Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Další výchovná poradna předsedy

Recommended Posts

Odesláno

ahoj Vixu, koukám, že žiješ.

Největší sranda bude, až pochybovači za 10 let zjistí, že opravdu platí škoda rány, která padne vedle

Odesláno

Tak končí – aspoň doufám – naše komedie.Zlo prohrává a dobro žije.Vám, paní, vidím, se slza v oku blyští,že chodí to tak pouze na jevišti.V životě našem opáčně to bývá –tam dobrák úpí, vrch má duše křivá.Jak ale říkám na každičké štaci:svět bude lepší, dáme-li si práci.Je marné žehrat, modliti se zdrávas.Vše záleží jen na vás, na nás a hlavně teda na vás.

Odesláno

Opět musí do tohoto tématu přispívat ignoranti kteří nám nerodičům budou vnucovat vlastní názory :roll Ptal jsem se vlastních rodičů (ano představte si mají dítě - a dokonce dvě!!!) a tuhle situaci by neřešili fackou, protože by na cizí dítě ruku nevztáhli. I třeba z důvodu že nikdo neví co jsou rodiče zač (vypálí nám pak barák, přiotráví nam koně apod.

A pokud by jste vše chtěli řešit silou, tak něco není v pořádku, pokud neumíte z nějakého rozporu odejit bez nějakého souboje :roll Ano pokud na mě někdo zaútočí, tak se bráním, ale nikdy bych nezačal útok....

[upravil dne 30/6/12 08:17 od gronholmm]

Odesláno

Ale já se bránil . Útok jsem nezačal. Byt v dnešním světě splachovaci je prohrou na plně čáře. Ti posledně přispívající děti nemají byt jsou starší.

Odesláno

Pe.tr - teď tu řešíme s rodičema. Mají známého který uhodil cizí dítě a bohužel tak neštastně že při tom jak se natáhl tak dítě uhlo a on ho trefil přímo na šíji. Holka dojela domů a do půl hodiny umřela - zlomenej vaz. Zajímalo by mě kdo z vás by tohle vzal jako že to je blbost dítěte...

[upravil dne 30/6/12 08:27 od gronholmm]

Odesláno

Nepřeju to nikomu,ale jestli se to stane jednou tvému děcku,tak pak napiš co jsi udělal,ju.

Jsem matkou skoro devět let a na mé děti nikdo nebude šahat a ubližovat.

Každý má jiný pud sebezáchovy.

Třeba tam budeš stát jak opařenej,nebo mu natáhneš nikdy nevíš.

A jak tady bylo řečeno ohledně sourozenců tak je to jiné.

Mám dvě segry a čtyřy bráchy.

Vím co jsou to bitky s jínejma,a vím že to je jinej pocit když ublíží segře než tvýmu potomkovi.

A bohužel my máme tu smůlu že Martínek je nemocný a jakýkoliv úraz má horší průběh.

A být v nemocnici fakt už nechcem. :(

Odesláno

Verčo - nemyslím to nijak zle ani to nezpochybuju, jen mi vadí že jsou mi tu vnucovány názory někteřích členů, kteří mě asi znaj :roll

Sám jsem se dostal do podobné situace ale jako dítě. Byli jsme 4 kluci a vyhlídla si nás parta cca 15 romských obyvatel.. Zrubali nás, odjeli jsme na pohotovost, druhý den výslech u Policie ČR. Přijeli kvůli tomu rodiče. Půl roku na to přišlo předvolání k soudu jako svěděk a poškozený. na magistrátu nás posadili proti jednomu útočníkovi a měli jsme říct to je on. Myslíš že jsme to udělali? Neudělali. Než jsme vstoupili do té budovy tak se tu venku shlukovalo. Vztáhli by jste na toho útočníka ruku? Upozorňuju že tam byl táta a já mu řekl že to byl on...

