honzin406 Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Zdar chlapi , mam 406 2.1TD r.v. 96. Po ujetých 274 000 Km se mi utrhl vyfukový ventil a spadl do valce. takze jsem sehnal jiný motor a muj skvelý mechanik vse vymenil pretesnil atd atd ,... mam ho 2 hodiny po oprave a to proc pisu s tím mozna nema nic spolecneho ale ... mam vsechny okna v elektrice a po vymene motoru zadni funguji ok ale prední dolu jdou standartne ale nahoru vzdy sly na malý stisk o to co jsem chtel a velký stisk druha poloha zajelo samo äz nahoru . Nyní kdyz zmacknu spinac okno na kazde zmacknutí reaguje popojetím asi o 2cm a takhle musim az nohoru dokud se okno nezavre jak u ridice tak u spolujezdce .. jestli to tu je omlouvam se nenasel jsem . Víte nekdo cím by to mohlo být ?? setkal se s tím nedo ??? Citovat
koblih69 Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Souvidí to s odpojenou baterií, hledej témata o nastavení automatiky oken, je to tu popsané. [upravil dne 17/7/12 13:20 od koblih69] Citovat
čakom Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 vyjet oknem nahoru a podž vypinač cca 5 až 10 sekund. uloži se vrchní poloha a okno už bude jezdit normalne Citovat
honzin406 Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 dekuji , v 16h vyzkousím a napísu , moc dekuji Citovat
fejfarz Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 JJ přesně jak píše čakom po odpojení baterie musíš okno znovu naučit kde má horní polohu. Stane se to většinou když necháš otevřené okno a odpojíš baterii. Citovat
honzin406 Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 Bylo to tak presne jak jste rekli , jste proste borci. Uz funguje normalne. Moc dekuji Jeste jedna vec .. mozna to ma spojitost s výmenou motoru ... na palubním pc se vse ukazuje ok , jedine co tak se nezobrazuje i po dlouhem stlacení tlacítka tedy resetu a ujetí treba 10km dojezd v km .. ta polozka tam je ale není tam udaj... vite co by mohlo pomoct ?? dekuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.