Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Samsung galaxy note? Velikost VS kapsy?


MirekCC

Recommended Posts

Hojte PUGaři,

přeji pěkné ráno, konečně tady na Ostravsku slunce :). Nějak se mi zalíbil Samsung note, ale děsí mě ta velikost, protože nevím, jak bych ho nacpal do kapsy u kalhot :D, jak to řešítě Vy, co jste si ho koupili? Momentálně mám iPhone 4 a jsem s ním spokojen, konečně telefon, který opravdu funguje bez problémů :myslim, ale občas mi nedostačuje velikostí displej. Předem díky za Vaše postřehy :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já mám nexuse, což už je pomalu taky nástroj na veslování a nosím ho v kalhotech v kapse na zadku, tam se vejde pohodlně.. vepředu je to nemyslitelný.. když si na to člověk zvykne, tak si vždycky než si sedá vyndá telefon do ruky.. nebo potom ho nosím v ruce spolu s peněženkou.. už jsem si na to takhle zvyknul a nějak mi to neva..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co znam lidi, co maji tento nastroj pro pohon lodi domorodcu, tak to nosi budto ve (velke) ledvince a nebo ho prenasi v ruce dum -> auto -> kancelar -> auto -> dum. Ja si poridil celkem nedavno SE Xperia Arc a od ty doby si rikam, ze vetsi uz ani nahodou :) Bud rad, za to, co mas a nepokousej osud :D S timhle totiz hrozi to, ze ho budes mit castejc v oprave, nez u sebe (praskly display), protoze to proste nejde snad nijak rozumne kamkoliv dat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

švejk: Když jsem si koupil ajfon, tak jsem si taky říkal, kurde to je placačka, ale už jsem si nějak zvykl. Prasklý displej mě taky napadnul :o. Koukal jsem na ten S3 není špatný, teď stojí ještě dost, ale vzhledem ke klesavosti to není problém počkat do Vánoc, či po Vánocích koupit nevhodný dárek, nespěchám na to :D.

macik.83: Přesně :D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja note mam, je to naozaj velmi specificky telefon (myslene ale skor v dobrom).

Po otvoreni relativne malej krabicky ta caka velky sok. Mna az zalialo potom, ze som vyhodil cez 500eur von oknom, ze toto nosit nebudem. Ale zacal som sa s tym hrat hrabat sa v menu, testovat internet (preto som note aj primarne kupoval), a po cca pol hodine som chytil do ruky moj stary iphone4(tiez som prechadzal z iphone) a ten sa mi uz zdal ako detska hracka. To som uz vedel, ze budeme kamarati s note, je to velmi navykova vec. Od tych cias ked chytim do ruky ine telefon a vidim len 3-4ikonky na riadok, tak sa mi to zda malo.

Na co chces pouzivat telefon? Ak max na hranie nejakej hry, tak ti uplne postaci aj mensi telefon, rozmery note by boli zbytocne obmedzenie. Ja ale dost casto browsujem a chcem hlavne browsovat v rezime na vysku(tj nemusim otacat telefon) a tu je note super, ak si nastavis v nastaveniach o malo vacsie fonty, tak nemusis ani priblizovat a stale to bude pekne citatelne.

Do predneho vrecka na nohaviciach sa zmesti v pohode, akurat sa bojim si cupnut, ci sadnut, vtedy telefon vytahujem, ale rovnako by som ho vytiahol aj keby som mal 4,3\" (rozpravam stale o mobile:-))

Mobil sa nedrzi zle, ale ta kovova obruc je smyklava, ta zhrosuje grip. Preto som kupil tento obal:

http://www.ebay.com/itm/Mesh-Hole-Hard-Case-Skin-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note-LTE-SGH-i717-in-black-/110836429140?pt=PDA_Accessories&hash=item19ce5db154

vyhoda je v tom, ze je dierovany, tj je lepsi grip na hranach a o cosi lepsie sa drzi, aj ked zvacsi rozmery este o dalsi 1-2mm.

Samozrejme nalepit foliu na obrazovku je uz pri tomto rozmere nevyhnutnost.

Preto nechapem honbu za uslachtilymi materialmi, aj tak takyto velky telefon treba obalit do gumy :-)

[upravil dne 18/6/12 12:56 od hipisko]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych jej právě taky chtěl kvůli surfování, hry mě nějak nebaví na pc ani na mobilu :roll, když mám chuť nahraju si ji, spustím smažu :D. Díky za radu, uvidíme :). To s tím obalem by asi nebylo na škodu. Někde jsem viděl odklapovací obaly, něco ve stylu iPadu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...