svoji Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 ahoj, potřebuji jen porovnat chování automatické klimatizace v mém autě s někým, kdo má stejný model. V poslední době mám zkušenost, že pokud nechám klimu zapnutou na \"Auto\", tak i přesto, že venku je chladněji než nastavená teplota uvnitř vozu, klimatizace jede a nepouští chladnější vzduch z venku dovnitř. Pokud přeonu na manuál (resp. \"Eco\"), tak se přívod z venku otevře a fouká chladný vzduch z venku. Tím pádem v podstatě klimatizace jede pořád a vypne se snad jen v případě, že vevnitř nastavím na teplotu na 28 stupňů a více. Chová se Vám to stejně nebo je u mne nějaký problém. Mohlo by to být externím nebo interním čidlem teploty? Pokud ano, kde jsou (interní vím) a dají se jednoduše nahradit? Díky za rady. Citovat
rimmer Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Nemuzu presne rict, ale napr u me klima nebere v potaz vubec teplotu vzduchu zvenku, tzn. ze by nemusel chladit, ale stacilo foukat zvenku studeny. Nemam ale digitalni/ resp. tzn. ze klapku venkovni/vnitrni mam ovladanou rucne. Citovat
Swallow Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Řek bych, že to je normální. U 406 jsem měl automatickou klimatizaci a běžela v podstatě pořád, tedy do té doby, než se teplota uvnitř ustálila na nastavené hodnotě. Tedy se mi to chovalo stejně jako Tobě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.