Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vítku, není to o tom, že bych haněl karty, ale prostě mýto platím cache z důvodů, že obsluha při řešení případného problému moc anglicky neumí (moje zkušenost):papa

Gronholme, jedeš \"jen\" 150 km po dálnici, já jel skorem 700 km, nevím jestli vůbec pumpu využiješ. Jinak jsem byl teď začátkem března v Rakousku na lyžích a nafta i benzín byly o dost levnější (měl jsem z půjčovny fábku a lil jsem do ní jen natural 100, který byl levnější než natural 95 u nás :D )

Jinak v Itálii platí toto, máš-li dálnici o více než třech pruzích (4 nebo 5 pruhů) můžeš v pruzích nacházejících se vlevo jet až 150 Km/hod.

Stejně ty úplně vpravo jsou přecpaný tirákama (oba dva). Čím více na jih, tím méně se při přejíždění z pruhu do pruhu používá blinkr (někdy jsem měl pocit, že blikám jen já, tak jsem se na to taky vyprd) Na každý ceduli ukazujíc řazení pruhů před křížením nebo i jiné podobné velké dálniční cedule si všimni malé cedulky (omluv pravopis, italsky neumím) Attenzione Velocepido controle!!! Z druhé strany je radar. Dost často jsou v provozu vidět modré Alfy nebo Lamba s nápisem Carabinieri :D.

Jejich provoz vypadá hodně nesourodě, auta absolutně nedodržují nějaký rozestup (pokud dva metry jsou rozestup :D:D:D:D), ALE jsou o mnoho čitelnější než my, automaticky mě pouštěli. Mě se v Itálii řídilo dobře, ten \"zmatek\" mi vyhovoval

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Tak ještě dotaz, máte někdo zkušenosti s cestou - Jihlava - Znojmo Hatě - Vídeň?

blbost, zdlouhavy a benal neusetris, pritoze musis casteji radit, zdlouhave vesnice....

jed brno mikulov, nebo brno breclav viden

brno mikulov = asi 8 km bez dalnic mezi brnem a mikulovem, v rakousku silnice ok

brno breclav = zajizdka o par km ale rychlostne asi lepsi....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...