Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sahara

Recommended Posts

Odesláno

Po zapnutí klimatizace se mi někdy rozběhne větrák a někdy ne a pak bliká stopka.Nemáte někdo tušení čím to je a co zkontrolovat???

Odesláno

cidlo teploty chladici kapaliny urcene pro klimatizaci ( vetsinou jsou umistena na pouzdre termostatu, jedno pro ridici jednotku motoru, jedno pro budiky a jedno pro klimu ) bud je orezly kontakt, nebo spatne cele cidlo. Nedavno se to tu resilo asi ve dvou prispevcich, takze zkus jeste projit sekci Servis par tydnu zpet nebo pouzit Vyhledat s klicovym slovem sahary apod.

Odesláno

a nevíte někdo kde je na 306 hdi ??Já jsem našel pouze u termostatu jedno se 2 kontakty ale to to není..

Odesláno

Nevím, jak je tomu u Peugeotů, ale VW při zapnutí klimatizace vždycky pustí ventilátor před chaldiči. Zapnutí klimaticace znamená opravdu zapnutí, tzn. ventilátor v interiéru do polohy I. a vlastní zapnuté tlačítko A/C.

Není to otázka vlastního čidla někde u chladiče pro potřeby klimatizace. Mělo by to být přímo spínané. A pokud k tumu ještě svítí STOPka, tak asi bude asi nějaký zamikus v relátkách....

Sám klimu nemám, takže spíše úvaha a srovnání ...

Odesláno
Napsán autorem ludva

Nemáte někdo el.schéma na klimu já ho nikde nemůžu najít...

ale k jakymu autu z kteryho roku a jakymu motoru s jakou ridici jednotkou?

Odesláno

Jestli máš to schéma tak mi ho pošli na ludvik.koukal@centrum.cz budu ti moc vděčnej nemůžu ho nikde sehnat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...