Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

info k vin a prodej 607 2.7Hdi


Michael coupé

Recommended Posts

ahojte zvazuji nakup noveho vozitka a prosim jestli by bylo mozne proverit vin :

VF39UUHZJ92222460

a

VF36DXFVJ21288040

pokud by se dalo,budu rad a pripadne by jsem pradal svou P607,2.7Hdi,rok 2005,koupeno v Cr,najeto 136tkm,cerna kuze ,stredni displej,stav,podvozek,el.sedadla,stribrnoseda metal,atd... vin dodam pripadne i foto na aute jsou dve zavady a to :

auto je po krupkach,viditelnych je asi 20 dulku a nejaka kosmetika a co je hlavni,obcas blbnul automat (blbnul ve smyslu ,ze obcas byla jakoby prodleva v razeni) ,odvezl jsem auto ke strakimu na diag nic ,tak ze se vymeni olej to straki udelal a vratil mi auto,ze snad to odezni pripadne jeste 2 - 3 vymeny oleje a po te vymene hned jsem jel do nemecka na dalnici stop zavada prevodovky , zastavil jsem,auto zchladlo a jel jsem dal nic nesvitilo,rovnou ke strakimu ale auto pri zastaveni jakoby nevyradi a stale tahne jakoby nevyradilo na neutral ... nevim co to je pokud nekdo vi pripadne ma schopnost toto za rozumny peniz opravit budu rad nebo kdyz si to nekdo opravi taky .....

cena k jednani je 130 000 Kc vice info mozno u strakiho (sam mi tuto cenu doporucil) ,ale nebranim se dohode u rychleho jednani a to treba slevit 10 - 20 tis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...