Harry; Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Ahoj, mam veliky zajem zakoupit P406 combi v HDI, uz nekolik let po ni touzim, ale jeste jsem se o ni nezajimal nijak bliž. Je pravdou, ze opravdu tak mizerne sviti predni svetla? Omlouvam se, jestli se to tady nekde uz resilo, divil bych se, ze ne, ale nenachazel jsem nic. Citovat
Petr0604 Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Nevím jak model po faceliftu (ten asi chceš ty), ale před faceliftem svítí podle mě velmi dobře.... Citovat
Harry; Odesláno 18. červen 2012 Autor Odesláno 18. červen 2012 Nevím jak model po faceliftu (ten asi chceš ty), ale před faceliftem svítí podle mě velmi dobře.... Ano ano, myslim pofacelift. Dovoluji si uvest odkaz na obrazek testujiciho webu, vypada to docela udesne.... http://www.autorevue.cz/ShowArticleImages.aspx?id_file=179932061&article=19616 Citovat
MilanF1 Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Se s někým v noci projeď ... podle fota bych se neřídil ... Citovat
Harry; Odesláno 18. červen 2012 Autor Odesláno 18. červen 2012 Se s někým v noci projeď ... podle fota bych se neřídil ... No jasan, foto neni rozhodujici, ale hlavne Vas nazor? Predpokladam, ze mnoho z Vás uz vystridalo nekolik aut a dokazete si udelat obrazek. Ja osobne ted jezdim v astre f, kde neni cira optika a musim rict, ze jak s klasickyma halogenama sviti dobre, s night brakery sviti uplne suprove. Trosku by me pak mrzelo, ze prelezu do novejsiho, lepsiho auta, a tohle bych musel resit nelegalnima HID sadama xenonovyma. Nebo se delaly 406tky od vyroby uz i s xenonama? Jeste jsem nevidel, tak nepredpokladam, jestli me nekdo vyvedete z omylu ... Mimo jine, procital jsem si nekolik autotestu a v kazdem se zminuji o tragicke svitivosti, tak proto se na to ptam. [upravil dne 18/6/12 13:58 od Harry;] [upravil dne 18/6/12 14:00 od Harry;] [upravil dne 18/6/12 14:01 od Harry;] Citovat
fejfarz Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Ahoj tak moje zkušenost s felicii hrůza jednou v zimě jsem málem sjel do škarpy, potom peugeot 306 s normálníma světlama už o dost lepší a teď peugeot 406 r.v.2001 tudíž čirá optika a naprostá spokojenost. Lepší už můžou být jen xenony ale to je jiná třída. Takže můj názor čirá optika na P406 super a když si ještě přisvítíš mlhovkama tak to nemá chybu. Citovat
Harry; Odesláno 18. červen 2012 Autor Odesláno 18. červen 2012 Ahoj tak moje zkušenost s felicii hrůza jednou v zimě jsem málem sjel do škarpy, potom peugeot 306 s normálníma světlama už o dost lepší a teď peugeot 406 r.v.2001 tudíž čirá optika a naprostá spokojenost. Lepší už můžou být jen xenony ale to je jiná třída. Takže můj názor čirá optika na P406 super a když si ještě přisvítíš mlhovkama tak to nemá chybu. Aha, dekuji. Tak to jsem prijemne potesen. Lidi, co psali na web clanky s testovanymi 406 jezdi bezne asi nevim s cim, s rallye specialem osazenym lampama jak blazen....a tohle jim prijde malo. Kazdopadne dekuji za prispevek, jestli bude takovych vic, zacnu tomu opravdu verit Citovat
koblih69 Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Sakra kde je můj příspěvěk :myslim:myslim No tak ještě jednou a krátce - najezdil jsem s 406 - 150 tis. za tmy do práce, za tmy z práce. Noční služebky... žádné malé holčičky jsem u krajnice nepřejel (důležitý argument instalatérů HID sad). Svítí to slušně Citovat
fejfarz Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Hlavně nemá cenu dávat silnější nehomologované žárovky, ničí se tím celý světlomet a pálí se patice žárovky. To co tam dal výrobce opravdu stačí a hlavně pořádně seřídit a nemá to chybu. Jo a ty xenony od výroby nejsou, ale dají se dodělat ikdyž nevím co na to technická kontrola [upravil dne 18/6/12 15:40 od fejfarz] Citovat
Harry; Odesláno 18. červen 2012 Autor Odesláno 18. červen 2012 Hlavně nemá cenu dávat silnější nehomologované žárovky, ničí se tím celý světlomet a pálí se patice žárovky. To co tam dal výrobce opravdu stačí a hlavně pořádně seřídit a nemá to chybu. No to urcite! Nejsem zastancem tehle cunacin. Jednou jsem si tedy poridil H.I.D sadu do svetel, ale čočkovych, do parabol je to smrt, stejne tak silnejsi zarovky. Maximem jsou lepsi rady zarovek od osramu, ty night verze. Sice je o dost ponizena jejich zivotnost, ale rozdil je znatelny. Hlavne i na barve svetla, neni zluta, ale vice do bila a je prijemnejsi na oci, ale to kapitola sama o sobe. Tesime, ze dle Vasich zkusenosti sviti 406 poface dobre, skvele, to je super.... Citovat
fejfarz Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Já mám navíc světla pro denní svícení tak tím žárovky v normálních světlometech hodně ušetřím a můžu tam mít právě ty řady od osramu night. http://www.peugeot-club.com/foto.php?foto=club/jpg/26823_4.jpg [upravil dne 18/6/12 15:45 od fejfarz] Citovat
čakom Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 mame doma 406 new i old. používaji stejny žarovky osram all season old sviti lip. u new modelu je videt stín te krytky (nebo jak to nazvat) před žarovkou Citovat
h4wk3y Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 me se zda, ze sviti dobre.... A taky jsem jeste nikoho neprejel ... Az na zajice teda, ale ten mi tam skocil sam od sebe, ne ze bych nevidel, kvuli svetlum Citovat
MilanF1 Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Na zajíce jsou mlhovky, protože svítí zespod Jenom k žárovkám, já do své 306ky s čirými světly (počítám, že to bude velmi podobné 406ce) dal Osram NB a občas zapomínám, že mám ještě dálkové Citovat
trebor Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 dle mého 406 svítí zle, když to srovnám s autem např. xsarou co jsem měl nebo ford focus je to velká velká bída ....... Citovat
FrantaCV Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Mám služební \"Fabuli\" - světla proti mojí 406HDI se nedají srovnat. Nejvíc je to poznat za mokra. S \"Fábkou\" jedu prakticky potmě - jak už tady někdo psal - je to tak spadnout do škarpy. Citovat
Harry; Odesláno 18. červen 2012 Autor Odesláno 18. červen 2012 dle mého 406 svítí zle, když to srovnám s autem např. xsarou co jsem měl nebo ford focus je to velká velká bída ....... Kde ma dle tveho slabiny, prosim? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Když jsem přesedl ze škody 105 do 406tky takm jsem se při první noční jizdě zhrozil, 105tka svitila tak 5x líp, no do světel putovali lepší žárovky od osramu a je to lepší, ale dokonalý to není. Citovat
oddie Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 406 nový model svítí hodně mizerně. Vzhledem k tomu čirému překrytu si přímo říká o předělávku na projektor, pokud někdo jezdí v noci a chce si ji nechat dlouho. Citovat
shamann22 Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 podla mna svietia dobre...nehovorim ze super, ale nieje to zle.....ziarovky osram.... ale je to vec nazoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.