JaKoB Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Ráno při prvním startování motor nenaskočí, startér začne točit a najednou pohasnou kontrolky a je ticho. Někdy naskočí hned, jindy napodruhé až napotřetí. Jinak během dne už se motor chová normálně. Vypadá to jako špatná baterie, ale tu mám rok a to bych přece nenastartoval vůbec. Na co se mám zaměřit ? ( svíčky, benzín atd.) Citovat
linomaniac Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 nejaké relátko to nezvláda? Ale aké, to ti nepoviem, možno kontakt v spínačke. Krištáľová guľa mi hovorí, že je to zlé upevnenie volantu, ale to si myslím, že je pi*ovina [upravil dne 23/7/2012 08:35 od linomaniac] Citovat
JaKoB Odesláno 23. červenec 2012 Autor Odesláno 23. červenec 2012 Ještě mě napadá startér, co vy na to? Je, ale divný že během dne startuje v pohodě. Citovat
linomaniac Odesláno 23. červenec 2012 Odesláno 23. červenec 2012 no skus ho vymontovat, vycistit, premazat. Peniaze to nestoji, len cas a pracu. Citovat
JaKoB Odesláno 23. červenec 2012 Autor Odesláno 23. červenec 2012 Tak a teď mi to udělalo i odpoledne. Něco se na mě chystá, ale co? Citovat
JaKoB Odesláno 23. červenec 2012 Autor Odesláno 23. červenec 2012 Asi tedy zkusím ten startér, dá se nějak poznat co tam je za značku startéru, abych mohl uhlíky objednat předem ?? Moc na něj není vidět. Podle VIN asi ne, že? Citovat
Ferry Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 podle vin by se mozna dal, zkontroluj ukostreni, jsou dva kabely, jeden na prevodovku a druhej ke kastli (sroub je hned za prednim levym svetlem, najdes ho, kdyz pujdes po kabelu od minus polu) zkontroluj taky dotazeni svorek na baterce a jestli mas voltmetr, premer napeti a dobijeni. jinak vyndat starter neni zas tak tezky, pro lepsi pristup to chce sundat airbox a teleso skrtici klapky ( drzi na 3 imbusech) Citovat
Ferry Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 jinak na tema starter a uhliky ve 406 tady fotky kdyz jsem to delal na svym aute [upravil dne 9/8/12 22:59 od Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.