Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kanáldekle na 405ke. Niekto foto?


Vapno92

Recommended Posts

Ja som teraz došiel z prvej diaľkovej jazdy a spotreba okolo 4,5 vrátane toho čo som predtým pobehal po meste. V mojej 405 bol motor menený, ale asi za veľmi dobrý kus. Ani kúsok nedymí, ide ako blázon a nič nežerie:) Pritom som si myslel, že Favorit je synonymom jednoduchosti a 405ka je možno aj jednoduchšia ešte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam všetko pôvodne, ale už sa hlasi korozia (parkujem vonku). možno to porobim nech to ešte niečo vydrži. nerad by som to menil lebo zatial som si dokazal všetko opraviť sam. To sa u nových áut už ani neda. Tie sa už opravuju len počitačom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mám trošku pochytané auto tiež, viď. fotky. Inak by som rád to udržiavať a spraviť nejaké maličké úpravy v štýle 309GTI. Minimálne krídelko na kufor, nieje tam nič, čo by rozbilo takú veľkú plochu. Potom červené pásiky miesto strieborných, originál retro Peugeoťácke disky, do interiéru môj obľúbený 3 ramenný volant a potom sa už len voziť:)

Možno keby som zohnla predný nárazník z Mi16.

Žiadne LED svetielka a podobné chujoviny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kridlo pomôže vzhladu ja som ho montoval asi pred rokom ale ak ho tam daš budeš riešiť struny na kufri lebo sa ti bude stale zatvarať. kupil som origo kridlo a to važi asi 4kg... ochranne lišty dveri mi občas tuninguju moji psi tak sa zabavam tym že pravidelne zhanam druhe a druhe :( . Najlepšie keby som zohnal kasnu v dobrom stave a menil by som iba moj motor. skratka by som z dvoch zložil jednu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja som si dnes spravil červené budíky (podsvietnie), keď sa oteplí tak chcem striekať nárazníky, lišty a zrkadlá (sprejom čiernym matným, najlepšie). Inak chcem dať 3 ramenný volantík ale nepasuje mi redukcia:(nemáte niekto nepotrebný volant na 405ku? Pôvodný nechcem zničiť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...