[upravil dne 30/6/12 08:54 od gronholmm]

Odesláno

nevím r.79 2 děti 4a 0,5r zařval bych na něj co dělá,kdyby toho nenechal odtrhl bych je od sebe a kdyby neodtáhl tak klidně i ten lepák,znám to 200m ode mě bydlí cikáni vedle baráku mám hřiště kam si chodí hrát malá a obden ji něco berou tak je seřvu a řeknu jim at táhnou domů když sineumí hrát,jednou na mě přilít jejich fotr co jim dělám vysvětil jsem mu co a jak ,že tam dělají bordel,on o tom neví nikdo tam s nima nechodí a ještě je hned seřezal ,že lžou:D:D:D:D to sem čuměl že je seřezal:o:o

Odesláno
Pe.tr - teď tu řešíme s rodičema. Mají známého který uhodil cizí dítě a bohužel tak neštastně že při tom jak se natáhl tak dítě uhlo a on ho trefil přímo na šíji. Holka dojela domů a do půl hodiny umřela - zlomenej vaz. Zajímalo by mě kdo z vás by tohle vzal jako že to je blbost dítěte...

[upravil dne 30/6/12 08:27 od gronholmm]

Drsně vytaženo z kontextu.

Tohle je blbost těch rodičů (měli holku vychovat) + blbost toho, kdo tu ránu dal (neměl být bezohledný).

... a furt jsme u výchovy, rodičů, jakéhos-takéhos dohledu ...

Absolutně neznám důvody tohoto útoku - přesto si stojím za tímto: \"Nečiň druhým to, co nechceš, aby činili oni tobě\" :bacha

Odesláno

Pe.tr.: jako naprostej souhlas s tebou, udělal jsi to co bylo potřeba, udělal bych to samý, akorát že když jsi nechal vyšetřit svýho kluka, možná stálo za to příště zavolat 155 a až by přijeli tak nechat vyšetřit i toho osmiletýho, vyvaroval by ses případným budoucím problémům že po několkika hodinách ho \"jako začalo těžce bolet za krkem\" anebo tak .. měl bys sichr že na tebe nehodí nějaký zranění...

Odesláno

ja fakt koukam, kam ten svet speje, zavolame rychlou kvuli facce a pripadnym problemum z ni plynoucich, pri tom ta rychla mezitim muze zachranit jinde lidsky zivot..................:blicismajlik:blicismajlik

kdyz me spoluzak na rybniku v 8 letech pri hokeji vykopl brusli (vykopl schvalne - rvacka, kvuli tomu, ze spoluhrac schvalne neustale vsem podrazel nohy hokejkou, zbil jsem ho a kdyz jsem vstaval, tak me zbabele nakopl brusli do obliceje) pul zubu a rozsekal drzku, tak me jeho fotr na to dal zasyp a poslal me na ceskomoravskou na ambulanci....... jeho matka pak prisla druhy den k nam domu, dala mi 5 bananu a zajimala se o to, jestli to budeme hlasit ve skole...........

[upravil dne 1/7/2012 22:37 od Scratch]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takze dnes prislo od prestupkove komise mesta ze jsem byl uznan vynnim v plnem rozsahu . Dostal jsem napomenuti. Z lejstra jsem se dozvedel ze druhy den po incidentu sla maminka chlapce na mestkou policii .

Odesláno

:o:o:o:grr:grr kde to jednou skončí...:myslim

EDIT: nastane doba že nás zavřou,že bráníme své dítě nebo majetek-SORRY ONA TÁ DOBA UŽ JE

[upravil dne 2/8/12 19:12 od Gabriel 307]

Odesláno

Dnes ve zprávách probírali podobnou situaci.

Před dvěma lety parta ožralců napadla skautský tábor. Vedoucí tábora dva z nich zadrželi a drželi je až do příjezdu PČR (došlo tam i k nějakému poranění agresorů). Druhý den ožralci podali na vedoucího tábora trestní oznámení, vedoucí byl soudem první instance uznán vinným a až vyšší soud dnes (po dvou letech !!!) vedoucího očistil

více zde

[upravil dne 2/8/2012 21:05 od Medvěd]

Odesláno

Aniž Tě požádali o vysvětlení? To jsou teda ranaři. Předpokládám, že máš nějakou zprávu od lékaře, kterého jsi navštívil. Asi bych s ní navštívil ten správní orgán a snažil se to zvrátit. Takhle máš \"záznam\" a nevíš, kdy Ti bude ke škodě :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...