Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

Pěkné, pěkné. Jen taková malá poznámka, víš, že \"ultima edizione\" je v překladu něco jako \"poslední edice(vydání)\"? Nejsem si jistej, jestli označení \"poslední\" u Tvýho kupátka dává smysl :)

Odesláno

Dobrá poznámka :papa mízovi ale jde spíš o to, že se mu ten typ interiéru líbí, než to, že by z toho auta chtěl dělat něco, čím to auto není. ;)

Odesláno

Ano vim o tom dosti :) jde mi spis o provedení.. Navíc nechci dělat volant, pac snim se mi to nelibi.. Navíc budu mít i jinak delané koberečky... A beru to spíše tak ze ten celý nadpis je spíše brán jako můj (snad) poslední projekt ... ;)

Odesláno

tak dneska jsem si vyzvednul kompletní sadu pro opravu zadních brzdičů, takže už jen tlumiče a pujde to všechno na auto :)

[upravil dne 16/4/14 18:57 od Mizlerek007]

post-24705-14109636910327_thumb.jpg

Odesláno

To obšití vypadá super. :super Ještě středovej tunel.

Na kolik to cca vyjde?

Dokázali by aj obšít volant? Mám tu hnědou část už dost poškozenou. Kolik by to cca stálo? :myslim

Odesláno

hele obšití tunelu cca do 1500,- max... doufám, že bude za 700,- :D jinak palubka šitá nejní ;) myslím, že i pug to barví ... a profesionální barvení vyšlo na 2tis

Odesláno

tak dneska dorazily tlumiče :cool: nakonec jsem zvolil Sachs Advantage a k tomu zůstanou pružiny 40/40... takže už mám na podvozek kompletně všechno, přibyla i opravná sada písků zadních brzdičů, takže na zadní brzdy bude komplet vše nové taky.... no a už si jen udělat čas :D nějak se mi to hromadí...

post-24705-14109637035379_thumb.jpg

Odesláno

no hele bilsteiny sportovní na 406 nedělaj, KONI jsou za stejnou cenu jako stavák, takže jsem vzal zlatou střední cestu a uvidíme jaký to bude, každopádně k tomu budou nový i silentbloky a veškerý uložení náprav, tak uvidíme jak se to bude chovat

Odesláno

jj tvrdý se mi hodí :D uleví tomu i ty silentbloky atd, takže si myslím, že to bude stačák.... a tvrdos ? svezl bych tě v bejvalí S16 na 17\" a podvozku :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...