Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Test noveho Peugeot 208 R2


306-Kubik-S16

Recommended Posts

to je takove roztomile male auticko... :) zda se mi to, nebo konkretne tohle nema zadny bodykit a je to v podstate \"olepena\" seriova kastle? Precejenom kdyz si to clovek porovna napriklad s 207 S2000.

Ale vypada to na slusnou motokaru :) tak snad bude mit v zavodech stesti a uspech :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky to auto v podstate na nakupy je :) nebo aspon seriova predloha... ani vylozene titerny, ani velky. Takze do toho clovek i neco malo nalozi a odveze, pricemz celkem v pohode zaparkuje (temer) vsude. Jak uz tady nekdo napsal. Je na nem spousta zajimavych designovych prvku, akorat nejak nesedi na auto takove velikosti :)

edit: ale spis to bude tim, ze ne vsechny barvy tomu autu proste slusi :)

[upravil dne 13.6.2012 20:39 od švejk]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvuk to má slušný, ale souhlasím s Ivkopivko, je to jen další nafouklá nákupní taška. Peugeot začíná být až moc nevýrazný, šedá myš pro masy. Pryč je jakákoliv sportovnost, pryč je i nějaký tah na branku v designu.

Měli by se s někým spojit a udělat nějaký pořádný šou kár. Třeba s Hondou nebo BMW a dát do výroby SR1 nebo něco takového. Nebo s Citroenem aspoň ty velké limuzíny, ale to nevidím moc růžově po obchodní stránce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no napríklad s BMW ani inym necem by som sa nespojoval onidelaji auta co pamatuju stale rovnake od oktavie cez passat až po neaku audi je to jedno a to iste auto....proste je to len hranata krabica nevyrazna ničim zaujimava, akurat tie nove bavoraky už začali zaoblovať :)

a honda mi prijde zase až oc futuristicka od novej trojuholnikovej civic

mne sa 208 aj 508 aj e308 po facelifte hodne pači :) teda 208 ma par chyb :) udell bych to auto nižší, ne že znižiť podvozek ale nižší kabinu nech neni vic vysoka ako dlouha a trošku inak zadne svetla udelal ale inak je to povedene autičko, ja bych ju bral všemy 10 a tie motory VTi jedu slušne akurat bych bral keby udelaju GTI alebo RC s hybridom a 4 kolku :) že zadek elektriu neaku silnejšiu a na predek benzin a jedlo by to slušne :) samozrejme neaky zajimavy bodikyt novy alebo dizajnove prvky jako kridlo lepšiu naraznik predny zadny :) napadou je vela ako by to autičko mohli zlepšiť ale i tak je u dosť povedene a ked prijde facelift bude ešte lepšie :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to winco: nespojuj BMW a koncern VW, to jsou dvě naprosto rozdílné věci. BMW nejsou jen SUV krabice, ale plno sportovních modelů, roadsterů Z-tkové řady. BMW třeba připravuje malý roadster Z2, bude určitě další generace Z4. Honda zřejmě taky přemýšlí o nástupci s2000.

Trh s auty je kromě Indie+Čína+Rusko relativně omezený. A každá automobilka se bude snažit vyplnit každou mezeru na trhu. A třeba v oblasti sportovních roadsterů/coupé v cenové hladině 0,5/1 mega toho moc na výběr není. Proto si taky Subaru/Toyota dovolí říct za tu GT86 nějakých 0,8 mega.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nezdá sa vám VW Shirocco po dizajnovej stránke oveľa krajší ?

Notak, peugeot má na viac.

Tu je podľa mňa elegancia a jednoduchosť, a zase to nie je ani nejaká megaluď na ultrapohon z piatej dimenzie, takto sa to robí :papa

http://www.auto-power-girl.com/wallpapers/highresolution/vw_scirocco_gt24cng/47668

[upravil dne 14/6/12 22:16 od Ivkopivko12tka]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...