Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Silný hukot při jízdě


Sharan.jo

Recommended Posts

Poradí mi někdo ? Při jízdě po přímém úseku a při projíždění levé zatáčky mi hodně hučí od pravého předního kola, je to fakt dost. Při jízdě pravotočivou zatáčkou to nedělá. Co by to mohlo být. Ještě při rozjíždění něco zalupe a zaklepe od PP kola. Mohl by to být homokineťák ? Zkoušel jsem to na parkovišti točit doleva, ale žádné klapání slyšet nebylo. Klape to jen při jízdě dopředu, při rozjezdu, dozadu ne. Měnil jsem PP ložisko, ale hukot se jen zmenšil o něco. Co s tím, víte ? Nemám zkušenost s tím, že kdyby byl špatný homokineťák, že by to dělalo i při přímé jízdě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslíš která další ložiska ? Na PP kole jsem měnil, je nové, při rozjezdu v PP kole lupe, akorát mi všichni říkali, že pokud by to mělo být homokineťákem, tak by to luplo v rejdu, ale v rejdu nelupe, ale hučí a to i jak jsem psal v přímém směru jízdy. Tak nevím. Jak se pozná špatný homokineťák na autě, jaká by tam měla být vůle když to zvednu ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes zvednuto, na poloosách žádné vůle a vůbec na nápravě nejsou žádné vůle, vyměněný pravý kloub spodního ramene, vyměněný olej v převodovce, mysleli jsme, že tam není olej, vytekl z toho dost řídký, i když čistý olej, hukot v levotočivé zatáčce stále, nevím, co s tím. Mechanik mi řekl, ať to neřeším, že do tak starého auta nemá cenu investovat, že se to nerozsype. Ale co tomu je, na to jsme nepřišli. Je zajímavé ,že to dělá jen v levotočivé zatáčce. No co už, jedno auto mi shořelo, dalšímu hučí v kouli, teda v kole :( Pustím si o dva stupínky hlasitěji rádio a budu raději koukat po ženských, je léto, ne ??? Možná jsem rozmazlený z té shořené 307. Anebo to prodám,tak za 16000,-Kč, ale to bych musel dát do inzerce, abych tady neporušoval pravidla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gumy prohozeny, hučí pořád. Napadlo mě, jestli by to nemohlo dělat to ložisko na prostředku pravé poloosy, ale nevím, jestli s tím má někdo zkušenost. Jak by se to mělo poznat, vůli ale nemá žádnou. Po výměně čepu ramene není na nápravě vůle nikde žádná. Odchází na těchto autech převodovky ? V případě, že ano, za kolik by se dala sehnat ? Neví někdo ? Má to podle tachometru 170000km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...