Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak to já se přidám, a budeme trávit letošní sraz jen my dva :D:D:D

Odesláno

takze dalsi zmena planu, jelikoz jsem dneska dostal praci, a dokonce tydne to vypada, ze je to odpoledni, takze dorazim az nekdy behem soboty rano, ale budu zas do Nedele, tak me nezklamte :D

Odesláno

Takže už jsem ze Šebetova doma.

Bylo to super, rád jsem vás všechny viděl (ty známé) a poznal (ty co znám zatím jen z diskuzí).

Díky Trundíku.

:super

[upravil dne 17/7/05 Gotrek]

Odesláno

:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk Huž jsem doma, resp. v práci, jeli jsme se s Juneauem ještě porochnit v bazénu a dát si sprchu :D

Tak popořadě:

:super:super:super Trundíku děkujemeeeee, supr sraz!!!!!!!!!!!!!

Už dlouuuuuho jsem si tak pěkně neodpočinula, NEVYBLBLA SE :aut, no prostě jsem si rochnila...:D:D:D:D:D

To all:

Ráda jsem neznámé poznala a známé zase viděla.

:cool::cool::cool: Doufám, že nepražáci pochopili, že my z Prahy (jsme označováni jako \"smradlaví pražáci\", \"pražky\" atd...:myslim:D:D:D) jsme de facto taková veselá hravá roztomilá stvoření, takže by vlastně každý měl doma aspoň jednoho pražáka mít, aby mu doma ani v práci nebylo smutno, že Vendulko? ;):D:D:D:D:D

Fakt díky všem za příjemný víkend...¨

Zvláštní poděkování pak patří účastníkům soutěže Šebetovský hermouš, jmenovitě Medvědovým, Majkiovým, Kurtovým, MK405kovi a Minimaxikovi!!! :super:super:super Děkuju za hermouše, smekám a těším se za rok!...třeba už nebudu poslední :D:D:D:D:D

Tak už bych mohla zklapnout, když už jsem mlela celý víkend, že?

Tak jo.

....

;)

Odesláno

Zdravím všechny účastníky letošního srazu Šebetov 2005. Byl to velmi povedený sraz a pro mnohé z nás bezvadně strávený víkend. :super:super

:papaTRUNDÍKU DĚKUJEME !!!!!:papa

[upravil dne 17.7.05 minimaxa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...