skuci Odesláno 13. červenec 2012 Autor Odesláno 13. červenec 2012 je otázkka, když jsem to už takto vyřešil, jestli to řešit dál... asi se na to vykašlu, účel to splnilo a není to vidět takže ok... Citovat
stefano Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Takže nové tesnenie je namontované, nie je to gumové, ale penové, len o niečo širšie, tak že tú špáru to vyplnilo lepšie ako pôvodné. Zatiaľ som na to vodu nelial, tak či pomohlo to pretesnenie napíšem neskôr. Vyzerá to takto: http://stefi508.rajce.idnes.cz/Kufor/ Citovat
skuci Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 zajímavý... furt řeším, jakým způsobem to s nima vykomunikovat, jestli se na to vykašlaš, když to není vůbec vidět a účel to splnilo, či to nechat předělat ale mohli by mít kecy že je tam lepidlo, čož už asi nikdo neodlepí Citovat
stefano Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 skuci, ja si myslím, že Ty si to pretesnil oveľa precíznejšie, tak na Tvojom mieste, by som to už nechal tak. Citovat
Danilo Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Já byl v servise v pondělí a o oficiálním řešení zatékání nevěděli zatím nic . Jinak se servisem skvělá spolupráce . Utěsnili mi i díry v motorovém prostoru - konečně. Citovat
stefano Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Danilo, akým materiálom a zalepili to zo spodu, alebo v motor. priestore? Citovat
skuci Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 Stefano: taky si myslim, asi na to prdim... Danilo: kde si byl na servise... abych se teda přiznal tam v tom motorovym prostoru jsem ten bordel nespozoroval, spíš tam šel bordel zepředu zpoza kapoty Citovat
Danilo Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Stefano - zalepili to z motor.prostoru nějakou asi 2mm silnou páskou z jemné gumy nebo pěnovky . Lepí tím prý díry ve dveřích a pod . Podobně jak to máš Ty . Nic lepšího neměli,ale to nevadí.Svůj účel to splní a pod kapotu mi nikdo neleze. Ještě jsem si všiml , že špína stříká i kolem páčky co se otevírá kapota a ze předu chybí asi 10 cm těsnění ke světlům na každé straně .Tam je taky pořádná špína . To mi hlava nebere proč tam nedali těsnění . Jak psal nedávno ,,PKR\" : tuníme . Ale už se dostáváme do konečné fáze . Skuci - jsem ze severní Moravy , tak do servisu kde jezdím to máš bohužel dost daleko . Pipinek - UŽ ??? [upravil dne 17/7/12 20:23 od Danilo] Citovat
pkr Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Jak psal nedávno ,,PKR\" : tuníme . Ale už se dostáváme do konečné fáze No jo, ale co budem dělat potom???!!! Citovat
Danilo Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 Potom ? Znáš klasickou odpověď z finančáku : ,, vždycky se něco najde ?\" Citovat
skuci Odesláno 17. červenec 2012 Autor Odesláno 17. červenec 2012 Danilo: já mám spíš problém s tou druhou dírou, co je v okolí otevírání kapoty a v zimě je od toho téměř celej ten plast bílej jak je na silnici sůl Citovat
Danilo Odesláno 17. červenec 2012 Odesláno 17. červenec 2012 V zimě jsem si toho ani moc nevšiml , ale teď jak často prší , tak to je teda dost špinavé . Stříká to až na motor . Asi koupím podobné těsnění co tam je a dolepím to zezadu kolem té páčky otevírání a ke světlům . Citovat
skuci Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 nahoďte někdo fotku, kdo to má utěsněno z origo servisu :-) Citovat
Danilo Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 To víš že jo . A zase mě tu budou pomlouvat,že mám špinavé auto i mobil . ps: je to podobné jak to má zalepené Stefano - dal fotky,ale myslím že do ,,zkušenosti s 508\" - hledej Citovat
skuci Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 jj to vim, to už sem viděl ;-) šlo my spíše jak to vypadá ofiko ze servisu... Citovat
pkr Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 To víš že jo . A zase mě tu budou pomlouvat,že mám špinavé auto i mobil . Tady jo?:o:o Se mi vůbec nechce věřit, že by toho byl někdo schopnej.:myslim:D:D Citovat
skuci Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 taky si řikám kde to vzal... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Danilo: daj prosim foto toho utesnenia mot. priestoru...tiez ma to moc zaujima...vdaka. Skuci: prosim Ta, nevsimol si si na danom mieste (zakruzkovane) na tvojich kufrovych dverach maly cierny flak? je to sposobene dotykom - cierny kryt svetla a prislusna cast kufra. Vdaka za info... Pani, kto je tiez majitelom 508-ky sedan nech sa tiez pozrie. Vdaka. Citovat
skuci Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 hele já to tam nemám ale taťka asi po tejdnu používá ano, je to způsobeno nejspíš velkým bouchnutím kufru, já sem to rozleštil, a povyšrouboval dorazy na dveřích a už je to ok, tak to taky zkus ;-) Citovat
Danilo Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Fotky pro PeugeotHDi . Né pro ,,kritiky\" Pipinka a PKR !!! [upravil dne 19/7/12 21:44 od Danilo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.