Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Další výchovná poradna předsedy

Recommended Posts

Odesláno

jo, četl jsem to dopoledne, ještě teď se mě točí hlava :bojim, taky jsem jezdil se ženou na skautské tábory, zpět 15let a taky nás navštívili ,,kluci\" vyřešilo se ručně stručně :bacha, máme dnes asi jinou dobu, chráníme hajzlové a jinou verbeš

Odesláno

Jako mam si z toho napomenuti delat nejakou hlavu? Co to vlastne pro mne znamena? Jinak odvolavat se así nema cenu pac facku jsem mu dal o tom zadna.

Odesláno

ja myslím že nemusíš,co to znamená-nevím,možná nějaké upozornění jak reagovat příště (já bych se zachoval asi stejně jako ty),odvolání je asi zbytečný;)

EDIT: třeba příště to už nebude upozornění a chtějí aby člověk o tom věděl že to není jen tak-nevím:roll

[upravil dne 2/8/12 23:43 od Gabriel 307]

Odesláno

to me po*er :roll:myslim:bacha

koukam, ze proplesknout by potrebovala cela rodinka a pak i komise, aby se probrali

myslim, ze by pokus o odvolani nebyl od veci, ale neporadim, co a jak :(

Odesláno

vytah z webovych stranek Ceske Skalice :

Při ukládání pokut a napomenutí přestupková komise vychází ze znalosti jednotlivých obviněných, z jejich sociální situace, míry společenské nebezpečnosti a četnosti spáchaných přestupků. Tento postup je v souladu i s metodickým pokynem MV ČR a Krajského úřadu Královéhradeckého kraje.

Ve většině případů přestupková komise nerozhoduje na prvním jednání, neboť obviněný z přestupku má právo vyjádřit se ke všem skutečnostem, které se mu kladou za vinu, k důkazům o nich, uplatňovat skutečnosti a navrhovat důkazy, svědky, ….. navrhovat svědky a důkazy může také poškozený, který je také účastníkem řízení a přestupková komise je musí vyslechnout za přítomnosti všech účastníku řízení (obviněný, poškozený, navrhovatel, ….) Navrhovat svědky a důkazy může také oznamovatel, ale ten není účastníkem řízení!

Odesláno

Nevim,jestli vubec chci mit v tomhle state deti a vychovavat je..

Guest Scratch
Odesláno

ja bych se odvolal, udava pani nejake svedky? Nebo si byla jen postezovat policii?

Mas lekarskou prohlidku? Jestli, tak bych nelenil, naklusal tam a otocil to proti pani.........................

V realu bych to ale nejradsi vyresil v nakladnim vytahu :D

Odesláno

záleží jak se s tím chceš Petře zaobírat. Ale já bych se odvolal, podle toho co píšeš to vypadá, že tě komise ani neobeslala, že je nějaké řízení a nedala ti možnost obrany. A vzal bych si právníka a trochu to zavařil těm úředníkům. Máš záznam z ošetření a byli tam měšťáci a ti o tom taky musí mít záznam.

Odesláno

Já už u komise jednou byl. Všichni se tam sejdou komise všechny vyslechne a potom se rovnou rozhodne. A jako výsledek jsme byly oba uznáni jako vinný, zaplatili jsme pokutu a šli domů

Odesláno

mám lekařskou zpravu z toho dne napadeni , mel sram na hlave , rengen ok, a po krvi z nosu ani pamatka coz asi po dvou hodinach od napadeni kor kdyz malej furt smrkal je normalni.

jinak u komise jsem nebyl ani jsem nevedel ze se neco děje , proste tohle mi přišlo včera domu a fertig :D

http://pe.tr-pe.tr.sweb.cz/komise.pdf

Odesláno

Škoda, že nemáš kluka aspoň vyfoceného, s tou krví. Jinak holt byla chyba věřit těm sviním nějaké usmíření, když stačí si to druhý den \"rozmyslet\" a ukecat někde nějakého doktora, co napíše podobně zveličenou zprávu.

Nicméně osobně bych zašel za právníkem a dal mu to s tím, že cena mě nezajímá, ale že to chci otočit, nejen dosáhnout zproštění jakékoliv viny, ale i jim to co nejvíc zavařit. Trestní oznámení za napadení, podnět na sociálku, že se o kluka nestarají atd., cokoliv, klidně i nějakou podlost bych proti nim bez váhání použil, za jakoukoliv cenu.

Odesláno

oddie: :super

Osobně bych prvně podal odpor proti rozhodnutí přestupkové komise v zákonné lhůtě a zároveň se poradil s právníkem a zvážil všechny dostupný možnosti, jak se zprostit viny a otočit to na druhou stranu, tak aby bylo dosaženo spravedlivého rozhodnutí :)

Odesláno

Já bych to dál neřešil, útočník facku dostal a snad příště bude vědět, co má dělat... Řešit to dál s právníky atd., zvrátit rozhodnutí komise atd. je myslím k hovnu, jen to bude stát fůru peněz.:myslim

komise se očividně nechce zabývat proč k tomu došlo,(vývojem události), potyčka mezi dětmi ji v podstatě nezajímá (ani ji podle práva nevyřeší),zaměřila se jen na útok otce proti dítěti...,nakonec--dalo se to čekat, podobných příkladů nespravedlnosti vidíme kolem sebe denně hafo :(

[upravil dne 3/8/12 13:59 od ozzy56]

Odesláno

Petře to je nářez fakt... Budeš se tedy odvolávat? Docela mě zaráží to, jak se tam zabývají tou lékařskou zprávou toho malýho Tomáše - hematom na horní straně hrudníku - to přeci s fackou nemá nic společnýho, tak proč to tam uváděj?? achcjo... je mi fakt zle z toho jakym způsobem to tady funguje....

Odesláno

Pe.Tr-zachoval bych se naprosto stejně jako Ty.Když to neudělají rodiče nebo ten dědek tak jsi to vyřešil.Bránil jsi svoji krev.Není nad českou facku.A ten fakan si to příště alespoň rozmyslí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...