Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chcípání motoru.... P307


lukaro

Recommended Posts

Pánové, potřebuji poradit... Tak si to tak svištím, motor zahřátý na těch 90°C. Zastavím se u obchodu na nákup.... Přijdu asi po 2 minutách, nastartuji a co se neděje? Auto mi zdechne, fajn, nastartuji znova, zase auto zdechne, tak to už je divné. Otáčky kolísají pod 1tis. tak zkouším trochu plynu, prohnat to.... Pak když zastavím se otáčky drží na těch 1tis., ale proč mi to chcípalo? Měnila se spojka, ale to včera a jezdil jsem pak celé odpoledne bez problému, i dnes dopoledne. Raději se ptám, protože pak nechci aby se pokazil celý motor a já nevím co ještě..... Tak snad poradíte, co to tak může být. Díky :)

[upravil dne 20/6/12 11:52 od Lukáš_307]

[upravil dne 20/6/12 11:54 od Lukáš_307]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se, já to tu nějak zazdil..... No svíčky? Nevím....mám je od té doby co jsem auto koupil, ale kdo a kdy je předtím měnil? Těžko říct.... Jinak jsem si všiml, že když stojím na místě, jen tak to \"tůruju\" a točím motor do vysokých otáček a pak pustím plyn, otáčky spadnou na těch cca 7-8000 a pak se pomalu dostanou do těch 10tis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

diag něco píše ?? todle bejvá problem škrticí klapky nebo čidla tlaku v sání tento motor už má elektronickou klapku skusil bych ji vyčistit a udělat reset adaptačních hodnot nebo zlobý čidlo kliky ale tomu moc nevěřím by chcípalo i za jízdy v otáčkách

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto bylo na kompletní diagnostice a bez problémů! Nic to nenašlo, že by něco mechanického? A dále mám tento problém: Měnil jsem kompletní spojkovou sadu.....po sešlápnutí spojky na podlahu mi to zavrže. Ale zabírá krásně, neprokluzuje, nic.... A potom, když jedu, něco mi chrastí. Jako kdyby někdo cinkal klíčkama. Tohle vše začalo dělat až po výměně spojky. Ale to vrzání bylo už před výměnou..... Co s tím? Děkuji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Během jízdy, spíše až jsem více rozjetý.... Ono mám spojku od LUK, ale ložisko divně pasovalo, bylo spíše takové volnější, na té hřídeli, jestli necinká právě to ložisko. Ale představa, že zase sundat celou nápravu, převodovku......jednou stačilo ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...