Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pri predbiehani netahalo


Guest ollo2410

Recommended Posts

Zdravim,

vcera sa mi stala mala kuriozita. Dlha rovinka, zaradena stvorka, cca 2500-3000ot., zoslapnem plyn tak do polovice a nic sa nedialo (ziadna akceleracia), zoslapol som na podlahu a stale skoro nic (reagovalo to skorej ako iba na stvrt plynu). Zacalo to ako tak trochu tahat az po 10 sekundach. Vzduchovy filter caka vymena, no neviem ci to je len tym pretoze naposledy v podobnej situacii to tahalo omnoho lepsie resp. tak ako by malo.

No a zabudol som dodat ze inak to auto slape normalne, len tato jedna situacia sa stala a nejde mi to do hlavy :myslim

[Edited on 21/6/12 11:14 by ollo2410]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja osobne som si kupil cistic vahy vzduchu (alebo cistic na brzdy) ,vystriekal a idem ako strela ,no pocitujem ze to opet robi a preto som usudil jedine, kupit novu vahu vzduchu ,tu co tam mam je povodna cize uz davno tam nemala co robit hlavne potom v akom stave bola od predosleho majitela. Rozhodne vymen aj filter bez toho udrba cidla nema vyznam......

Podotykam ze to bol moj problem ale skusit to mozes ,cistenie a vymena filtra je to najlacnejsie zo vsetkych moznych variant ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj muze to byt spinavy zaneseny MAP senzor, zkus ho vycistit, je nasroubovan zespoda sani, nejlepsi pristup k nemu je po demontazi skrtici klapky.

Nebo taky odchazi uplne a pak jedine vymenit, zacina to prave temito vypadky reakce na plyn, pak se to zacne zhorsovat, pri ustalene jizde, zvlast pri vyssim zatizeni motoru, napr. na dalnici, to zacne pocukavat a nakonec se rozsviti kontrolka diag a zahlasi chybu MAPu - vlastni zkusenost pred 14ti dny, po vymene cidla (asi 1200Kc) auto jako vymenene, znatelne ozilo, rychlejsi reakce na plyn, nizsi spotreba, stabilni volnobeh hned po startu studeneho motoru (predtim tendence chcipnout ihned po nastartovani), zaclo mi to delat nekdy v breznu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...