Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

moc pekne tesil jsem se na foto pote co jsem je videl v patek nazivo :super

Odesláno

stibto, myslím, že teď jsou tam o 7tis % lepší :D nechci se nijak chválit :D ale poměrně se to zdařilo... nejhorší byl ten zkurven*j čínskej plastidip a broušení... jinak Béďo, ano lakuju si to sám, kromě rovnání u profíka jsem na nich dělal všechno sám, jako na předchozích 17\"jinak se šlupkama uvidíme, uvažuju i o 45 profilu, nejní to takový rozdíl, ale trochu se jim uleví..

Odesláno

tak dneska na coupé přibylo konečně nové reflexní sklo:roker měsíc čekání se vyplatil :D

jinak kola pěkně schnou, tak zítra obuju a jedu na STK je zapsat a vesele jezdit... pak mě čekají dveře a opravit kapotu, no a když to joooo dobře pujde, tak možná celolak :D ale to je dlouhá písnička :D

Odesláno

tak k novému sklu jsem koupil celogumové stěrače Valeo, tak uvidíme co to bude za zázrak :D a zrepasoval jsem už vyšusované a oloupané ramínka stěračů ...

post-24705-14109637559975_thumb.jpg

Odesláno

mno, to je právě ten problém... :myslim:roll:(:D :D :D

Ale mohl bys to udělat z lásky k mýmu autu :D :D :D

Ale jako fakt ti držím palce a smekám, jak ho pěkně šmajchluješ :papa

Odesláno

jo mít prachy, taky se to u mě hejbe jinak :D bohužel no :(

jinak dodělám výfuky až dorazí Intake, pořeší se odstínění motoru a pořádnej přivod vzduchu a jedinýho co zbude bude celolak no :D tak uvidíme jestli to zmáknu ještě na tuhle sezonu nebo to nechám na tu příští :D

Odesláno

Ducatista : to víš Míza má spoustu volnýho času tak to tak vypadá :D :D

Ale kdo si hraje nezlobí :) Se někdy stavím se sedanem a můžeš mi stříknout stěrače na něm :)

Odesláno

jo já mám zrovna času :D jsem rád když si na to sem tam udělám chvíli tím stylem, že ve 3 přijdu z práce do 9 jsem u auta :D a pak se modlím at mě mladá nesežere :D no hele doraz a můžem repásnout i tu kapotu :D 2dcl barvy a laku a bude zase jak nova :)

Odesláno
j a pak se modlím at mě mladá nesežere :D

mno vypadala že už je \"ochočená\" celkem :D:papa

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...