Garfield Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 http://peugarfield.rajce.idnes.cz/Garfieldova_Pegina_-_vzpominka Citovat
Tom_206 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Byla to pěkná leštěnka...co se stalo ? Citovat
Garfield Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 Nejen leštěnka - \"vyleštěné\" bylo všechno i na podvozku a v motoru :-) Požár na palubní desce u spolujezdce... Jo, a taky to bylo první auto v klubu, které mělo světlomety pro denní svícení (Hella), namontované v červnu 2006. Citovat
Péťa Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Ahoj, pochopitelně Tvoji 306tku znám. Proč ten požár? Víš příčinu? Citovat
Neon Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Fuj, už jsem se lekl, že se stalo něco horšího ... Autí pěkný, to je pravda, ale je to prostě jenom plech a jednou tam půjdou všechny auta ... btw.: majitel by se mohl někdy na sraze objevit, bo jsem ho pěkně dlouho neviděl ... Citovat
Driver Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Viděl jsem jí už \"očouzenou\" před nějakým časem u Trnky na dvoře. Takže konečná, neopravuješ... Citovat
Garfield Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 Příčina požáru se neví, jakýsi neznámý zkrat v elektřině pod spodní schránkou spolujezdce. Je tam kryt na 2 packách, 1 upadla a viselo to na druhé. Tož jsem kryt urval, hodil do kufru a čekal na hezčí počasí, že se tam ponořím a pohraju si. Půl roku se nic nedělo... Až 27. března jsem z letiště vezl jednoho Švéďáka-zákazníka, a koukám, že tento skvělý hoch řádně natažený na sedačce spolujezdce si svými martenskami pokopává zespoda do palubky. Říkám mu ať toho nechá, že tam mám dráty a jakási relátka či co (moc jsem to nezkoumal, možná tady bude někdo vědět, co tamve 306-ce je). Nechal toho. Dovezl jsem ho do fotostudia, vlezli jsme do baráku, a za 10 minut mi lidi hlásí \"hele, hoří ti v autě\". Popadl jsem hasičák a vystříkal celých 5 kilo, skoro to nestačilo. Odpojit baterku, alarm řval celou dobu. A už jsem s autíkem nikdy více neujel ani metr. Interiér zanesený mikrosazemi z hoření plastů je zničený, dále by se musely měnit kabelové svazky a celá palubka - takže konečná. Jen hodím na Aukro použitelné díly karosérie (nárazník se světlomety pro denní svícení atp.) a motor (na ten už je zájemce) a zbytek do šrotu. Takže závěr - přesnou příčinu požáru nevím, jen podezření viz výše. 2 Neon: Na sraz jsem nemohl, týden po požáru auta mi u doktora diagnostikovali šedý zákal na jednom oku, teď se zotavuji po operaci a teprve uvidím, zda a jak uvidím, zatím koukám druhým. Pak se zase vynořím, doufám, že jsem si smůlu letos už vybral a žádné další lahůdky mě nečekají Citovat
Czedisonek Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 podle hesla když už se něco nedaří, tak holt se to s.e....r. e . všechno Držím palce ať je to lepší. Citovat
Medvěd Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Taky jsem si jí u Honzy na dvorku všiml - budiž jí země lehká. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.