Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poradte s html formularem

Recommended Posts

Odesláno

Potrebuji vytvorit formular na strance. Je to pry ochrana proti spamu. Navstevnik napise zprava a da odeslat a prijde mi jeho zprava na mail,muzete poradit jak na to. Jak vypada html kod, neco jsem nasel na netu ale nejde mi to odesilat.Diky vsem

Odesláno

no html formular je jedna vec, druha vec je, ze ten formular se odesle nejaky sluzbe, ktera to \"predela\" do mailu... tam bude chyba...

Odesláno

zkus www.php.net ,tam toho najdes, ovsem server kde mas umisteny ty stranky musi podporovat PHP a to jsou dneska skoro vsechny

Odesláno

A muzes mi nejak presne poradit, postup jak na to , jsem v tom zacatecnik

Odesláno
Napsán autorem MMMMM

jsem na webzdarma

tak ten PHP zrovna umi, pockej az prijdu do prace, napisu ti postup klidne do mailu, nebo ti poradi zatim ostatni, ale nic tezkeho to neni, fakt

Odesláno

já sem to kdysi zkoušel a našel sem tohle řešení:

http://www.enviroton.com/form.html

mrkni se na zdroják...

Nejdůležitější je věta <form name=\"form1\" method=\"post\" action=\"http://abc.eznettools.net/cgi-bin/ez-pagebuilder/form.cgi?Fusion@seznam.cz\">

Divný je, že po kliknutí na submit to napíše chybu, email mě ale dojde... chtělo by to mít vlastní databázi.

No byl to jen pokus tak pro představu...

Odesláno

Tohle ale nemá ten efekt, který by to mělo mít. Pořád máš ve zdrojáku emailovou adresu, kterou lze zneužít pro zasílání spamu. Jsou tzv. roboti, kteří neustale dělí jen to, že scanují stránky (včetně kódu) a jakmile najdou něco, co alespoň zdánlivě vypadá jako mailová adresa, ukládají to do databáze, kterou pak majitelé zneužívají pro zasílání nevyžádané pošty.

Odesláno

Nevite jak na webu zdarma nastavit reklamu dolu na strankach.Mam ji pouze na prvni strance nahore, tim me dochazi k posunu stranky o vysku reklamy dolu.Diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...