Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Doplneni klimatizace KDE?


Guest MMMMM

Recommended Posts

Potreboval bych zkontrolovat klimatizaci, resp.doplnit atd. Uz mi to tolik nefouka ledove jako kdysi. Potreboval bych kontakt na nekoho kdy by mi to udelal. Jsem z Chomutova, tak idel CV nebo Most,Kadan atd. Diky vsem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau, nevim to jiste, ale zkus Barum v Moste, kdysi jsem tam jezdil. Barumka na to ma sikovnou masinku, co ti v cely klime recykluje olejovou napln. Reknou si dost za praci, ale zase platis jen material, co doplnej. Ja byl u moji 406 moc spokojenej, cerpadlo melo pak o dost klidnejsi chod a na volnobeh mi prestalo vibrovat s celym autem.

Ale bacha trva jim to tak trictvrte hodiny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsán autorem MMMMM

Diky, zkusim to, kdyby jeste nekdo vedel napiste sem

Nevim jak tam u vas, ale tady v Beroune to nabizi i jeden chlapek co ma pneuservis. Zkusil bych se nekde podivat kdyz bych jel kolem. Tady si za to bere cca 1 000 je to recyklace naplne + doplneni a nove mazivo. Je to masinka co t dela vsechno sama. jen se ji nabusi co to je za auto a ona vi kolik toho ma byt. Dokonce to je takova potvurka, ze pred opetovnym plnenim kontroluje tesnost celeho systemu a kdyz netesni, tak klimu nenaplni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Tak jsem si nechal tu klimatku doplnit v Mostě za 1200 kc. Pry jsem ji mel skoro prazdnou ale ted kdyz zapnu klimu,tak se v motoru ozve takove odfouknuti nekde v casti rozvodoveho remene a slysim hlasiteji zapnuti klimatky nez pred tim. Problem je v tom, ze vykon auta sel docela dost dolu, ale behem jizdy slysim porad cas od casu prave takove odfouknuti nebo ranu, je to za jizdy tak to sotva slysim do kabiny, ale jakoby to trochu cuklo s autem. Nevim jestli je to tim, ze je ta klimatka plna a ja to porovnavam se stavem predtim, kde pry jsem ji moc nemel. Ale nejak se mi to nezda, muzete mi rici jestli to dela vam?

Pry jsou tam nejake dva ventilky, vysoky a nizky tlak a jeden ten nezasroubovanej je namazanej nejakym zelenym mazivem a v tom ventilku jdou videt bublinky.

Poradte jestli je to teda v poradku nebo tam mam zajet at se na to mrknou. Mam to k nim 30 km. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Teď jsem se vrátil a naprostá spokojenost - můžeu všem jen doporučit. jednání velmi vstřícné, technik mi všechno vysvětlil, co bude na autě dělat, pokecali jsme a za 3/4 hodiny jsem spokojen odjížděl. Vypadá to na jednu z těch lepších firem, co se nesnažej jen na všem vydělávat..:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...