Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zajímavý... furt řeším, jakým způsobem to s nima vykomunikovat, jestli se na to vykašlaš, když to není vůbec vidět a účel to splnilo, či to nechat předělat ale mohli by mít kecy že je tam lepidlo, čož už asi nikdo neodlepí

Odesláno

Já byl v servise v pondělí a o oficiálním řešení zatékání nevěděli zatím nic . Jinak se servisem skvělá spolupráce :super . Utěsnili mi i díry v motorovém prostoru - konečně.

Odesláno

Stefano: taky si myslim, asi na to prdim...

Danilo: kde si byl na servise... abych se teda přiznal tam v tom motorovym prostoru jsem ten bordel nespozoroval, spíš tam šel bordel zepředu zpoza kapoty

Odesláno

Stefano - zalepili to z motor.prostoru nějakou asi 2mm silnou páskou z jemné gumy nebo pěnovky . Lepí tím prý díry ve dveřích a pod . Podobně jak to máš Ty . Nic lepšího neměli,ale to nevadí.Svůj účel to splní a pod kapotu mi nikdo neleze. Ještě jsem si všiml , že špína stříká i kolem páčky co se otevírá kapota a ze předu chybí asi 10 cm těsnění ke světlům na každé straně .Tam je taky pořádná špína . To mi hlava nebere proč tam nedali těsnění :bojim .

Jak psal nedávno ,,PKR\" : tuníme :D . Ale už se dostáváme do konečné fáze ;) .

Skuci - jsem ze severní Moravy , tak do servisu kde jezdím to máš bohužel dost daleko :( .

Pipinek - UŽ ??? :)

[upravil dne 17/7/12 20:23 od Danilo]

Odesláno

Danilo: já mám spíš problém s tou druhou dírou, co je v okolí otevírání kapoty a v zimě je od toho téměř celej ten plast bílej jak je na silnici sůl

Odesláno

V zimě jsem si toho ani moc nevšiml , ale teď jak často prší , tak to je teda dost špinavé . Stříká to až na motor . Asi koupím podobné těsnění co tam je a dolepím to zezadu kolem té páčky otevírání a ke světlům .

Odesláno

To víš že jo :aut . A zase mě tu budou pomlouvat,že mám špinavé auto i mobil . :D

ps: je to podobné jak to má zalepené Stefano - dal fotky,ale myslím že do ,,zkušenosti s 508\" - hledej :papa

Odesláno
To víš že jo :aut . A zase mě tu budou pomlouvat,že mám špinavé auto i mobil . :D

Tady jo?:o:o:o Se mi vůbec nechce věřit, že by toho byl někdo schopnej.:bojim:myslim:D:D

Odesláno

Danilo: daj prosim foto toho utesnenia mot. priestoru...tiez ma to moc zaujima...vdaka.

Skuci: prosim Ta, nevsimol si si na danom mieste (zakruzkovane) na tvojich kufrovych dverach maly cierny flak? je to sposobene dotykom - cierny kryt svetla a prislusna cast kufra. Vdaka za info...

Pani, kto je tiez majitelom 508-ky sedan nech sa tiez pozrie. Vdaka.

post-14308-14109625705818_thumb.jpg

Odesláno

hele já to tam nemám ale taťka asi po tejdnu používá ano, je to způsobeno nejspíš velkým bouchnutím kufru, já sem to rozleštil, a povyšrouboval dorazy na dveřích a už je to ok, tak to taky zkus ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...