Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

trasa Praha - Osviencim


dodo407sw

Recommended Posts

zdarec bratia :)

idem cez vikend do Prahy a potom do Osviencimu, mapy ma hadzu po dialnici do brna a potom hore cez olomouc a ostravu...

cem sa spytat ci cesta cez Hradec Lralove, sumperk a opavu je celkom zjazdna? ziadne velmi rozbite cesty a tak? :myslim:papa

je to blizsie o cca 30km, tak neviem, ci sa oplati... diks

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sjízdná jistě je... Ale tak jak to nabízej mapy, to je pořád po \"dálnici\"... Pha - Ova cca 3,5 hoďky... Po I/11 to tak rozhodně neujedeš... Ale zase se klidně můžeš kochat.. zejména, když tam chytíš nějaký ten kamion... To jen tak nepředjedeš...

[upravil dne 17.7.2012 20:25 od Edison]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak 5h do Ovy je nesmysl... Jezdím to celkem často. Ale časový rozdíl oproti I/11 by tak odpovídal... Jinak do tý spotřeby mimo obec, kde sice počítáš při rychlosti 90, ale to zdaleka v průměru nepojedeš. Stejně, jako po dálnici neuděláš průměr 130... ;-) Nezapomeň, že auto žere i když stojíš, nejvís v nízkých rychlostěch (na nízké rychlostní stupně, rozjezdy, couračky přes vesnice a za kamionama). A to všechno se ti na I/11 bude dít zhruba o dvě hodiny déle, spíše víc, protože na D1 těchto situací je přiměřeně (mnohem) méně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu potvrdit, na trase bydlím. Cesta z Hradce po 1/11 je směrem na Šumperk je v poho. Jen záleží v kolik hodin to pojedeš. Odpoledne přes týden nemá někde po Kostelec nad Orlicí cenu předjíždět, jezdí se většinou v koloně. Jinak dál cesta docela v pohodě. Pozor za Vamberkem na lesní úsek, zrádný plný zatáček a horizontů s nemožností předjíždět. Jen za Žamberkem směrem na Šumperk se chystá oprava mostu, zatím nezačali, ale značky mají už připraveny. Dál bych jel na Jablonné nad Orlicí a dále na Červenou Vodu. Nahoře na Suchém vrchu doporučuji udělat si malý výlet a odbočit na sedle vlevo a zajet se mrknout na nově otevřenou a nově postavenou Kramářovu chatu. Cca 3km po lesní asfaltce. Dále je cesta na Šumperk pěkná, jen všude samý kopeček. To by mohl potvrdit Pepito.

[Edited on 18/7/12 06:03 by radim.1008]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z turistického hlediska je cesta přes Hradec určitě zajímavější než nudná (ale rychlá) dálnice. Jak cítím z Tvého příspěvku, tak o rychlost Ti asi nejde - v tom případě bych volil ten Hradec (ale na spotřebu to asi taky nebude, kamiony se tu fakt vyskytují a v kopcích celkem zásadně zdržují).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...