Dave_k Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Asi nevěděl jak sklopit zadní sedačky. :D:D Citovat
Guest MilaS Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Třeba to nemá otevírací kufr ... :D:D Citovat
Ferry Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 spis ta roura ma na prumer vic nez je vyska diry za sedackama do kufru a nebo je delsi a diky svemu prumeru by nemohla byt sklonena pod takovym uhlem aby prelezla pres hranu kufru , proste mel si na to vzit dodavku a ne pro to jezdit osobakem :D Citovat
Tommate Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 s tím se bude asi dobře předjíždět // každopádně je to kaskadérský kousek Citovat
white Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 To mi připomíná že předloni jsem po nekonečném shánění vánočního stromku konečně sehnal neco co odpovídalo mejm představám, ale už jsem byl tak otrávenej že jsem ten nesvázanej stromek zapíchnul do kufru (306 sedan). Ale doma ho dostat ven byl celkem horor (bez menšího poškození se to neobešlo). Loni ponaučen z loňska jsem už tuto chybu neopakoval. Stromek jsem si chtel nechat svázat ale nebylo cim (prej provázek uz došel ) tak jsem otevřel okenko a v domění že domu je to cca 2-3km jsem stromek vzal do levé ruky a vyrazil. Musel jsem jet pomalu protože náporem vzduchu stromek značně ztěžkl. Stejne jsem to v pulce cesty vzdal a stromek zabalil do deky a pichnul do otevřenejch dveří spojujezdce. Jako v prvním příspěvku. Musel na me bejt fakt prima pohled. JOOO vánoce jsou vánoce. Už se bojím co mě čeká letos. Provoz nebyl skoro žádnej. Jen jsem potkal vozidlo autoškoly, ten trochu nevěřil co vidí (to jsem měl stromek ještě v ruce), a určitě mě dával žáčkovi za odstrašující případ. A právem . No k téhle vzpomínce jste mě donutili prvním příspěvkem. To jsem si to u vas teď polepil co? Slibuju že už to neudělám a že jsem se už polepšil. Snad... [Editován dne 31/5/Tue, 31 May 2005 09:44:00 +0000Tue, 31 May 2005 09:44:00 +0000 white] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.