Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zkusenost CSOB hav.poj


Recommended Posts

tak prikladam negativni hodnoceni , pri sjednani pojisteni bylo vse v poradku , sjednal jsem pov i hav poj ,na miste zaplatil vzal si smlouvy a s pocitem,ze je vse v poradku jsem odjel. Zhruba po pul roce prisla prutrz mracen nejake krupky a popadane sisky kdy je na aute asi 50 dulku a tecka na prednim okne , tak jsem vse nahlasil ,trosku se dohadoval s tim co to prijel nafotit ,ale ok ,dnes jsem si auto privezl domu , oprva cca 50 tis ,tak volam na pojistovnu ,ze je to opravene a mam fakturu ,tak prej at ji poslu asi klem 11 hodin postak prinesl doporucenou vypoved od pojistovny CSOB na hav pojisteni ,tak volam co to ma znamenat a pani na lince mi rekla ,ze doslo k nesrovnalostem ve smlouve s tim ,ze pri sepisovani smluv pojistovak nedodal fotgrafie vozu a pojistka neni platna a snejvetsi pravdepodobnosti mi neproplati ani skodu na vozidle a mam se pry s zadosti o proplaceni obratit primo na cloekaktery to semnou sepisoval a vymahatto s nim. Koukam jak blazem ,rano jsem objednan k pravnikovi a jsem zvedav.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předkokládám, že se jedná o prudukt Naše Auto.

Tuším, že v pojistných podmínkách tato informace není, tam je uvedeno pouze VIN FOTO u společnosti CEBIA.

Všeobecná informace je ta, že pokud je pojistná částka 150tis a vyšší u HAVka tak je potřeba dodat fotodokumentaci a to v následujicích podobách, na jedné fotce bok a předek včetně RZ, na druhé fotce druhý bok spolu se zadkem a RZ, VIN, čelní sklo a palubní desku a to je potřeba dodat ke smlouvě.

Já jako sjednatel když zavádám do kalkulátoru, tak jakmile dám 150tis a výš automaticky tam skočí červený rámeček a řve to na mě, že to chce fotku. Musím to odkliknout a pak teprve smlouvu dokáži vytisknout. Pokud to byl nováček a smlouvu vypisoval ručně, tak je možné, že na to zcela jistě zapomněl. Ve smlouvě o tomto není zmíňka

Zašel bych do ČSOB pojišťovny nebo zavolal tomu člověku, co to sepisoval a dohodnul se s nim. On jako zaměstnanec pojišťovny je pojištěn, takže tohle by ti zaplatila jeho blbenka, pokud se prokáže, že na to zapomněl.

Další věc je, že nevím jaké dokumenty si podepisoval dále, ale my jako makléři podepisujeme ještě tzv. \"Záznam o požadavcích a potřebách klienta\" a tam já přímo píší, že je to potřeba dodat. Když on na to zapomene, tak má smůlu. Když bych na to zapomněl já, tak sem to posral já a zaplatí to za mě odpovědnostní pojistka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano máš pravdu, ale je třeba na jednání být se svědkem, protože oni povídají a pak když jde na lámání chleba tak vše zapřou. Já bych doporučoval napsat oficiální dopis s doručenkou a ta je důležitá v jednání s ČSOB, vedení pojišťovny a ještě lépe dát to osobně na pobočce tam to potvrdí a opravdu pošlou na centrálu.

Jinak ten kdo to sepisoval a neudělal fotky tak za to 100% odpovídá a jde to z jeho odpovědnostní pojistky, pokud ji ale má. Ono spousta lidí to neplatí a tak ji nemají.

Bude se to táhnout, ale úspěch je zaručen, nechce se to dát a stále prudit pojišťovnu, já mám s ČSOB týdny starou zkušenost a prudil jsem a vše mi zaplatili.

Jinak skuči ví jak na to a vím co říkám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...