Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Další výchovná poradna předsedy

Recommended Posts

Odesláno

Nejde o to, ho zmlátit, ale vyloženě vysvětlit, co se stane, jestli se to bude opakovat a výchovně proplesknout ... Ono tohle varování pomůže... Pokud to bude doopravdy grázl, tak na něj nikdy nic nepomůže... a bude se to stupňovat, i kdyby to bylo bez tohohle \"varování\" ;)

Odesláno

Jako proč ne:) Vy si mlaťte, ale já nejdřív promluvím a pokud to nezabere tak přistoupím na \"tvrdší\" metody. Každopádně ten dialog mi aspoň poví co je to za dítě.. Pokud aspoň projeví lítost tak to tak ztracený být nemusí. A u dítěte se pozná kdy to myslí vážně. Tak že ne že mi tu začnete připodobňovat k různejm procesům....

Odesláno

Carol.freedom : Kolik máš dětí?

Jestli tě někdy potka něco podobného tak bych tě chtěla vidět jak promlouváš do duše.

Být já u toho tak mám černo před očima.

Přijela jsem když už to bylo dořešené.

Již jednou jsem řešila případ trošku jiný,a to že jiná holčička si sedla Natálce za krk-to jí byly tři roky.Řev jak blázen a holčička za každou cenu jí nechtěla slézt z hlavy.

Tak jsem skočila po ní a střískala jsem tu holku.

Její maminka byla v šoku kontrolovala mojí dceru a pak se mi ještě omluvila za ní.

Věřím tomu že kdybych to udělala po tvým tak vzápětí sedí na někom jiném.

Odesláno

tu pomoze len hanba na cele okolie... jednoduche ponizenie pred vsetkymi ktorych sikanuje a zaroven pred tymi ktori mu fandili dovtedy...

vsetky kecy o psychologoch, dohovarackach, polepsovne, vychovne metody a podobne nesmysly ci dokonca fyzicke tresty sa minaju ucinku...

Odesláno

Bože to je zase vlákno...

Jedno vím 100% rozdělilo se to tady na 2 skupiny (jedni pro mlácení, druzí ne), které se určitě nedohodnou a teď tady bude každá skupina omílat to svoje pořád do kola ...

:P:P

Odesláno
zatim to nenapisu , ale je zajimave jaky je rozdil mezi nazory mezi tema co deti maji a tema co je nemaji

Ono je to celkem logické. Teprve ten, kdo ty vlastní děti má, pochopí, co skutečně znamená přísloví \"krev není voda\".

Odesláno

osmiletemu jsem levackou vrazil vychovnou facku po monologu ze takhle mlatit decka a kor moje nebude, nacez najednou vstala nejaka zenska a zetoho kluka zna a ze na me zavola policii ze jsem ho uderil, nakonec zavolala na mne jeho prarodice, ty zachvilku prisly (otec je prej vesvete a jezdi kamionem , matka je nekde prodavackou) a dedecek hned se hnal na mne a ze co si to dovoluju a ze na mne zavola policii a pod ze si me necha zjistit. okolo bylo dost tatinku a maminek i v oknech a volali ze sem dobre udelala ze by toudelali taky. nazory se stupnovali a nakonec jsem mestkou zavolal sam stim ze jsem nahlasil napadeni kluka starsim klukem a ze ted mame spor jako rodice. prijeli sepsali rekli ze to pujde pred prestupkovou, doporucily at s mladym dojdu na pohotovost ,coz sem pro svuj klid duse udelal. nakonec byt pres vlastni jiny nazor jsme se rozesli smirem.

upozornuji ze sem nedal plnou ranu byt to dite brecelo ale jak rikam bylo to spise vychovne byt na to postavu nemam. a jak pise zena ten kluk mel stesti ze u toho nebyla ona,zenu by jiste zavreli.

Odesláno

Trošku se to tu sjíždí kam asi nemá (flame) Skutečně bych tohle viděl na konkrétní situaci. Ono takhle od PC se to říká všem lehko, ale po bitvě každý generál. Jsou rodiče kteří zůstanou zkoprnělí stát a nevědí co se děje. Zdřevění jim nohy a nevědí co vlastně mají udělat. Pak jsou rodiče kterým zarudne před očima a jdou hlava nehlava bránit potomka.. To je to samý jako s první pomocí. Ono na školeních to vypadá dobře, všechno člověk zvládá, a když pak přijede k nehodě a tady noha, támhle ruka, tak najednou přemýšlí co dřív a zda vůbec něco dělat.....

