chucky Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Ahojte viem že táto téma sa tu preberala už velakrát ale asi dávno lebo mi nenašlo nič čo by mi pomohlo, takže mam peugeot 206 1,4 Hdi 2005 rok VIN: VF32A8HZF44514099 a kupil som si predne hmlovky do auta zapojil som ich - mal som v aute predprípravu, povolil som hmlovky v BSi a vymenil som páčku pod volantom aby mi išli spúštať ale do hmloviek stále nejde šťava a preto sa chcem spýtat či mi niekto neviete poradiť kde a akú poistku alebo relé mam namontovať, poprípade akú inú chybu som spravil. Poprípade keby ste mi spravili fotku . Ďakujem [upravil dne 17/7/12 11:35 od chucky] Citovat
marko306 Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 To relé bude asi tá závada. dal si ho tam vôbec? Citovat
chucky Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 nie nedal preto sa pytam ze ci by mi niekto vedel poradit kam ho mam dat Citovat
Michal.x Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 relé nikam nedáš musí se dát jiná pojistkovka Jednotka BSM v motoru budeš mít verzi 2 a musíš dát verzi 5 ta už umí i mlhovky na vraku cca500 tady se od kluků dá sehnat určitě jevněji ale nevím jestli máš can nebo van v tomto roce se to lámalo jestli máš starší rozvod VAN tak pasuje i ze 406 MUX Citovat
Michal.x Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 jinak jestli je to ještě starší rozvod VAN tak naprostá většina 406 měla mlhovky a tech je tu na prodej několik Citovat
chucky Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 jinak jestli je to ještě starší rozvod VAN tak naprostá většina 406 měla mlhovky a tech je tu na prodej několik Ďakujem za rady skúsim a dam vediet ako som dopadol Citovat
chucky Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 relé nikam nedáš musí se dát jiná pojistkovka Jednotka BSM v motoru budeš mít verzi 2 a musíš dát verzi 5 ta už umí i mlhovky na vraku cca500 tady se od kluků dá sehnat určitě jevněji ale nevím jestli máš can nebo van v tomto roce se to lámalo jestli máš starší rozvod VAN tak pasuje i ze 406 MUX mal si pravdu mam tam bsm b2 preistotu som spravil aj foto Citovat
chucky Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 relé nikam nedáš musí se dát jiná pojistkovka Jednotka BSM v motoru budeš mít verzi 2 a musíš dát verzi 5 ta už umí i mlhovky na vraku cca500 tady se od kluků dá sehnat určitě jevněji ale nevím jestli máš can nebo van v tomto roce se to lámalo jestli máš starší rozvod VAN tak pasuje i ze 406 MUX mal si pravdu mam tam bsm b2 preistotu som spravil aj foto Ďakujem už som zohnam B5 hmlovky už fungujú Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.