Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

K neuvereniu !


Ivkopivko12tka

Recommended Posts

No padol som na riť, vysvetlím :

Včera som predal kocúra (P306) v Bratislave v Devínskej Novej Vsi.

O aute som mu všetko porozprával, jazdili sme, vysvetlil, poukazoval, predviedol, odovzdal všetky kartičky, papiere, protokoly, spísali sme kúpno-predajnú zmluvu vrátane závad, niekoľko kópií, vyplatil mi peniažky, odovzdal som kľúče a hotovo.

Dnes ráno ho išiel prihlásiť na dopravný v Dúbravke, kde sa v tom momente úplnou náhodou ocitol v ten istý čas aj spolužiak zo SŠ a o 8 som mal nezvyčajný telefonát :

Ivan, dnes ráno som tu videl na dopravnom tvojho kocúra, ktorého si predával, chlapík to nezvládol, špatne si nadišiel, prevalil a oškrel si celý bok rovno pred očami policajtov a zobral nárazník Mercedesu S500vke , myslel som, že sa na mieste rozplače. Pravdepodobne spanikáril a pridal plyn, zodral si to a prevalil takmer po celom boku.

Vravím mu,

no dobre Ivan (voláme sa rovnako), dobrý pokus, ale toto ti nezožeriem, znie mi to až ako príliš veľké nešťastie takto z rána, pred policajtmi, tesne pred prihlásením, celý bok, zrovna najdrahšiemu autu široko ďaleko ... nie, vážne, úplne seriózne, preto ti aj volám, že či o tom vieš.

Uff, dúfam, že sa z toho nejako nezrúti a nebude si hľadať zámienky, aby som mu vrátil peniaze, veľmi sa mu moja 306ťka páčila, chcel ju, ani nerozmýšlal nad kúpou, plány hneď ako si dá ešte nastriekať masku s nárazníkom a bude to OK a teraz predpokladám aj prvá poistná udalosť v živote.

Tomuto vravím pech, ktovie ako sa cíti a či má ešte chuť v tomto prípade riešiť aj klampiara a striekať bok, ale policajt rovno k tomu povedal, že ľudia sú nervózni, nové auto tak zmätkujú a robia kokotiny, že tam majú každý týždeň niečo na tom parkovisku.

Stáva sa? Je mi to nejak ľúto, kocúra, a aj toho chalana, určite si vie predstaviť začať deň aj iným spôsobom.

[upravil dne 15/6/12 09:50 od Ivkopivko12tka]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

odhlasit mozes az dnom kedy dojde k odhlaseniu majitela. ;)

ale tak smola no...:mad:

V stredu som na dopravnom odhlásil auto, dostal som razítko na veľký techničák a v ňom boli vpísané údaje nového majiteľa.

Bol som u poisťováčky nachystať papiere, ofotila si odhlásený techničák, vypísalo sa niečo, dohodol som sa s ňou, že v štvrtok až bude auto v poriadku v Bratislave a predané, tak jej volám, nech poistku ruší.

Mal som to nechať mnou poistené, kým si to on prihlási, aby presne takéto prípady išli skrz moju poistku? On keď ide auto prihlasovať, tak je povinny prísť aj s dokladom o uzavretí zmluvy poistenia

Alebo som ťa len nepochopil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...