Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vem si to jednoduše... když nebudeš mít havárku a auto by ti třeba potloukly kroupy, udělal rejhu vandal, někdo naboural na parkovišti, nebo někdo ukrad, máš částku potřebnou na opravu k dispozici na běžným účtu a když bys tu částku použila, tak by ti to nezpůsobilo finanční potíže...? pokud ano havárku nepotřebuješ, pokud by to byl přesný opak, tak to auto mělo bejt už včera pojištěno ;-)

Odesláno

Já si pojistil i auto který má hodnotu 50000 a i tak to pořád má smysl. Vidím to v práci jak občas lidi litují že si auto nepojistili když jim to vykrade zloděj, poškrábe vandal nebo to prostě pustěj třeba do příkopu ;) Teď jsem tam měl 106tku která byla pojištěna na 30000,- a totálka ;)

Odesláno

mě jde o to, abych potom kdyby se něco stalo se na mě pojištovna vyprdla a začala se vymlouvat na to a ono a hlavně, já netoužím mít spoluúčast min. 10tisíc. Jde o to, že kdybych měla dát např. min. 8tis. za rok, tak to už si je radši odložím a když by se něco stalo, tak bych si to uhradila ze svojeho, ale pokud by´se jednalo o 2-3 tis za rok,, tak proč ne

Odesláno

je tam spousta faktorů, rok výroby, typ auto, jeho tabulková hodnota, bezeškodné měsíce apod. co ovlivňuje cenu. Nejsem fakt schopen ti říct kolik to bude stát. Já co dělám HAVka tak většinou max 5% spoluúčast protože vyšší to nemá cenu, spíše jdu níž. Když tě škrábne auto a zastaví tak se můžete dohodnout, do 100tis. nemusíš volat policii, pokud přijdeš k autu a bude poškrábaný nebo odřený, je vždy lepší zavolat policii, je možnost že třeba na kamerách někoho uvidí ale ať už najde nebo ne tak je to jedno. Ty to uplatníš z vandalismu, pokud máš all risk a neřešíš to ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...