Guest ludva Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Po zapnutí klimatizace se mi někdy rozběhne větrák a někdy ne a pak bliká stopka.Nemáte někdo tušení čím to je a co zkontrolovat??? Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 cidlo teploty chladici kapaliny urcene pro klimatizaci ( vetsinou jsou umistena na pouzdre termostatu, jedno pro ridici jednotku motoru, jedno pro budiky a jedno pro klimu ) bud je orezly kontakt, nebo spatne cele cidlo. Nedavno se to tu resilo asi ve dvou prispevcich, takze zkus jeste projit sekci Servis par tydnu zpet nebo pouzit Vyhledat s klicovym slovem sahary apod. Citovat
Ferry Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem tibor Hele, ... a co je to ta sahara?:D sahara se rika vetrakum chladice Citovat
Guest ludva Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 a nevíte někdo kde je na 306 hdi ??Já jsem našel pouze u termostatu jedno se 2 kontakty ale to to není.. Citovat
Ladis Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Nevím, jak je tomu u Peugeotů, ale VW při zapnutí klimatizace vždycky pustí ventilátor před chaldiči. Zapnutí klimaticace znamená opravdu zapnutí, tzn. ventilátor v interiéru do polohy I. a vlastní zapnuté tlačítko A/C. Není to otázka vlastního čidla někde u chladiče pro potřeby klimatizace. Mělo by to být přímo spínané. A pokud k tumu ještě svítí STOPka, tak asi bude asi nějaký zamikus v relátkách.... Sám klimu nemám, takže spíše úvaha a srovnání ... Citovat
Guest ludva Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Nemáte někdo el.schéma na klimu já ho nikde nemůžu najít... Citovat
Ferry Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem ludva Nemáte někdo el.schéma na klimu já ho nikde nemůžu najít... ale k jakymu autu z kteryho roku a jakymu motoru s jakou ridici jednotkou? Citovat
Guest ludva Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Peugeot 306 r.v.1999 2.0HDI typ motoru RHY Citovat
Guest ludva Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Jestli máš to schéma tak mi ho pošli na ludvik.koukal@centrum.cz budu ti moc vděčnej nemůžu ho nikde sehnat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.