Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2012 Sdílet Odesláno 23. červen 2012 Tak jsem konečně dneska testnul leštěný kámen, musim říct že super. masičko mňamozní, připrava na tom kameni fakt perfektní, jen nakonec to čištění, ale i tak prostě parada. [upravil dne 23/6/12 20:05 od Radek Hurvajz] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel 307 Odesláno 23. červen 2012 Sdílet Odesláno 23. červen 2012 taky jsem byl jednou pozván,bůček a ryba na kameni boží :super:super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidekcz Odesláno 23. červen 2012 Sdílet Odesláno 23. červen 2012 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:mrk:mrk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Péťa Odesláno 23. červen 2012 Sdílet Odesláno 23. červen 2012 Mě to čištění příjde jednodušší než gril Jen se to škrabkou seškrábne, trošku omyje a je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 23. červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 23. červen 2012 No škrabka všechno nevzala, zustali hnědý fleky, uvidim jak to omyju zitra, pišou že kdyžtak mužu nerez dratěnkou, bez chemie samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Péťa Odesláno 23. červen 2012 Sdílet Odesláno 23. červen 2012 Hnědý flky bych asi neřešil, pokud to je pouze zabarvení šutru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel00 Odesláno 23. červen 2012 Sdílet Odesláno 23. červen 2012 radku, vidim dva kominy... z druhej strany mas udiaren? inak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy1 Odesláno 24. červen 2012 Sdílet Odesláno 24. červen 2012 maso na kameni nemá chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 24. červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 24. červen 2012 radku, vidim dva kominy... z druhej strany mas udiaren? inak super Jo jo, udirnu, topeniště je zepředu a udirna je z druhe strany. Cele je to tatova práce, ja jen pomahal s nápadem [upravil dne 24/6/12 10:38 od Radek Hurvajz] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel00 Odesláno 24. červen 2012 Sdílet Odesláno 24. červen 2012 som tak odvazny a spytam sa... aky je to kamen ? klasicka zula ? aka je to hrubka a rozmer ? pocul som o ceskej zule, tak sa chcem poradit... ako na to... udajne 3cm hrubka je ideal. mas nejaku dobru moznost ho zohnat? [upravil dne 24/6/12 12:19 od Marcel00] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 24. červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 24. červen 2012 Je to žula, dostal jsem ho od znamýho co dělal v kamenictví, sehnat ho už bohužel nemužu, už tam nedělá, ale myslim že ti to udělají kdekoliv. Tlouštka je cca 3cm, rozměr 60x40 myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanF1 Odesláno 24. červen 2012 Sdílet Odesláno 24. červen 2012 Na českém aukru to najdeme: http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0&string=le%C5%A1t%C4%9Bn%C3%BD+k%C3%A1men Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyrone Odesláno 24. červen 2012 Sdílet Odesláno 24. červen 2012 Ako dlho mate ten gril? Pozeram ze uz dole praska, preto s otcom premyslame nad vhodnym materialom aby vydrzal vonkajsie prostredie cely rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wojtěch Odesláno 24. červen 2012 Sdílet Odesláno 24. červen 2012 máme kámen s mramoru a taky paráda.. jinak my máme krb (kupovaný) a je to asi beton s těmi vymývanými kamínky a je venku cca 8 let a taky sem tam má prasklinu těm se asi nevyhneš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel00 Odesláno 24. červen 2012 Sdílet Odesláno 24. červen 2012 este ma napada.. mam tento rakletovac... myslite ze by som tu platnu mohol pouzit nad klasicku pahrebu? ma hlinikovu grilovaciu platnu s neprilnavym povrchom. asi by to nemuselo nad pahrebou prezit co? http://www.hej.sk/male-domace-spotrebice/obchod/1384645/hyundai/raclette-gril-hyundai-gr-938/ pripadne keby bol pod nou plech cca 2-3mm :-) [upravil dne 24/6/12 21:19 od Marcel00] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel 307 Odesláno 24. červen 2012 Sdílet Odesláno 24. červen 2012 možno by sa zničila?budeš ju používať ešte stávajúcim spôsobom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel00 Odesláno 24. červen 2012 Sdílet Odesláno 24. červen 2012 ano, chcel by som to vyuzivat dvojakym sposobom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel 307 Odesláno 24. červen 2012 Sdílet Odesláno 24. červen 2012 je tam nejaký termostat kde ti píše koľko má tá platňa stupňov-možno to uhlie vyvinie vyššiu teplotu a ten neprilnavý povrch z toho časom zlezie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel00 Odesláno 24. červen 2012 Sdílet Odesláno 24. červen 2012 priamo uhli ma cca 920 stupnov... skusim zmerat teplotu cca 30cm nad. potom by to ta platna 2-3mm mohla uchranit... sory za ot... [upravil dne 24/6/12 21:25 od Marcel00] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hurvajz Odesláno 24. červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 24. červen 2012 Teplota tání Hliníku je 660 °C takže bych to moc nepokoušel:D Na grilování potřebuješ tak 240 °C takže pokud se dodrží určitá vzdalenost tak by to snad jit mohlo [upravil dne 24/6/12 21:28 od Radek Hurvajz] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.