Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Policajti nič.Ale dalo by sa svietiť ako denné svietenie.A ledky som fotil pár príspevkov vyšie Sú 3 ledkové.Svieti to fakt super.Mám ich aj v SPZ aj v kabíne 6x.Je to nádhera.Celkom v aute 10x.

Ostatné mám zabudované LED pásiky.

[upravil dne 29/8/12 07:50 od janik6163]

Odesláno

Svítí to jak kráva :) jinak k tomu odemčení auta - když ho odemkneš, získá celé auto malý proud elektřiny.

Mám taky smd ledky, ale ne takhle silné - když odemknu auto, rozsvítí se rovněž ;)

Odesláno

Tu je o tom vlákno ale mal si prísť na veľký troj dňový zraz do Piešťan, foto si môžeš pozrieť tu {reklama nepovolena}/pies-any-10.-12.08..html :papa

Ak by si predsa len prišiel bol by si najvzdialenejší účastník a dostal by si aj večeru na cestu :D a tak prebral štafetu od člena PYRONE prišiel SNV. Teraz to bude mať bližšie zo ZA ;).

[upravil dne 29/8/12 22:29 od Judes]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Caute, chcem sa opytat ci ste nedavali LED pripadne nejake ine ziarovky do spiatockoveho svetla/tiel? Dal som totiz na auto folie a zda sa mi, ze to svieti smerom dozadu dost slabo. Na sedane boli spiat. svetla o dost silnejsie. Tak rozmyslam, ze dam nejake dobre ledky a snad to pomoze kedze nemam senzory :(

Odesláno

Já bych byl s tím nahrazováním klasických žárovek ve světlech velice opatrný. Obrysovky, popř. osvětlení SPZ klidně, ale u potkávaček bych to rozhodně nedělal. Přece jen ty LEDky nesvítí zdaleka tak dobře jako halogeny. Už se to tu myslím někde řešilo. A pokud vím, tak ani samotní výrobci těch LED žárovek nedoporučují jejich použití na silnici... Taktéž lepení fólií na světla mi nepřijde moc šťastné. Cokoliv nalepeného přes světlo snižuje propustnost světla a tím jeho účinnost a LEDky to podle mě nezachrání.

Odesláno

tomike ne, ale Joozino o jeden příspěvek nad ním se ptal na nahrazení H1 LEDkami.;)

Ty fólie jsem asi pochopil špatně. Četl jsem si to ještě jednou a máš pravdu, zřejmě má na mysli fólie na skle. Každopádně bych neřekl, že mu LEDky v couvačkách nějak pomohou.:myslim

• O 3 roky později...
Odesláno

Tie led v tom linku ti tam nevojdu, sú 12 mm široké a otvor pre upratovačky je 10 mm.

Inak Led-ky v parkovačkách nenahrádzajú denné svietenie.

Odesláno

Tie led v tom linku ti tam nevojdu, sú 12 mm široké a otvor pre upratovačky je 10 mm.

Inak Led-ky v parkovačkách nenahrádzajú denné svietenie.

Já vím, že ne, ale nechci tam cpát přidavné LED světla do masky a zhizdit ji. Nebo to xenonům nevadí zapínání/vypínání ? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...