Pe.Tr Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 som zabudol že mam dovču no ale pořešim Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 tak už http://pe.tr-pe.tr.sweb.cz/Výroční%20sraz%20Peugeot%20Clubu.docx Citovat
MilanF1 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Poslední dva odstavce psal Pe.Tr a možná zasáhl i na to, co je výše psané mnou, už si přesně nepamatuji, jak jsem všechny věty formuloval. Škoda, že to v S-M nebylo ... možná zkusím lobbovat u Auto.cz, zda by to tam nedali ... Citovat
Sagic Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Hmmm, já nechci kritizovat, ale je dost znát, že byl článek psán narychlo a popravdě se ani moc nedivím, že byl pro ně nepoužitelný.. I tak Milanovi patří dík za to, že byl ochotný ho napsat. Je to škoda, ale snad bude příležitost někdy příště. Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 Sagicu trochu to rozved at se poucime pro priste , jinak to pr odstavec se dal deletnout , jen jsem to tam zkusil vsunout Citovat
MilanF1 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Sagic: to mě taky zajímá, co je tam špatně, přece článek na stránku nebudu připravovat týden, to bych si ani na chleby nevydělal (za tento článek jsem samozřejmě nic neinkasoval). Nemá smysl psát romány, když je to do tištěného média. Prosím o rady, co vylepšit. Ano, závěr PR, ale jak píše Pe.Tr, stačí použít klávesu Delete, v tom si myslím, že v SM problém neviděli. [upravil dne 22/8/12 17:16 od MilanF1] Citovat
elton Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Zkuste to poslat třeba i do Autohitu. Až na závěr je ten článek pěknej. Citovat
Sagic Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Jé, chlapi, já to nemyslel zle, jen mi to přišlo do celostátního periodika psáno dost jednoduše a taky detailně. Ale nevím, jestli tohle byla ostrá verze pro tisk nebo podklad pro nějakého editora.. Jako přečíst si to takto v nějakém místním zpravodaji nebo na netu na nějakém komunitním webu tak pohoda, ale divil bych se, kdyby to takto otiskli do celostátně vydávaného časopisu jako je SM. Nebo myslíte, že by někdo z autorů, kteří tam píšou psali o \"štrůdlu\" vozů nebo \"Leč bylo horko, organizátoři se pokusili\" nebo že by někoho zajímalo \"dobré trávení oběda\"? Myslím, že jako podklad pro článek to bylo dobrý, ale musel by to někdo upravit pro tisknutelnou podobu. Jinak jak jsem říkal, je fajn, že se do toho Milan vůbec pustil! Citovat
Sagic Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Jinak to PR bych naopak vyzdvihl a ještě ho rozšířil a aby se neztratilo někde na konci v textu, tak bych ho napsal samostatně a vložil ho jako sloupek v rámečku někde po straně do textu. - kdy vznikl PC - kolik má členů - co nabízí - kde nás najdou - pozvání pro nové členy [upravil dne 22/8/12 21:26 od Sagic] Citovat
Medvěd Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Jinak to PR bych naopak vyzdvihl a ještě ho rozšířil a aby se neztratilo někde nakonci v textu, tak bych ho napsal samostatně a vložil ho jako sloupek v rámečku někde po straně textu. Obávám se, že zrovna to by pro SM bylo velice těžko zkousnutelné (jedině jako placený reklamní článek, ale kolik desítek tisíc by to asi stálo?) Citovat
Sagic Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 To je otázka, pokud už uvažovali vydat článek o srazu Peugeot clubu, tak by snad prošlo i napsat, co vlastně Peugeot club je. Ale jak říkám, neznám detaily a ani jak moc pravděpodobný ten článek byl. Ale v tom závěru a PR bych problém nehledal. [upravil dne 22/8/12 21:35 od Sagic] Citovat
Sagic Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Jsem to teda bez dovolení autora trochu přepsal, ale i tak bych neměl koule to poslat někam do redakce Citovat
skuci Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 oba články jsou dobrý ale nevim jak to pobrat... já jako člověk kterej by měl Peugeota a četl to asi bych se mrknul, ale těžko říct jestli by to udělali i dalších x tisíc lidí co kupujou ten časák... Citovat
Moby89 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 sagic: než to budeš posílat nechci bejt rejpal ale 62 lidí do partnera prostě nedáš:D jenom to tam oprav jinak super:roker Citovat
MilanF1 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Nebylo mi řečeno (ač jsem se ptal Pe.Tra), jak to mám napsat, zvolil jsem odlehčenou formu, uvolněnou atmosféru (taková na srazu byla), aby to působilo příjemně jako od účastníka, který si to užil - ač je tam jenom zmíněná sobota. PR věci by podle mě byly placené, ten kdo by chtěl, stačilo by mu Peugeot-Club. Tvůj článek je velmi dobrý, problém s ním nemám. Na Auto.cz článek nebude vzhledem k velkému časovému odstupu od konání akce. Citovat
Sagic Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Partner nebo Boxer, kdo by se nad tím pozastavoval Ale jak psal Skuci, taky pochybuju, že by někoho nezaujatého ty články upoutaly, to by musely být napsány úplně jinak. Pokud by se v budoucnu uvažovalo o nějakém článku ze srazu, pak bych být vedením dopředu pozval na sraz nějakého pisálka, klidně bych obepsal nějaké regionální deníky, myslím, že by tam byla větší šance než u časopisu typu SM. Jinak si myslím, že nápad na takovouto propagaci klubu je výborný! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.