Kvasky Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Zdravím, chci zeptat jakou značku barvy dát na brzdiče??? Nevím jestli mám koupit MOTIP (ve spreji) nebo jestli stačí koupit Hamerite a natřít to štětcem? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jak dlouho to tam vydrží? Folitec kupovat fakt nebudu, páč nemám tolik peněz Citovat
Bohouš Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Já koupil normální červenej autoemail za pár desítek korun a drží to úplně v poho. Pár lidí mě sice odrazovalo, jako že normální autoemail se mě hnedka vypálí a kdesi cosi, že na to jsou speciální barvičky. Jenže za tu cenu ???? Citovat
sipka Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Já to nastříkal nějakou barvou co jsem koupil v Bauhausu nebo Obi. Jmenuje se to Duplicolor a píšou na tom, že je to na brzdiče. Stál ten sprej cca 150,- a drží to už dost dlouho Citovat
mk405 Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 ja mám červený Hamerite, ten má výhodu že mu nevadí rez, takže se stí nemysíš tak čistit. mk:papa Citovat
Vvitty Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem mk405 ja mám červený Hamerite, ten má výhodu že mu nevadí rez, takže se stí nemysíš tak čistit. mk:papa mam cerny a za pul roku rez prolezla skrz Citovat
mk405 Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 je potřeba to napřed oloupat ty rezaty šupiny, aly se ta barva neměla s čím oloupat, ale nemusí to být odrezený dočista. Jinak ono pokud to celej rok nečistíš tak po roce se ten bordrel z destiček do tébarvy nažere takže prostě najaře přemázneš a pohoda. Citovat
Antares Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Fakt stačí Hemerite, ale radši důkladně očistit. Navíc používat spray bych nedoporučoval, už jen proto, že brzdy jsou mechanický díl a přeci jen sprajem zasáhneš i pohyblivé mechanismezečky Chce si to stím pěkně vyhrát štětečkem. Citovat
Bohouš Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 No to já je před stříknutím zase očistil úplně dočista, ale byla to dřina. Teď už jen vždy po zimě když přezouvám zpět na alu, tak to vyčistím a případně přestříknu a je to Citovat
John Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Ja to mam natřený taky červeným Hameritem a už to drží 2roky vpohodě. Důležitý je pořádně očistit od rzi nejlepe ocelovým kartáčem. :) Citovat
Kvasky Odesláno 24. květen 2005 Autor Odesláno 24. květen 2005 No tak supr, Hamerite to jistí. Doufám, že maj nejakej slušnej vzorník. Ještě nejsem rozhodnutej pro barvu, ale je jistý, že červený dávat nebudu - má to každej :D:D. Citovat
Bohouš Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 K červenýmu autu ???? No třeba fialový, nebo zelenkavý :D:D Citovat
Kvasky Odesláno 24. květen 2005 Autor Odesláno 24. květen 2005 Na 90% budou zelený zbytek procent je na oranžovou:) Citovat
Vvitty Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem John Ja to mam natřený taky červeným Hameritem a už to drží 2roky vpohodě. Důležitý je pořádně očistit od rzi nejlepe ocelovým kartáčem. :) stalo se, otukano kladivkem a pak ocisteno kartacem ale stejne to prolejza mozna slaba vrstva barvy...? ale co, ted uz to neresim Citovat
Petr0604 Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 NO já to jen pěkně očistil a natřel to barvou,co sem nešel u kamaráda v garáži.Úplně ta nejobyčejnější barva.A drží dobře.Předtím mi tam vydržela asi 4 roky. Citovat
mk405 Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 neříkám že to není lepčí očistit pořádně, jen že to není třeba odřít na kov. Jinak pro Hamerite neplatí že malé vrstvy jsou lepší ale naopak 2x silná znamená vstva je lepší (viz. návod ) Citovat
mk405 Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem Kvasky No tak supr, Hamerite to jistí. Doufám, že maj nejakej slušnej vzorník. Ještě nejsem rozhodnutej pro barvu, ale je jistý, že červený dávat nebudu - má to každej :D:D. ta červená je sitě jasná určitě by ti šla k laku a ve hliníkách nezanikne, zelená bude dost svítivá a k červené? to bude humáč, oranžová bude dělat dojem vyblité červené . . . pokud chceš něco jiného být tebou uvažuji nad žlutou ta se k červené hodí a bude hodně vidět . mk:papa Citovat
Crack Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 a ten Hemerite se nevypálí?přeci jen se to hoodně zahřejvá,nerad bych abych jel z kopečka,chvíli to podržel a pak to strašně smrdělo...tak jak?taky mě to zajímá Citovat
Crack Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Mám červený auto a chtěl bych žlutý ale jestli neseženu lenvou žluitou co vydrží,tak si asi půjčím od kámoše červenou což nebude ono Citovat
Kvasky Odesláno 24. květen 2005 Autor Odesláno 24. květen 2005 Ale když jsem viděl Fabii RS (moje velmi oblíbený auto-vedle pažoutů samozdřejmě) tak se mi to velice líbilo. Taková tmavá zelená je supr. A na tý Fabii je to bomba.;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.