Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Servo - repas....přístup mechanika k zamyšlení

Recommended Posts

Odesláno

Oddie :D

Pe.Tr: tak napřiklad ja si nedovolim přinest dily a nechat si je namontovat u mechanika ke kterýmu jezdím i když bych mohl. Jedině pokud se jedná o dily z vraku, jako to řízení, ale jinak je to na něm. Taky by se mohlo stát že si koupim já sám spojku a necham ji namontovat, v případě vady dílu mi ji on vyndá a hodí na hlavu abych si ji sám vyreklamoval, prostě on by nemohl ručit za díly které sám nekupoval a tudiž by reklamace byla o to složitější, to ho radši nechám trochu na tech dilech vydělat a vim že se na něj mužu spolehnout pokud by s tim něco bylo.

Odesláno

to máš pravdu vyreklamuje díl a když mu reklamaci neuznají...blabla,že to je běžný opotřebení tak stejně kupuješ novej díl,jezdím ted k bratránkovi,řeknu co chci,zjistí cenu,pak zavolá co chci za značku a jaká je cena,přijedu vybalí to z krabice a jsem u opravy celou dobu jako ostatní,když to není něco velkýho,slevu na díly má velkou a já to nikde nesehnal levněji a to na ních tak 10%má,ted mi měnil zadní tyčky geometrie Meyle 2x400Kč,přehození 1/2 hodiny práce 75Kč +geometrie zadku a předku stáhnutý na předepsaný hodnoty 600Kč takže asi tak...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...