Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

Pěkně..., jen si nemůžu pomoct, ale ta SPZ to kazí :D, škoda, že to u nás nejde jak v americe vyhodit :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak aktuálně vyměněny přední destičky za Bosch a poznatkem je že skoro vůbec nepískaj... potom výměna kabinového filtru.. 30.8. frčím na prague car festival, ale bohužel nějak nekompletní, mám nachystány dveře ale nějak nejní čas se na ně vrhnout, ale po relaxu 13.9. to začnu rozebírat a na novou sezonu snad v novém kabátku

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mizo, co zas chystas ze davas kola do frcu... :D

uz te zase omrzely? Ja ti rikal ze ty 17ky byly peknejsi nez tyhle 18ky :P;) Nekoupit tesne pred tvym prodejem kola od Ferdy, vzal jsem ty tvoje ;)

Odesláno

neboj se... o všech vím, ale pokud nejní max ET18 tak je to na coupé na hovno... a na druhou stranu, kola za 30tis ? to radši udělám celolak a nechám stávající :D tyhle jsem hodně zvažoval.. http://auto.bazos.cz/inzerat/38689219/dvoudilna-kola-BBS-RS700-r185x120-po-renovaci-video.php

s pánem jsem mluvil, i slevu by udělal, ale 6tis 4cm podložky a šrouby, 10tis gumy + 20 kola a to odmítám... to je mi přednější kastle a potom budu uvažovat jestli dát 30 za kola

Odesláno

Je to tak, radši udělej lak....kola počkají ;) Nechci nic říkat, ale ty 18\" by ti mohli stačit ne ? :D přece jenom 20\" už budou asi moc :D ty 18\" jsou akorát :D ale je to tvoje věc, já jen říkám svůj názor ;)

Odesláno

jj u 18\" bych asi zustal :D ale rád bych minimálně 9,5J zadek a 8,5J předek... nejlepe 10j a 9j ale je to většina rozteč BMW a ty podložky jsou za randal a navíc to ET no... už takhle mám ET18 a vzadu 3cm podložky a vepředu 2,5cm ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...