Jump to content

nejde mi klima v 406-ke


vlado552
 Share

Recommended Posts

Prohodil jsem klimatizaci z jiného auta včetne motorovej kabeláže interierovej kabeláže a klima nechce zepnout elektromagnet. ALe ket rozoberiem termostat čo je pri radiatore a cievku zopnem ručne tak včetko funguje ako ma elektromagnet zopne a fuka studený vzduch. Klima bola pred tým plnena. Muze mit na to vpliv ze ton model s ktoreho som ju prehadzoval ma aj teplotne čidlo k displeju na palubke v pravom spetnom a ja nemam? Nevie niekto kde se nacházi ciklovač v 406-ka?

Link to comment
Share on other sites

hmm nepises, jakej je to rocnik vyroby, ale u starsiho modelu od cca 97 je treba to cidlo venkovni teploty v zrcatku, je spolecne jak pro displej teploty, tak pro klimatizaci, takze to by mohla byt ta chyba (teda u automaticke klimatizace s displejem)

[upravil dne 5/7/12 21:12 od Ferry]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

zdravim ma tak tiez podobny problem po zapnuti klimy nabehne mierny chladok no pocut pritom aj nejake vrčanie . ked sliapnem na plyn tak to prestane no mam pocit ze prestane tym aj fungovat klima a ten chlad netlaci vobec do kabiny us potom vobec klimu mam zapnutu a pri jazde pocujem vrcanie ktore sa zvysuje otacky podla mojej jazdy :myslim

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...