Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Brzdy


Ledy

Recommended Posts

potřebuju poradit... když jedu od kol se ozývají zvuky jak když zatáčí tramvaj.... prostě kovový zvuk... občas se nesmyslně pustí ABS a začne to kopat do pedálu... na servis jsem objednaný až příštý týden nestalo se to někomu taky? ... děsim se co to bude...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mal som čosi podobné okrem signalizácie a spúšťania ABS, Zdalo sa mi že sú to predné brzdy (tie som menil kotúče aj doštičky boli opotrebované) a ten zvuk stále to isté a pritom pískanie bŕzd pri brzdení. Boli to zadné kotúče aj doštičky boli v poriadku až nato že sa uložil ten brzdový prach do drážok v ktorých chodia platničky (neodďaľovali sa), stačilo rozobrať vyčistiť platničky som skosil a v strede urobil drážku ako na športových platničkách a jemne namazal vodiace drážky medenou pastou. Odvtedy je pekne tichúčko ako sa na takéto auto patrí.

PS: drážku v strede platničky ako na obrázku.

brembo_sport_pads.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslis take piskanie, ako ked brzdi vlak? Nieco podobne robi aj mne na astre, este som nedaval dole koleso a asi ho dam dole az pri vymene pneu za zimne, ale predbezne som cital, ze treba zbrusit hrany na kotuci

Nic ve zlém, ale to jsi teda \"Frajer\". Možná Ti dojde, až skončíš někde ve zdi nebo příkopu, že jsi to kolo nebo raději všechny měl sundat hned a podívat se kde je problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tohle je potřeba aby se člověk dostal do tý problémový situace. Mě takhle vycvičil neznatelně klapající homokineťák. Je to sice skoro 20 let, ale dobře si to pamatuju ;) Předjížděl jsem kamion, na tachometru cca 130 a kousnul se při manévru doprava. Volant se mi vytrhnul z ruky a urvat něšel. Jen obrovskou náhodu tam byl zrovna sjezd a já nikam nespad a ani ten kamion mě nepřejel... takže co se týká brzd a náprav vůbec tak od té doby bez kompromisů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...