Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printova 406 2.0 turbo .. KONEC VLÁKNA AUTO PRODÁNO ..

Recommended Posts

Odesláno

Sorry za off topic auto je pekny ale jeste nedavno si chtel auto prodavat protoze neco snad jiny auto nebo uz bylostary nebo co a ted tu pises takovy plany co chces delat neprotirecis si?? Jen me to zajima :)

Odesláno

Auto se melo prodávat uz nekolikrat ( to byla asi mladistvá nerozvážnost ) a tu 308 jsem chtel kupovat protoze byla o cca 50 až 60 000 pod cenou za kterou se normálně prodáva. Ale to mi bylo naštěstí rozmluveno rodinou.

Odesláno

Je to kozenka ve stejnem vzoru jako ppalubovka a zbytek ocalouneneho interieru. chtel jsem aby to vzorove ladilo a to se povedlo. Kdo chce vedet cenu napiste mi sz a ja mu odpovim.

Odesláno

Hezká práce...

¨čalouník ma o práci postaráno....:D

akorát u těch zadních je na můj vkus hodně prošívání..asi bych se držel originálu...

něudělá cenu,když se mu dohodí 10 aut:D

Odesláno
Tak před chvilkou jsem si je dovezl všechny :)

To si schválně s focením čekal, až bude v TV reklama ne peugeot? :D

Jinak krásná práce:)

Odesláno

hele hlavně nestříkej ty lišty atd.... dej to do černý a je to, zkazíš to ještě víc než to je ted...takový experimenty se stříkáním různejch uchytu a madel už mám taky za sebou a vždycky, ale vždycky a u všechno to značí lacinost a totální nevkus... bud sežen originál černé, nebo tyhle přelakuj, ale aby jsi tam cpal červenou atd to fakt né... koukni na novou 208 GTi tam je to hezký, má to ostrý hrany a celkově to budí dojem přepychu... 406 se na takový voloviny nehodí, dej tomu pěkný kola, posad to na zem, oprav všechno co se dá, dej kůži a užívej...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...