Print Odesláno 13. červenec 2014 Autor Odesláno 13. červenec 2014 Na stk mi bylo řeceno ze auto muze mít bud bíle nebo žluté mlhovky takže žluté jsou aspon u nas v pořadku Citovat
Print Odesláno 16. červenec 2014 Autor Odesláno 16. červenec 2014 Moje smůla mě neopouští ... Minulej rok sem doskladal auto a odešla spojka a letos? Letos se mi podival pan do kufru. Včera v Uhrinevsi jsem pouštěl chocna přechodu a v tom rána a zastavil jsem se až za přechodem naštěstí pan co přecházel už byl na druhé straně. Servis to vidí tak na měsíc ale že se mám připravit na to že to budou zkoušet uhrát na totalku. Takže jsem dostal náhradní auto zdarma po dobu opravy a hradim si pouze benzin dostal jsem Octavií 1 Tour s 1.6 a je to stejně pohodlný hako moje 406 na sportovním podvozku ... Citovat
Print Odesláno 16. červenec 2014 Autor Odesláno 16. červenec 2014 Nejdou zavřít zadní právě dveře nejde zavřít ani kufr udelaalo to lavor na střeše .... přej budou měnit nárazník kterej je prasklej víko snad hnuty nebude a dostane jenom novej lak .. snad .. zadní pravej blatník se vymění a podlahha kufru se vytáhne na stolici a všechno dostane novej lak ... tak uvidíme snad jsou v Jesenici kluci šikovný a opravy tak aby to nebylo poznat. [upravil dne 16/7/14 08:41 od Print] Citovat
John Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 To fakt nas.... snad to půjde dobře opravit. Citovat
Guest servisman Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 Velká škoda dal sis s tím takovou práci a nyní toto. Hlavně že se ti nic nestalo, Citovat
Print Odesláno 16. červenec 2014 Autor Odesláno 16. červenec 2014 Jo naštěstí se nikomu z nás nic nestalo jel jsem v autě s pritelkyni a kamarádkou. Kamarádka akorát lehce v šoku protože seděla na straně kam dostalo auto ránu ale dala si cigaro a byla ok :-) Citovat
radim.1008 Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 Tak tohle nase*e. S čím tě to trefil? Rána to musela být pořádná, když to máš až takhle hnutý. Jinak se ti to leskne pěkně. Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 To nasere....co LPG nádrž koukam ze mas v rezervě je OK? S tou střechou je to horší.... Aby si ze servisem po kolizi nedopadl jako felly a opravou,nechal bych si to pro platit radši rozpočtem a dal to udělat lidem co znám a vim jak dělají.... Citovat
Print Odesláno 16. červenec 2014 Autor Odesláno 16. červenec 2014 Nabourala mě Octavka I \"f kombíku f naftě a na hlinach\" :-D :-( uvidíme jak se jim oprava ppvede .. říkal že.lakujou o pravujou auta pro bmw tak snad vědí jak na to Citovat
Mizlerek007 Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 je to zly no, ale zkus jim říct, že se auto leklo tak až mu slezl lak z kapoty a nastříkaj ti jí taky na pojištovnu Citovat
SV 24 Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 to je v prd***! držim palce ať je brzy auto fit! Citovat
Moral3z Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 To je fakt škoda...snad to daj dohromady Citovat
OK406 Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 To je opravdu smutné. Bude opět Peugeot? Král zemřel, ať žije král! Citovat
Print Odesláno 19. červenec 2014 Autor Odesláno 19. červenec 2014 Na opravu to nejspíš nepujde nemel bych s toho dobrej pocit ano bude opet peugeot mám vyhlídlou 406 kombi face 3.0 v6 152kw. Citovat
KapriQ Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 Neviem si predstavit ako by som reagoval keby sa mi taketo nieco stane a do auta vlozim tolko casu a penazi... By ma zaujimala prva reakcia ked sa to stalo... Zelam pevne nervy, a vela stastia, ale ako pises, nebudes to uz davat dokopy ?? Cca v akej rychlosti ta supol ? Kde pozeral preboha ? ... Citovat
Print Odesláno 19. červenec 2014 Autor Odesláno 19. červenec 2014 jaka byla rychlost nevim, davat dohromady uz to asi nebudu ... pan se prej kochal krajinou. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 To se nevyplatí dávat do kupy, když jsem četl co máš hnutý ,střecha ko . Pán se kochal to znám jak to pak dopadá \"Vesničko má středisková\" Citovat
Print Odesláno 19. červenec 2014 Autor Odesláno 19. červenec 2014 na střeše je pouze lavor jako kdyby na ti spadla kroupa o velikosti tenisáku. ale me jde hlavne o pocit ikdyz to bude opraveny dobre porad uz to bylo bourany Citovat
Guest servisman Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 Já před deseti lety zrušil lagunu ,taky jsem si řekl pujde pryč a šla za pakatel ,za 3 neděle jsem jí viděl jezdit a jezdí dodnes ženě se stýská dodnes po ní a sama řekla že to bylo nejlepší auto co jsme měli .Jenže to bylo tenkrát 8mi leté auto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.