Getík Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 Dobrý den, uplynulo pár dní a jsem tu s dalším problémem...Zdá se že můj Peugeotek bez problému nevydrží ani jeden týden;-) Nevím za co mě trestá, když se o něho tak starám;-) Můj problém se tentokrát týká klapotu v motoru, který má s postupem času zesilující tendenci. Klapot se ozývá z vrchu motoru a jde od levého pístu. Klapot není rychlý a s přidáním otáček se zrychlí...Je to takový klapot jako kov na kov. Podle mého dojmu to může být něco s ventilama nebo s hydrostavem (názor i mechanika). Při studeném motoru je klapot tižší, při zahřátém hlučnější...Chci se jen zeptat jestli má někdo podobné zkušenosti a na kolik tak zhruba vyjde oprava...Ptám se jen informativně, krotože auto stejně půjde co nejdřív do servisu;-) Citovat
Škardič Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 mám ten samý problém stále nevím co tam tak klape..... Citovat
Getík Odesláno 24. červenec 2012 Autor Odesláno 24. červenec 2012 Bojím se s tím jezdit aby se něco nestalo:( volal jsem do různých servisů a všude je čekačka tak 14 dní až měsíc...no ohromné...takže budu asi měsíc chodit pěcha:( Jak dlouho se Ti to projevuje? Řešíš to nějak nebo to zatím necháváš tak? Citovat
Škardič Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 já s tím zatím jezdím,mám to asi přes měsíc po výměně svíček....tak pak dej vědět jak si dopadl...abych věděl... Citovat
švejk Odesláno 24. červenec 2012 Odesláno 24. červenec 2012 mozna blbej dotaz, ale klapot ventilu muze znamenat i takovou blbost, jako je nizka hladina oleje Citovat
Getík Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 S tím olejem je to možné, ale olej dolévám pravidelně. Mám ho asi tak 3/4 mezi ryskama. Navíc si myslím, že kdyby byla nízká hladina klapotalo by všech 16 ventilů. Takto se mi zdá, že to jde jen od jednoho válce...Prostě že neklapotají všechny;-) Citovat
Getík Odesláno 26. červenec 2012 Autor Odesláno 26. červenec 2012 Masarko: normálně mi nebudeš věřit, ale začalo mi to dělat po kontrole svíček...tudíž byly taky vymontované...hmmm zajímavá souvislost;-) Myslíš, že to nemá něco společného? Citovat
Škardič Odesláno 26. červenec 2012 Odesláno 26. červenec 2012 možná že má..já tam zkusím dát zas ty origo svíčky.....ale připadá mi to spíš na zapalovací rampu.... Citovat
Getík Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 Tak jedu ze servisu...Zadne dobre zpravy.... rekli mi z na prvni pohled nebylo nic patrne a ze by to teda mohly byt ty hydrostavy...Je jich tam 16...jeden stoji cca. od 250Kč...Průser je v tom, ze se musi rozdelat rozvody, takze prace pry na 1500Kč...celkove by me to vyslo na 5500Kč...Domluvili jsme se ale, ze nebudem menit vsech 16 ale vymenime jen 8 hydrostavu, protoze ten zvuk jde z leve strany, tzn. nekde nad levym pistem. Kdyz uz budou rozdelane rozvody, asi vymenim zrovna rozvodak...No silene, nejsem vubec rad:( Citovat
Roman Bazi Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Mechanik mě říkal, že pokud klepe teplý motor více než studený, tak to může dělat vadné čerpadlo oleje. Teplý řídký olej čerpadlo špatně tlačí. Někde jsem tu četl příspěvek, jak někomu klepal motor, přijel do orig. servisu, mechanik to poslechl, řekl že je to svíčkou, vyměnil je a bylo po problému. Citovat
koblih69 Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 No mě trochu děsí to spojení: \"...přijel do orig. servisu, mechanik to poslechl...\" přiznám se, že takový autorizovaný servis jsem zatím nezaznamenal. Znám to jen z normálních servisu kde ti chlapi vědí co dělají . S tím čerpadlem to může být pravda, ale stejně tak může být ucpaný sací koš, nebo zanesené hydroštěly. Jako základ je potřeba změřit tlak oleje. Citovat
Škardič Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 mě to jde také z levé strany....dnes jsem vrátil nazpět origo svíčky a přestalo to klapat... Citovat
Škardič Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 jedna svíčka byla trochu od oleje,a olej budu teprv měnit....je už dost jetej.... Citovat
Getík Odesláno 31. červenec 2012 Autor Odesláno 31. červenec 2012 Fakt Ti to pomohlo? No to se teda divím;-) Já tam mám origo svíčky, ale byly vyšroubovány...Tak nevím jestli neni povolená nebo něco...Každopádně Tvá zpráva mě potěšíla...Přestalo to úplně jo? Citovat
Škardič Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 zatím jsem s tím jezdil jen 2 hodky a neklepeto,tak uvidíme... Citovat
Getík Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 Tak po nějakém čase podávám hlášení... Zjistil jsem při opravě výfuku, že když přicpu výfuk a motoru vytvořím odpor, klepání utichne. Nemůže to tedy mít něco společné s výfukovýma ventilama? řešil někdy někdo něco podobné?;-) Citovat
Rejty Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 jaký máš v autě olej...5w40 nebo 10w40???? Mně to taky klape..ale u 2,0 16v gti to muže být trochu víc věcí..klepe mi to taky zleva....tipuju to na hydroštely..... muže se sta že tam bylo malo oleje a uz jsou jetý no Citovat
Škardič Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 taky mi to klepalo z leva,jen jsem vrátil zpět origo svíčky a vše je zatím ok... Citovat
Getík Odesláno 21. srpen 2012 Autor Odesláno 21. srpen 2012 Ja mam minuly tyden meneny olej. Mam tam 10w 40 Mogul Extreme. Mam ho tam po horni rysku a porad to klepe. Uplne stene jako se starym olejem, takze olejem to asi nebude. Ale ma to spojitost s vyfukem... Mam ho ladeny, takze cisty pruchod splodin a kdyz ho pricpu klepani se omezi. Ale vyfukem to nebude, protoze driv to neklepalo:( Citovat
Rejty Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 jééé ty máš taky gtičko..to nšřšě..to ti klapou svody nebo hydroštely.....EW motory trpěli na klepání...tenhle dotaz na klepání dvoulitru je tu několikrát:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.