Netopýrka Odesláno 6. červenec 2005 Odesláno 6. červenec 2005 Zpívám falešně a nahlas, ale jestli se nikdo další na zpěv dobrovolně nepřihlásí, tak já jo :D:D:D:D:D:D:D Citovat
Trundik Odesláno 6. červenec 2005 Odesláno 6. červenec 2005 Furt to bude lepší, než kdybych zpíval já Citovat
Sirael Odesláno 7. červenec 2005 Odesláno 7. červenec 2005 o tom nepochybuju :D:D V kolik je povoleno priject nejdrive? Rikam to proto, protoze ma prazdniny a zrovna \"nemam co na praci\" Citovat
Marlin Odesláno 7. červenec 2005 Odesláno 7. červenec 2005 ja taky budu zpivat, ale zase vsichni utecete :D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. červenec 2005 Odesláno 7. červenec 2005 No tak to já se přidám, a budeme trávit letošní sraz jen my dva :D:D Citovat
Marlin Odesláno 7. červenec 2005 Odesláno 7. červenec 2005 jen mi dva a netopyrka :D:D uz se tesim, az vsichni utecou Citovat
Trundik Odesláno 7. červenec 2005 Odesláno 7. červenec 2005 Jak již bylo řečeno, přijet je možno kdykoliv. Třeba už ve středu. Nikdo nikoho vyhazovat nebude. Citovat
Gotrek Odesláno 7. červenec 2005 Odesláno 7. červenec 2005 BTW: Na Sovinci je ten samý víkend jedna akcička šermířů. Ze Šebetova to není tak daleko, takže kdyby někdo chtěl, tak je to tip na výlet. Citovat
Marlin Odesláno 12. červenec 2005 Odesláno 12. červenec 2005 takze dalsi zmena planu, jelikoz jsem dneska dostal praci, a dokonce tydne to vypada, ze je to odpoledni, takze dorazim az nekdy behem soboty rano, ale budu zas do Nedele, tak me nezklamte Citovat
Gotrek Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 Takže už jsem ze Šebetova doma. Bylo to super, rád jsem vás všechny viděl (ty známé) a poznal (ty co znám zatím jen z diskuzí). Díky Trundíku. [upravil dne 17/7/05 Gotrek] Citovat
John Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 Taky jsem už dorazil domu, a přidávám se k poděkování za supr srázek a organizaci ještě jednou díky Trundíku. :super:super Citovat
Kurt Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 Takže jako další v řadě - děkuji Trundíkovi i ostatním. Bylo to super! Citovat
Marlin Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 bylo to super, az na tu ctyrhodinovou cestu domu s bloudenim a kufrovanim :D Citovat
Netopýrka Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 :mrk:mrk:mrk:mrk Huž jsem doma, resp. v práci, jeli jsme se s Juneauem ještě porochnit v bazénu a dát si sprchu Tak popořadě: :super:super Trundíku děkujemeeeee, supr sraz!!!!!!!!!!!!! Už dlouuuuuho jsem si tak pěkně neodpočinula, NEVYBLBLA SE , no prostě jsem si rochnila...:D:D:D:D To all: Ráda jsem neznámé poznala a známé zase viděla. :cool: Doufám, že nepražáci pochopili, že my z Prahy (jsme označováni jako \"smradlaví pražáci\", \"pražky\" atd...:D:D) jsme de facto taková veselá hravá roztomilá stvoření, takže by vlastně každý měl doma aspoň jednoho pražáka mít, aby mu doma ani v práci nebylo smutno, že Vendulko? :D:D:D:D Fakt díky všem za příjemný víkend...¨ Zvláštní poděkování pak patří účastníkům soutěže Šebetovský hermouš, jmenovitě Medvědovým, Majkiovým, Kurtovým, MK405kovi a Minimaxikovi!!! :super:super Děkuju za hermouše, smekám a těším se za rok!...třeba už nebudu poslední :D:D:D:D Tak už bych mohla zklapnout, když už jsem mlela celý víkend, že? Tak jo. .... Citovat
jiri.wolf Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 Přidávám se k poděkování organizátorům, sraz byl supr Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 Zdravím všechny účastníky letošního srazu Šebetov 2005. Byl to velmi povedený sraz a pro mnohé z nás bezvadně strávený víkend. :super :papaTRUNDÍKU DĚKUJEME !!!!! [upravil dne 17.7.05 minimaxa] Citovat
Bohouš Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 jj bylo to supr ale teď půjdu do postele a budu spát a spát a spát :) Citovat
Dave_k Odesláno 17. červenec 2005 Odesláno 17. červenec 2005 Přidávám se k ostatním. Supr srázek. Díky Trundíku a doufám že za rok na stejným místě a minimálně ve stejný sestavě.:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.