Bohouš Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Koukali jste vůbec někdo včera na fotbálek ?? To byl koncert :papa Citovat
John Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Na zápas jsem nekoukal, ale góly jsem pak videl v sestřihu hold kdo umí ten umí..:o Citovat
Dave_k Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Koukal jsem jen na poločas pak jsem to vypnul a šel spát. Ráno jsem jen zíral jak to vůbec dopadlo. Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Napsán autorem Dave_k Koukal jsem jen na poločas pak jsem to vypnul a šel spát. Ráno jsem jen zíral jak to vůbec dopadlo. to jsem chtel udelat taky, ale pak si rikam: clovek nikdy nevi no a nestacil jsem valit bulvy, jak na hokeji Citovat
sipka Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Koukal jsem na celý. Po poločase jsem si myslel, že je vymalováno. Super zápas. Je dobře, že padaly góóóly :D Citovat
Trundik Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Já jsem chvilkama sledoval 1. poločas, pak jsem šel pracovat a cca v 11 hodin si říkám, že se alespoň podívám, kolik to vlastěně prohráli a stihl jsem ještě půlku prvního prodloužení. Jinak se mě moc líbil brankář Dudek při těch penaltách. Citovat
vlp Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Napsán autorem Trundik Já jsem chvilkama sledoval 1. poločas, pak jsem šel pracovat a cca v 11 hodin si říkám, že se alespoň podívám, kolik to vlastěně prohráli a stihl jsem ještě půlku prvního prodloužení. Jinak se mě moc líbil brankář Dudek při těch penaltách. a nezdalo sa ti ze dako divne vybehoval meter a pol pred brankovu ciaru? sa mi zda ze troska proti pravidlam... Citovat
Bohouš Odesláno 27. květen 2005 Autor Odesláno 27. květen 2005 To Vlp - jo s tim vyběhnutim máš recht. Pokud vím tak brankář nesmí opustit brankovou čáru dokud se hráč kopající penaltu nedotkne míče, což teda neplatilo. Jinak Dudek je totální zmatkář a díra, ale při penaltách se překonal i když měl teda obr štěstí. :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.