Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte viem že táto téma sa tu preberala už velakrát ale asi dávno lebo mi nenašlo nič čo by mi pomohlo, takže mam peugeot 206 1,4 Hdi 2005 rok VIN: VF32A8HZF44514099 a kupil som si predne hmlovky do auta zapojil som ich - mal som v aute predprípravu, povolil som hmlovky v BSi a vymenil som páčku pod volantom aby mi išli spúštať ale do hmloviek stále nejde šťava a preto sa chcem spýtat či mi niekto neviete poradiť kde a akú poistku alebo relé mam namontovať, poprípade akú inú chybu som spravil. Poprípade keby ste mi spravili fotku .

Ďakujem

[upravil dne 17/7/12 11:35 od chucky]

Odesláno

relé nikam nedáš musí se dát jiná pojistkovka Jednotka BSM v motoru budeš mít verzi 2 a musíš dát verzi 5 ta už umí i mlhovky na vraku cca500 tady se od kluků dá sehnat určitě jevněji ale nevím jestli máš can nebo van v tomto roce se to lámalo jestli máš starší rozvod VAN tak pasuje i ze 406 MUX

Odesláno
jinak jestli je to ještě starší rozvod VAN tak naprostá většina 406 měla mlhovky a tech je tu na prodej několik

Ďakujem za rady skúsim a dam vediet ako som dopadol

Odesláno
relé nikam nedáš musí se dát jiná pojistkovka Jednotka BSM v motoru budeš mít verzi 2 a musíš dát verzi 5 ta už umí i mlhovky na vraku cca500 tady se od kluků dá sehnat určitě jevněji ale nevím jestli máš can nebo van v tomto roce se to lámalo jestli máš starší rozvod VAN tak pasuje i ze 406 MUX

mal si pravdu mam tam bsm b2 preistotu som spravil aj foto

post-45037-14109625698249_thumb.jpg

Odesláno

mal si pravdu mam tam bsm b2 preistotu som spravil aj foto

Ďakujem už som zohnam B5 hmlovky už fungujú

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...