Radek Hurvajz Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Oddie Pe.Tr: tak napřiklad ja si nedovolim přinest dily a nechat si je namontovat u mechanika ke kterýmu jezdím i když bych mohl. Jedině pokud se jedná o dily z vraku, jako to řízení, ale jinak je to na něm. Taky by se mohlo stát že si koupim já sám spojku a necham ji namontovat, v případě vady dílu mi ji on vyndá a hodí na hlavu abych si ji sám vyreklamoval, prostě on by nemohl ručit za díly které sám nekupoval a tudiž by reklamace byla o to složitější, to ho radši nechám trochu na tech dilech vydělat a vim že se na něj mužu spolehnout pokud by s tim něco bylo. Citovat
Haryk Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 taky jsem se ptal známeho na rozvody-12 litrů, zavolal jsem do jednoho servisu a ejhle 6,5 litru Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 to máš pravdu vyreklamuje díl a když mu reklamaci neuznají...blabla,že to je běžný opotřebení tak stejně kupuješ novej díl,jezdím ted k bratránkovi,řeknu co chci,zjistí cenu,pak zavolá co chci za značku a jaká je cena,přijedu vybalí to z krabice a jsem u opravy celou dobu jako ostatní,když to není něco velkýho,slevu na díly má velkou a já to nikde nesehnal levněji a to na ních tak 10%má,ted mi měnil zadní tyčky geometrie Meyle 2x400Kč,přehození 1/2 hodiny práce 75Kč +geometrie zadku a předku stáhnutý na předepsaný hodnoty 600Kč takže asi tak... Citovat
oddie Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Ještěže nedělám mechanika, když tak koukám na ty ceny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.