gronholmm Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 Punkac. Super, tyhle tipy jsem chtěl slyšet Nemáš ještě něco? Citovat
Vítek1 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 vezme druhou? nebo si veme treba od pritelkyne? a nebo vytahne tech par euro co ma jako zalohu, ja beru treba 20EUR Citovat
punkac Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Vítku, není to o tom, že bych haněl karty, ale prostě mýto platím cache z důvodů, že obsluha při řešení případného problému moc anglicky neumí (moje zkušenost) Gronholme, jedeš \"jen\" 150 km po dálnici, já jel skorem 700 km, nevím jestli vůbec pumpu využiješ. Jinak jsem byl teď začátkem března v Rakousku na lyžích a nafta i benzín byly o dost levnější (měl jsem z půjčovny fábku a lil jsem do ní jen natural 100, který byl levnější než natural 95 u nás ) Jinak v Itálii platí toto, máš-li dálnici o více než třech pruzích (4 nebo 5 pruhů) můžeš v pruzích nacházejících se vlevo jet až 150 Km/hod. Stejně ty úplně vpravo jsou přecpaný tirákama (oba dva). Čím více na jih, tím méně se při přejíždění z pruhu do pruhu používá blinkr (někdy jsem měl pocit, že blikám jen já, tak jsem se na to taky vyprd) Na každý ceduli ukazujíc řazení pruhů před křížením nebo i jiné podobné velké dálniční cedule si všimni malé cedulky (omluv pravopis, italsky neumím) Attenzione Velocepido controle!!! Z druhé strany je radar. Dost často jsou v provozu vidět modré Alfy nebo Lamba s nápisem Carabinieri . Jejich provoz vypadá hodně nesourodě, auta absolutně nedodržují nějaký rozestup (pokud dva metry jsou rozestup :D:D:D), ALE jsou o mnoho čitelnější než my, automaticky mě pouštěli. Mě se v Itálii řídilo dobře, ten \"zmatek\" mi vyhovoval Citovat
gronholmm Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 Tak ještě dotaz, máte někdo zkušenosti s cestou - Jihlava - Znojmo Hatě - Vídeň? Citovat
gronholmm Odesláno 27. srpen 2012 Autor Odesláno 27. srpen 2012 Jaká je? Jaký stav silnice, jestli je to zdlouhavý apod Citovat
davidekcz Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 Nene cesta na pohodu pěknej asfalt, akorát místy je víc vesnic za sebou a člověk častěji musí zpomalovat, ale jinak se jede fakt v poho ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Tak ještě dotaz, máte někdo zkušenosti s cestou - Jihlava - Znojmo Hatě - Vídeň? blbost, zdlouhavy a benal neusetris, pritoze musis casteji radit, zdlouhave vesnice.... jed brno mikulov, nebo brno breclav viden brno mikulov = asi 8 km bez dalnic mezi brnem a mikulovem, v rakousku silnice ok brno breclav = zajizdka o par km ale rychlostne asi lepsi.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.