dj_rizek Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Napsán autorem Bohumil Tak tohle je už magorismus.:D:D D:D:D Osobne by me zajimalo kde ma namontovanou zasuvku na 400V a kde vozi prodluzovaci kabel,tohle nemuze alternator utahnout:D:D:D: Citovat
lamancha Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 proti gustu zadnej disputat, nechces to Destiny koupit, jsi prece fanda do muziky:D:D Citovat
John Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Pěkně udělaná hudba...to se musí nechat....akorat je toho na můj vkus už moc....:) Citovat
michal 206 Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 bomba! tady mate i vycet komponentu: Citovat
mk405 Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem dj_rizek D:D:D Osobne by me zajimalo kde ma namontovanou zasuvku na 400V a kde vozi prodluzovaci kabel,tohle nemuze alternator utahnout:D:D:D: dá se použít i více alternároru na jednom motoru + solo okruh s baterkou, netřeba kable. jinak prostě showcar, nic pro běžného uživatele. mk:papa Citovat
Hics Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Nevim... mě se zdá, že se to točí furt okolo jednoho. Jo, je to moc hezký a taky moc drahý, ale melo by to bejt především o muzice a komu je jen trochu jasný, jakej mazec udělá se zvukem v takhle malým prostoru tolik reproduktorů, tak pochopí, že méně je více. Tohle showcar, ale ne auto, kde si muziku člověk patřičně vychutná, třebaže stála megaranec.... Citovat
Neon Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Jen mi nejde narozum, k čemu je dobrý to LCD v kufru? Že by pro domácího mazlíčka? Citovat
mk405 Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 showcar = auto které se poslouchá zásadně zvenku nikoliv uvnitř, takže prostě na srazu se otevře kufr no a pak mají ty displeje sve opodstatněné umístění je to spíš než auto pojízdná reklama a jak jsem se ted o to trochu více zajímal a vidím co jsou lidé schopni narvat do auta a pak tam rvou izolci a odhlučnění tak musí být docela zajímavé o kolik je to auto ve finále težší = pomalejší = větší spotřeba . . . Citovat
dj_rizek Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Napsán autorem mk405 Napsán autorem dj_rizek D:D:D Osobne by me zajimalo kde ma namontovanou zasuvku na 400V a kde vozi prodluzovaci kabel,tohle nemuze alternator utahnout:D:D:D: dá se použít i více alternároru na jednom motoru + solo okruh s baterkou, netřeba kable. jinak prostě showcar, nic pro běžného uživatele. mk:papa No tak opravdu nechapu i kdyby mel vic altiku a solo okruh s baterkou tak stejne musi mit na pedalu plynu cihlu,na volnobeh mu je k nicemu i 10 altiku,ale zajimavy jak jsou nekteri lide schopni nacpat penize do neceho takoveho a docela by me zajimalo jak to hraje,podle me to stejne bude akorat rvat ale zadna pastva pro ousko:D:D:D:bojim:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.