exhalace jdou ven směrem nahoru, tak se tam asi roztavila izolace nějakých drátů, protože palivoměr mi ukazuje, že mám v nádrži 80 litrů, ačkoliv tam mám okolo 30 a svítí mi varovná kontrolka sjetých destiček, ačkoliv ten drátek nemám ani u jedný zapojený... Zase 5 litrů v háji... Citovat
rimmer Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 neboj nejsi v tom sam..dve veci jsem poresil, vzapeti se objevily dalsi dve... jedna znich bude docela nakladna (( klima u kompresoru jsem mel jedno sroubeni od oleje..myslel jsem ze je to z toho sroubeni, tak jsem to trosku jeste dotah, a sel koupit tesneni, avsak jak jsem dneska zjistil, kdyz jsem to cele utrel a komplet vycistil, tak po par minutach pustene klimy, ktera stejne nechladi vubec, jsem zjistil, ze to tece nekde mezi tou hadici a tim kovovym, ktere tu tlakovou hadici svira, co me vsak nejvic nepotesilo je to, ze druhy konec hadice je pridelany k nejakemu bazmeku, asi vyrovnavani tlaku nebo co, ale tam neni sroubeni, jako by tam ta hadice byla natrvdo No to mam zase radost... Citovat
Marcos Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Petr605: Asi mne bude chtit nekdo za tento nazor ukamenovat, ale... dej tam jen rouru a bude te to stat par korun. A nebude to nijak vic delat hluk nez do ted. Citovat
Petr605 Odesláno 31. květen 2005 Autor Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem Marcos Petr605: Asi mne bude chtit nekdo za tento nazor ukamenovat, ale... dej tam jen rouru a bude te to stat par korun. A nebude to nijak vic delat hluk nez do ted. Já Tě kamenovat nebudu, protože taky nechápu smysl tak drahýho bazmeku, když tlumit v těch místech už není co. A mám pocit, jak jsem včera koukal na ceny jednotlivých dílů celého výfuku, že je to nejdražší díl! Zřejmě to má smysl jako ladění motoru. Očekávám tedy zvýšení výkonu po výměně minimálně o dvacet procent!!:D Citovat
Marcos Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Jo jo, ten 20% narust vykonu je velmi realny... :D Kdyz vidim tvuj optimismus ohledne narustu vykonu, taky bych ten zadni dil odstranil, ale... neni uz co... Ale je fakt, ze tam uz neni moc co tlumit, tedy pokud se jedna o turbomotor. A ta cena by mne taky odradila. Citovat
Petr605 Odesláno 31. květen 2005 Autor Odesláno 31. květen 2005 Já už ten díl objednal hned po tom, co jsem to zjistil, tak ho tam už dám. A Ty ho tam už nemáš? Citovat
Marcos Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 S trochou nadsazky se da rict, ze kdo se mi podiva do vyfuku, uvidi lopatky turba... Uz tak rok jezdim jen s prazdnou 76mm trubkou od turba az dozadu. A v poho. Jde slyset akorat piskani turba a kdyz seslapnu pedal na podlahu, tak to je trosku hlucnejsi. Ale ne jako vykuchane vyfuky od nekterych \"tuneru\"... Ono u turbomotoru uz turbo supluje tlumic, je to castecna prekazka pro vyfukove plyny a tim padem pomerne tiche. Citovat
Marcos Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Hm, to nevim. Tyto veci resim jinou cestou... STK mam. Ale vzhledem k tomu, ze to auto je stare +- 12 let, tak ten oxidacni katalyzator nebude v nic moc dobrem stavu a jeho ucinnost bude rekl bych nulova, takze... Videl bych to na preserizeni vstrik. cerpadla a emise by mely byt ok, pokud by slo o ne. Citovat
Petr605 Odesláno 10. červen 2005 Autor Odesláno 10. červen 2005 Tak už mám novej poslední díl. Zvuk zase normální. I když i s tou dírou to nedělalo bordel. Ještě jsem s tim nikam nejel, tak nevim, o kolik procent stoupnul výkon. Ale potěšil mě výfukář, když mi řekl, že se projel a moc se mu to líbilo, prý to jde krásně za plynem a že pažoutí diesly uřčitě patří mezi ty nejlepší. A je to člověk asi padesátiletej, kterýmu prošlo rukama už pěknejch pár aut. Citovat
Dress Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 Napsán autorem Petr605 Tak už mám novej poslední díl. Zvuk zase normální. I když i s tou dírou to nedělalo bordel. Ještě jsem s tim nikam nejel, tak nevim, o kolik procent stoupnul výkon. Ale potěšil mě výfukář, když mi řekl, že se projel a moc se mu to líbilo, prý to jde krásně za plynem a že pažoutí diesly uřčitě patří mezi ty nejlepší. A je to člověk asi padesátiletej, kterýmu prošlo rukama už pěknejch pár aut. na kolik tě vyšel ten vejfuk cca? To si nechal dělat někde v Praze nebo na Rychnovsku? Citovat
Petr605 Odesláno 16. červen 2005 Autor Odesláno 16. červen 2005 Vyšlo mě to na 4600 korun a nechal jsem si to dělat v Radotíně u nějakýho pana Augusty - je šikovnej a barák s dílnou má přes ulici. Citovat
Spec Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Sice pozde, ale treba to nekomu k necemu bude. Taky mi odesel vyfuk. A to ta predposledni cast. Normalne stoji taky neco pres 4-tisice, ale sehnal jsem to v druhovyrobe asi za 1600kc. Stejne tak tam vyrabeji i tu posledni cast vyfuku. Asi to nebude mit stejnou zivotnost jako original od Peugeota, ale dal jsem ho tam a funguje vyborne. Citovat
Petr605 Odesláno 22. červen 2005 Autor Odesláno 22. červen 2005 Kdepak jsi to koupil? Mně ta předposlední část možná bude taky čekat, tak kdyby náhodou... Citovat
Spec Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Původně zaslal: Petr605 Kdepak jsi to koupil? Mně ta předposlední část možná bude taky čekat, tak kdyby náhodou... Koupil jsem ho v Podolí...blízko plavečáku. Když se mi ozveš na ICQ, tak ti povim přesně. Citovat
Guest foret Odesláno 5. červenec 2005 Odesláno 5. červenec 2005 Ahoj, mám kamoše co má zastoupení v dovozu výfuků z německa. Ten poslední díl u něj stojí necelé 2 tisíce. Kdyby jsi chtěl domluvím ti to a poštou by to nebyl problém poslat. ICQ 295 280 213 , nebo email foret.65@seznam.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.