Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, mam taky problem, ak mam nastartovane, a zatiahnem rucnu brzdu, tak mi na panely napise malo brzdovej kapaliny, pritom kapaliny je dost, a ukazuje to iba pri nastartovanom motore. :myslim: Stretol sa uz niekto s tym?? Inak Peugeot 406 2.0 benzin 99 Kw rok 99 Novy model, Diki za odpovede.. :cool:

Odesláno

Taky jeden poznatek dneska jsem zapomněl povolit ruční brzdu a protože už moc nebrzdí tak jsem si toho nevšiml ale moje super auto si toho všimlo a hned mě to pípnutím a hláškou na displeji upozornilo. Děkuji frantíkům za tuto 406 :papa

Odesláno

abych nezakladal nove tema nemužu za boha vyštelovat ruční brzdu když seřizovacím kolečkem nastavim pakny od bubnu aby nedřeli a potom začnu dotahovat lanko tak pak po vytažení a zatažení ručky se od bubnu oziva šustění obložení už nevím co stím vše je nove jak lanka tak obložení kotouč pružinky.jinak je to kotoučova brzda. doufam že mě někdo pochopi o co mi jde:papa

Odesláno

No, tam je s tim trosku problem. Kdyz menis oblozeni, pripadne jeste ta tahla, tak nejenze se nejdriv to oblozeni musi usadit, ale zaroven se musi postupne do lanko dotahovat, jak se natahuje a navic bubny uvnitr stejne nejsou uplne rovnomerne. Takze pokud to brzdi, drobnym sustenim bych si nijak hlavu nedelal. Jakmile se s tim rozjedes, tak je celkem solidni sance, ze to sustit prestane.

Odesláno

Šustění bych neřešil, nicméně po jízdě polož ruku na kolo a mělo by být jen vlažné. Pokud je horké tak to přibržďuje a to je špatně.

[upravil dne 17/6/12 23:08 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...