Odesláno
tu pomoze len hanba na cele okolie... jednoduche ponizenie pred vsetkymi ktorych sikanuje a zaroven pred tymi ktori mu fandili dovtedy...

vsetky kecy o psychologoch, dohovarackach, polepsovne, vychovne metody a podobne nesmysly ci dokonca fyzicke tresty sa minaju ucinku...

Taky možnost:super

Odesláno
osmiletemu jsem levackou vrazil vychovnou facku po monologu ze takhle mlatit decka a kor moje nebude, nacez najednou vstala nejaka zenska a zetoho kluka zna a ze na me zavola policii ze jsem ho uderil, nakonec zavolala na mne jeho prarodice, ty zachvilku prisly (otec je prej vesvete a jezdi kamionem , matka je nekde prodavackou) a dedecek hned se hnal na mne a ze co si to dovoluju a ze na mne zavola policii a pod ze si me necha zjistit. okolo bylo dost tatinku a maminek i v oknech a volali ze sem dobre udelala ze by toudelali taky. nazory se stupnovali a nakonec jsem mestkou zavolal sam stim ze jsem nahlasil napadeni kluka starsim klukem a ze ted mame spor jako rodice. prijeli sepsali rekli ze to pujde pred prestupkovou, doporucily at s mladym dojdu na pohotovost ,coz sem pro svuj klid duse udelal. nakonec byt pres vlastni jiny nazor jsme se rozesli smirem.

upozornuji ze sem nedal plnou ranu byt to dite brecelo ale jak rikam bylo to spise vychovne byt na to postavu nemam. a jak pise zena ten kluk mel stesti ze u toho nebyla ona,zenu by jiste zavreli.

:super

Odesláno

nevím, příjde mi že Carol, Gronholm a ostatní \"nemlátiči\" budou narozeni po roce 1990. Já byl docela sígr a párkrát jsem dostal od táty ale i od učitele ve škole. Prostě ohýbej proutek dokuď je mladý. Na základce měl třídní od mého otce dovoleno mi jí hned stříhnout, kdybych se choval nepřístojně. Na gymplu naše třídní byla školní psycholog, a když jsme něco vyvedli - její řeči byly akorát pro legraci. Dneska se neperu, nevyvolávám konflikty - ona správně ložená facka udělá své.

Ona se nám totiž uvolnila morálka, všichni mají plnou pusu svobody, ale už si neuvědomují, že kde začíná svoboda jinejch, končí jejich.

Jsem jednoznačně pro rákosku, facku, napřeshubu, říkejte si tomu jak chcete. Ty kecy od psychologů na nikoho neplatěj. Nějaká přestupková komise? K smíchu.... Nejlepší je vyřešit vše na místě. Bát se nějakýho simulování, že špatně vidí (ad trvalé následky, bla, bla)

Neznám nikoho z mého okolí, kteří se aktivně bránili a někomu dali pořádně na budku, že by byli popotahovaní u soudu apod.

Ad Lubk0) Osmiletý v první třídě? Nějakej přibržděnej, ne :D

Odesláno

Punkáči - ano, byla doba, kdy když jsem udělal nějakou minelu, přilítla rána (od učitele, od táty, od jiného rodiče) a ani mně nenapadlo si doma stěžovat, páč by to bylo mnohem horší (a to bylo dobře). Dneska dnes a denně slyšíme o tom, jak si rodiče stěžují na učitele, jak někdo pošle do p*dele policajta a bohužel nikdy nevíme s kým se otec děcka, kterému pomůžeme s výchovou, zná a jak se na nás pak bude hojit. Bohužel s demokracií přišla ruku v ruce i anarchie a totální degradace pojmu \"autorita\" - a medializované případy, kterých je plný éter opravdu v těch normálních vyvolávají strach, páč jen někdo má na zaplacení opravdu solidních právníků, kteří ho ubrání proti fotrovi rozmazlenýho hajzla se štosem bankovek na p*deli.

[upravil dne 28/6/2012 23:09 od Medvěd]

Odesláno

punkac: kamarad natáhl jednu pěstí v hospodě. bohužel má zbrojak a už se veze . ve středu odešel s deseti měsícem nepodmíněně a dva roky podmínka. přijde ti to jako žádný trest?

Odesláno

punkac , Medvěd plnej souhlas ,taky jsem jich ve škole a od jiných rodičů pár vyfasoval a nejen já, a dneska na ty časy vzpomínáme s úsměvem

Odesláno

Ad Lubk0) Osmiletý v první třídě? Nějakej přibržděnej, ne :D

Kde som pisal o 8 rocnom a prvej triede ?

Inak = bitka samozrejme chlapca nenauci, nauci ho vsak jednu vec, a to, ze tak s tymto sa uz bit nebudem, lebo prijde jeho fotrik, a da mi nakladacku ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...