Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Náhle odešla - členka klubu od roku 2003 - komu se líbila, může věnovat tichou vzpomínku

Recommended Posts

Odesláno

Nejen leštěnka - \"vyleštěné\" bylo všechno i na podvozku a v motoru :-)

Požár na palubní desce u spolujezdce...

Jo, a taky to bylo první auto v klubu, které mělo světlomety pro denní svícení (Hella), namontované v červnu 2006.

Odesláno

Fuj, už jsem se lekl, že se stalo něco horšího ... :)

Autí pěkný, to je pravda, ale je to prostě jenom plech a jednou tam půjdou všechny auta ...

btw.: majitel by se mohl někdy na sraze objevit, bo jsem ho pěkně dlouho neviděl ... :papa

Odesláno

Příčina požáru se neví, jakýsi neznámý zkrat v elektřině pod spodní schránkou spolujezdce. Je tam kryt na 2 packách, 1 upadla a viselo to na druhé. Tož jsem kryt urval, hodil do kufru a čekal na hezčí počasí, že se tam ponořím a pohraju si. Půl roku se nic nedělo... Až 27. března jsem z letiště vezl jednoho Švéďáka-zákazníka, a koukám, že tento skvělý hoch řádně natažený na sedačce spolujezdce si svými martenskami pokopává zespoda do palubky. Říkám mu ať toho nechá, že tam mám dráty a jakási relátka či co (moc jsem to nezkoumal, možná tady bude někdo vědět, co tamve 306-ce je). Nechal toho. Dovezl jsem ho do fotostudia, vlezli jsme do baráku, a za 10 minut mi lidi hlásí \"hele, hoří ti v autě\". Popadl jsem hasičák a vystříkal celých 5 kilo, skoro to nestačilo. Odpojit baterku, alarm řval celou dobu. A už jsem s autíkem nikdy více neujel ani metr. Interiér zanesený mikrosazemi z hoření plastů je zničený, dále by se musely měnit kabelové svazky a celá palubka - takže konečná. Jen hodím na Aukro použitelné díly karosérie (nárazník se světlomety pro denní svícení atp.) a motor (na ten už je zájemce) a zbytek do šrotu.

Takže závěr - přesnou příčinu požáru nevím, jen podezření viz výše.

2 Neon: Na sraz jsem nemohl, týden po požáru auta mi u doktora diagnostikovali šedý zákal na jednom oku, teď se zotavuji po operaci a teprve uvidím, zda a jak uvidím, zatím koukám druhým. Pak se zase vynořím, doufám, že jsem si smůlu letos už vybral a žádné další lahůdky mě nečekají ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...