zanulinek Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 chtěla bych se zeptat kdo máte 307 sw a co si myslíte o havarijku, vyplatí se? Citovat
oddie Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Máš tu na to zvláštní téma, dva místní poradce, co takhle nejdřív zkusit něco počíst? Citovat
skuci Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 vem si to jednoduše... když nebudeš mít havárku a auto by ti třeba potloukly kroupy, udělal rejhu vandal, někdo naboural na parkovišti, nebo někdo ukrad, máš částku potřebnou na opravu k dispozici na běžným účtu a když bys tu částku použila, tak by ti to nezpůsobilo finanční potíže...? pokud ano havárku nepotřebuješ, pokud by to byl přesný opak, tak to auto mělo bejt už včera pojištěno ;-) Citovat
gronholmm Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Já si pojistil i auto který má hodnotu 50000 a i tak to pořád má smysl. Vidím to v práci jak občas lidi litují že si auto nepojistili když jim to vykrade zloděj, poškrábe vandal nebo to prostě pustěj třeba do příkopu Teď jsem tam měl 106tku která byla pojištěna na 30000,- a totálka Citovat
skuci Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 a u takový auto je roční pojistný třeba jen 2 - 3 tisíce ;-) takže zanedbatelná částka ;-) Citovat
zanulinek Odesláno 6. červenec 2012 Autor Odesláno 6. červenec 2012 a můžete poslat odkaz na pojištovnu. mě to všude vychází od 8tis a víš Citovat
skuci Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 mrkni sem http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=190 a pak případně sem máš tam veškeré info, co potřebuju pro kalkulaci, tak mi to hoď do SZ nebo na mail a já se ti na to v pondělí podívám až budu v kanceláři ;-) Citovat
zanulinek Odesláno 6. červenec 2012 Autor Odesláno 6. červenec 2012 mě jde o to, abych potom kdyby se něco stalo se na mě pojištovna vyprdla a začala se vymlouvat na to a ono a hlavně, já netoužím mít spoluúčast min. 10tisíc. Jde o to, že kdybych měla dát např. min. 8tis. za rok, tak to už si je radši odložím a když by se něco stalo, tak bych si to uhradila ze svojeho, ale pokud by´se jednalo o 2-3 tis za rok,, tak proč ne Citovat
zanulinek Odesláno 6. červenec 2012 Autor Odesláno 6. červenec 2012 no a ještě se zeptám a když mě někdo škrábne např. auto? tak musím vždy volat policii? Citovat
skuci Odesláno 6. červenec 2012 Odesláno 6. červenec 2012 je tam spousta faktorů, rok výroby, typ auto, jeho tabulková hodnota, bezeškodné měsíce apod. co ovlivňuje cenu. Nejsem fakt schopen ti říct kolik to bude stát. Já co dělám HAVka tak většinou max 5% spoluúčast protože vyšší to nemá cenu, spíše jdu níž. Když tě škrábne auto a zastaví tak se můžete dohodnout, do 100tis. nemusíš volat policii, pokud přijdeš k autu a bude poškrábaný nebo odřený, je vždy lepší zavolat policii, je možnost že třeba na kamerách někoho uvidí ale ať už najde nebo ne tak je to jedno. Ty to uplatníš z vandalismu, pokud máš all risk a neřešíš to ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.