Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přestoalo fungovat bluetooth


Guest asperus

Recommended Posts

V mém autě (viz můj podpis) jsem měl ke spokojenosti spárován mobil přes bluetooth pro hlasitý handsfree. (Klasika-při zvonění, nebo aktivaci mobilu se ztlumí rádio a mobil funguje přes aparaturu vozu hlasitě.)

Koupil jsem nový mobil a starý jsem z nabídky spárování ve voze v menu vymazal (Delete). Pak se mi ani zaboha nepodařilo nový telefon spárovat s bluetooth ve voze. Telefon ho najde, ale nepřipojí. Vůz bluetooth telefonu vůbec nenajde - nezobrazí.

Zkusil jsem tedy spárovat znova starý mobil, a nejde mi to taky a chová se to stejně. Před vydeletováním starého telefonu starý mobil fungoval normálně.

Asi se něco v tý úžasný elektronice něco zamklo nebo co?

Prosím o každou pomoc a radu - musel bych při telefonování zastavovat.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rckain - myslíš kde najdeš menu pro spárování telefonu ve voze? Na displeji Menu/GeneralInformation/HandsFreeOperation/SelectaBlueToothPhone/ (entruje se to stiskem kulatého knoflíku vpravo) a pak to hlásí No palred telephones.

Jak píšu v úvodu, tak to jde i naopak a v minuslosti jsem to udělal s mým i manželčiným mobilem (nokia a samsung). Prostě při zapnutém zapalování vozu dáš na mobilu v připojení BlueTooth vyhledání. Mělo by to najít taky na voze a vyzvat k zadání kódu pro spárování. Mně to dříve šlo, ale teď po vydeletování toho starého mobilu najde žádný mobil spárovat. Ani ten původní. Ani z vozu (viz foto), ani z mobilu. Nejsem v tom žádná lama, běžně tyto mobily spáruju s počítači a notebooky i mezi sebou. Takže nedělám snad nějakou školáckou chybu. Ale fakt si s tou mou P607 nnevím rady!

jofo - Telefony jsou značkové - originální, jak píšu, běžně je spáruju s jiným BT. Proč to nejde s P607 nevím.

Dík za každou radu, jsem z toho docela rozhozenej, vyhrabal jsem v šuplíku starej BT handfree do ucha, ale už mu je 10 leta a už umřel :D Co já budu dělat

os3g2kzogjfwrq7lud8s_thumb.jpg

n6gjlvdh0t4uxc6l82fp_thumb.jpg

06lrxpyzoe7fznadzyvq_thumb.jpg

a37g6wbexn5uf99253x8_thumb.jpg

[upravil dne 19/6/12 15:54 od asperus]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem to chtel vyzkouset a nadsenej tim, ze mam v aute bt sem jeste ted vybeh ven. No a zjistil sem, ze ho tam nemam :myslim v tom menu mam jen 4 polozky... to o bt handsfree mi tam chyby tak to asi byla nejaka nadstandartni vybava... nebo neni mozny ze mi to zmizelo pri prekladu do cz? mam to v cestine

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 8 let později...

Zdravím. Je to tu už z dob dávno minulých, ale třeba někdo poradí. Stalo se mi teď po letech to samé, co je popisováno. Z ničeho nic přestalo fungovat v autě hands free. Jezdím s ním už  jen zřídka, ale i tak to chybí. Napárovaný telefon se nepřihlásil. Chtěl jsem jej odebrat z auta a napárovat znovu. Nejdřív nešel ani odebrat. S odstupem pár dnů a mnoha pokusů se to z čista jasna při stále shodném postupu podařilo. Teď už ale nejde napárovat zpět. Na displeji auta jen hláška, že není telefon s bluetooth v dosahu a na telefonu, že párování bylo zařízením odmítnuto. Řešil a vyřešil nakonec někdo? Díky za případnou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...