zidd Odesláno 30. červen 2012 Autor Odesláno 30. červen 2012 Traktůrek pěknej! A ohnutej drátek není z mědi, ale s autogeního drátu! P.S. chtěl bych vidět vaše děti jak to ohýbají!Ručně!!! P.P.S nechci se nikoho dotknout ale věřím, že většina lidí sedí na zadku v kanclu a klepou do klávesnice 8hodin denně, a neumíí pomalu vyměnit ani prdlou žárovku! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 JJ, tady na tomhle foru jsou samý takový blbci co neumí ani tu žarovku vyměnit. Ale na druhou stranu mají soudnost a přiznají pokud něco neumějí nebo se jim něco nepovede. Tohle bych se já styděl vystavit. Sorry ale je to tak Navíc, jezdiš ve 407 a na klíče si dáš tohle, no tak možná bych to dal na kliče od traktoru, ale ne k takový káře jako je 407 [upravil dne 30/6/12 11:46 od Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Ještě že tak, uff. Ale psal jsi že to někam pověsíš. Citovat
zidd Odesláno 30. červen 2012 Autor Odesláno 30. červen 2012 mno to jo ale to můžu mít pověšený ale momentálně to skončilo v šuplíku! já jsem to mylsel jako příklad co dělát když je chvilka času! jinak v ropákovy to nevozím a na klíčích od auta mám znak a nápis 407. Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 pověsí si to nad dveře místo křížku:D:D Citovat
Haryk Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Vnoučata měla 4 narozeniny, tak mají garáže http://www.vermerovice-vermerovice.cz/fotoalbum/zetor-a-auto--garaze-pro-traktory-pro-vnoucata-kdo-si-hraje-nezlobi/ prostrřední garáž je koupená [upravil dne 1/5/14 22:43 od Haryk] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.