Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Modrej Simba =)


Fe3L

Recommended Posts

Čaute lidi, dneska jsem se stal majitelem Peugeotu 307, ročník 2002 v krásné a zachovalé modré barvě. Nemůžu sice po tak krátké době hodnotit, ale doufám, že bude bezproblémově sloužit. V nejbližší době se chystám do rutinních výměn olejů a filtrů a potom se uvidí. Moc jsem ho dnes neměl čas prozkoumat ale stav mi příjde opravdu dobrý, vozidlo bylo přivezeno z Itálie, takže čistý podvozek a podle skvělého laku počítám, že bylo garážováno. Těším se na Vaše komentáře a připomínky ;)

Fotografie Peugeotu 307

post-45069-14109625134414_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak ještě jsem se chtěl zeptat, občas, když hodím blinkr doleva a rychle vracím volant, tak místo vypnutí přeskočí páčka do polohy, kde bliká pravý blinkr, je to normální a musím pomaleji vracet volant nebo mi tam něco \"zavazí\" a stačí to vyčistit? Díky :mad::):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Špatné páčky, to je kámen úrazu tohodle modelu... Musíš koupit nové páčky, to je rok 2005 a výše, a nebo sehnat starší, ale už upravené, aby fungovaly jak mají. Počítej ale, že páčky vyjdou na cca 3000kč, ale je to +-, dle výbavy auta a co vše tam chceš a máš mít... :) když pošleš VIN, tak se ti kluci na to určitě podívají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tož ty světla asi nebudou původní ne, na fotce vypadají v dobrém stavu na rok 2002 :myslim ? koukni do mého vlákna, tam jsou vidět pravděpodobně původní světla a stav plastů. Přičítám to povětrnostním vlivům, stejně jako od sluníčka opálené hagusy. Bůh ví, jak by to vypadalo, kdyby to bylo garážované od začátku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím jestli jsou původní ale podle laku a všeho to majitel určitě musel garážovat, jak zjistím, jestli jsou původní? Jinak pořád mě překvapuje jak je krásně zachovalej, ani bych do něj neřekl rok 2002 a pouze 90tis km :o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...